פארם איזה?

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
פארם איזה?

טוב אז ככה בזמן האחרון N0 היה הרבה בתל אביב, והוא תמיד נסע ברכבת, והוא תמיד ירד ב``השלום``, ומה לעשות שבדיוק ליד המדרגות הנעות מוצב לו סופר פארם. עכשיו סופר פארם כאמור מוכר קולה בבקבוקים של חצי ליטר מקוררים (בערך) ומה לעשות הוא עושה את זה די בזול... אז N0 כהרגלו נכנס לסופר פארם הוציא בקבוק קולה מהמקרר ניגש לקופה (שהייתה יחסית ריקה כי הם מתחייבים כמובן לפתוח קופה נוספת אם יש יותר משלושה אנשים בתור) שילם חמישה שקלים (4.99 ? מה זו החוצפת מחירים האלה לאיפה הולכת האגורה זה מה שN0 רוצה לדעת, מעלימי מס שכמותם) לקח את הקולה שלו ויצא החוצה ללגום אותה בהנאה. עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו היום היה לN0 שיעור נהיגה (אתם בטח כמו תמיד תוהים מה הקשר? אל תדאגו אתם תמשיכו לתהות) וכשN0 יצא מהשיעור נהיגה הוא היה כהרגלו צמא (ובצדק הוא גם נהג כמו אישה( אולי כדאי שאני אפסיק עם הערות השובינסטיות האלה... לא), וגם לא הצליח לכוון שהמזגן יגיע אליו בזמן הנסיעה) ואז כשהוא כבר השלים עם העובדה שהוא ישלם 5.5 - 7 שקלים לפחית במרכז ``פנורמה`` (זה תלוי כמה שאתה רחוק יותר מהיציאה המחירים הולכים וגדלים! ) צדה עינו (בכניסה למרכז כמובן) חנות חדשה. בהתחלה N0 חשב ``יו איזה יופי יש פה סופר פארם`` עכשיו הוא יוכל לקנות גם יותר קולה (200 מל``ל יותר) וגם זה יעלה לו פחות (כן לN0 יש גנים רומנים ופרסים, והוא לא קמצן הוא צרכן נבון) אז N0 עמד להיכנס שעינו צדה את השלט ניאון (שעדיין לא עבד) ועליו היה כתוב, ניו-פארם. ``טוב`` N0 אמר לעצמו ``ניו-פארם סופר פארם, מה זה כבר משנה ? `` ונכנס לתוך החנות (אך מה שN0 לא שם לב אליו זה שברגע שהוא נכנס לתוך החנות הוא עבר למימד אחר למקום שבו חוקי מרפי לא עובדים... כן N0 עבר לאזור הדימדומים מווא אה אה אה אה...) בתוך החנות N0 מצא את אותו מקרר חביב (אך קטן יותר) של חברת ``קוקה קולה`` הוא הושיט ידו להוציא בקבוק, אך להפתעתו הרבה יצאה לו פחית, הוא ניסה עוד פעם, וכן גם הפעם פחית... אחרי כמה פעמים (שכבר התחילו לצאת פחיות של דיאט...) N0 החליט לתת מבט לתוך המקרר ולהפתעתו הרבה הוא גילה שבמקרר יש רק פחיות! הוא אומנם קצת התאכזב אבל בכל זאת צמא זה צמא וקולה זה קולה וסוני פלייסטיישן 2 פשוט חזקה יותר מכולנו. אז N0 לקח פחית. הוא התקרב לקופה (בסך הכל שלושה אנשים לפני ו בתור אבל הם היו ביחד...) וחיכה וחיכה עוד קצת... ועוד קצת ואז הוא שמע ``מוטי (או משהו דומה, מיכל!) לקופה ראשית `` ואז הגיע מישהו והקופאית ביקשה ממנו לבטל משהו (למה הן לא יכולות לבטל לבד ?) ואז הוא המשיך לדבר איתה וקרא ברמקול לעוד שתי נשים שN0 לא יודע מה היה תפקידן (אבל כמסתבר אחת מהן היא כנראה קופאית) ואמר לN0 ``אתה יכול לעבור לקופה השניה עוד מעט תגיע קופאית`` (יש!) אז N0 עבר קופה וחיכה וחיכה עוד קצת... וחשב ``מממ אולי אני אשתה קצת מהקולה שלי...`` אבל הוא החליט שלא כי זה לא יפה, וזה גם אתגר. ואז באה קופאית לקחה את הקולה והעבירה אותה בקרן ליזר המגניבה שיש להם שם, ותנחשו מה ? הקולה עברה! אז היא שמה אותה בצד (לא איפה שN0 אלה בצד השני שלה, איפה שN0 לא מגיע. מפלצת!) ואמרה ``ארבעה שקלים, בבקשה`` (3.99, מעתיקנים!) אז N0 נתן לה ארבע שקלים, היא לקחה אותם, הכניסה לקופה והתחילה לתקתק דברים. טוב אז N0 חשב קצת ``אה, גברת לעזאזל הקולה שלי אצלך אולי את יכולה גם לתת לי אותה ?`` וניסה להתכופף מעבר לקופה ולקחת את הקולה, ואז הקופאית אמרה לו ``רק רגע``. ``מה ? אבל שילמתי, בשקלים, שקלים אמיתיים, מה עם הקולה שלי?`` N0 המשיך לחשוב לעצמו. ואז היא הוציאה ערימה של מדבקות אדומות שכתוב עליהם ``שולם`` אז N0 כבר חשב לעצמו ``נו טוב אז היא תדביק לי מדבקה על הקולה`` (מה זה יעזור זה לא שיש על זה מדבקה שגורמת למכשירים האלה לצפצף וזה לא שיש שומר ביציאה). אבל זה לא נגמר בזה, הקופאית חיכתה שהקבלה תודפס, והדביקה אותה עם המדבקה לקולה, נתנה לו אותה ואמרה לו להתראות. N0 בכלל לא הרגיש מטופש ללכת עם פחית קולה שמודבקת עליה קבלה (אז הוא כמובן הוריד אותה וזרק לפח). אבל למה לעזאזל היא עשתה את זה? זו הרי בסך הכל פחית קולה, מעניין מה היא הייתה עושה אם N0 היה קונה חבילת מסטיקים (נורמאלית לא של MUST...) N0

