פארמור לישראל

Super Kawaii

New member
פארמור לישראל

אמ אז פתחתי עצומה אני נורא מקווה שזה יצליח (ואם לסימפל פלאן הצליח, למה שללהקה שטובה מהם פי 10 לא?
) http://www.atzuma.co.il/petition/paramore11/1/ תחתמו כדי להביא את פארמור לארץ!!

Johnni456

New member
כבר ניסינו את זה וזה לא הלך../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif

והאתר הזה זה האתר האחרון שהייתי מגיעה אליו (אם בכלל) אם הייתי רוצה לפתוח עצומה כדי להביא את פראמור לארץ..

yael0000

New member
אני חושבת שאפשר../images/Emo211.gif

לשלוח הרבה מכתבים במספיחס לצלם את עצמנו עם כל מיני שלטים דיסקים/דיוידי/פוסטרים וכו'

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני הכנתי פעם משהו ללוסטפרופטס..

ליום הבינלאומי שלהם XD חחחחחחח אומנם לא הצלחתי להרשם לפורום הרשמי שלהם ולתת הכרה לישראל אבל הספיק לשים את הוידאו ולצרף להקבוצה המיוחדת של לוסטפרופטסDAY ביוטיוב והיו כמה הרבה מאוד צפיות וכמה תגובות בודדות לא רק מהארץ :) אני חושבת שצריך לעשות פרוייקט כזה של סרטון :) שכל אחד יכין סרטון (כל אחד!!!) וישלח לי. כמובן נוסיף שכל אחד מצטלם עם דברים של הלהקה! כל אחד מכין סיין ומצטלם איתו. כדי שלא יהיו כולה 10 תמונות.. יהיה אפשר ורצוי להביא סיין/דיסק/תמונה לביתספר (צבא במקרה של שתיים מכאן XD) וצלם כל אחד אפשרי עם זה! אפילו בקבוצות! בסוף צריך להיות סרטון באורך שיר מלא! ואז לשים קישור בכל מייספייס מעריצים אפשרי שלהם.. של כל מדינה.. בכל פורום בכל מדינה.. בכל סטריט טים. במייספייס של חברות הקלטות שלהם ושל להקות שמופיעות איתם!!! קיצור. שימו
ואני אפתח הודעה מסודרת השבוע :)

Johnni456

New member
אהכן ו..../images/Emo79.gif

אם עושים את זה, ישמצב שאני אערוך את זה?
ממש בא ליP:

Johnni456

New member
רצון זה דבר טוב../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

חח סתם אינבעיה

למעלה