Levinzone

New member
אני אתעלם מכל ההודעה

ואתייחס רק לסוגריים האחרונים! מה רע במאסט?!?!!?!?

N0

New member
רע ?

טוב עם MUST לN0 אין שום בעיה (למרות שלראש המוסד היה פעם הסכם עם איזו חברה שמייבאת אורביט, אז הוא די מעדיף אותם אבל בכל זאת). אבל מה זה העטיפות המפחידות האלה (ואת יודעת בדיוק על מה N0 מדבר) מה קרה לעטיפה הסטנדרטית, התחילו לתת לN0 מסטיקים בטבליות, מה N0 מכונת כביסה ? N0

Levinzone

New member
רע?

פחחחחחחחחח מישהי התקשרה אלי עכשיו והתחילה לספר לי על מה שקרה לה היום כשהיא חזרה הביתה ברבע ל9.. וזאת היתה טעות:) חיחיחיחיח לא קשור, מצטערת. אני אוהבת מאסט, וגם את העטיפה.. אבל אני לא מבינה אנשים ששופכים ליד את כל החבילה, ואז לוקחים אחד.. פשוט תכניסו את האצבע ותקחו!

N0

New member
למה ?

לה להכניס את האצבע שאפשר לקנות מסטיקים הרבה יותר טובים עם עטיפה נורמאלית ? נכון שN0 לא ממש אוהב שינויים אבל אם כבר הם יכלו להתאים את האריזה שתזרוק מסטיק שניים כל פעם ולא, תעיף את כולם החוצה. N0

מסטיק בננה .. אני חייב לציין ...

זה אחלה מסטיק ... ולא המסטיקים הכחולים האלה שאת אוכלת ... לא היה קטע כזה בפגישה ? שהבאת לNO את המסטיקים המגעילים שלך .. והוא שפך אותם ליד ולקח מסטיק אחד והחזיר את כולם לקופסה .. ואז הסברת לו שפשוט מכניסים אצבע .. ואז אני הוצאתי מהכיס את המסטיקים בטעם בננה המגניבים שיש לי ...ואז יצאו לכם העיניים מקנאה .. לא היה קטע כזה ?

N0

New member
לא הסתכלנו בקינאה...

הסתכלנו בתמיהה שלא תשוער... בננה ? המסטיקים ללא סוכר הכי טובים עם המנטוס לימון.

mmm

New member
אה...

מסטיקי בננה הם מגעילים, החברות החליטו לשים טבליות שm לא יודע כמה צריך לשים בפה, 1 לא מספיקה לא, 2 גם לא הן מתכווצות ונעשות קטנות מאוד, ו3 זה גם לא, ואולי כן, 4 זה כמעט יותר מדי... וm כול הזמן מתלבט כמה לשים, המסטיקים השתנו בשנים לא עוד מסטיקים בטעם מנטה מסורתי, אלא בננה ותות, וקולה, אפילו קולה!!!. לעזאזל עם החברות שלא מבינות שהרבה זה לא בהכרח טוב, וטבליות זה סיוט. BY mE

N0

New member
קולה ?!

יש מסטיק קולה ? הדבר הכי קרוב שN0 ראה זה מסטיק קפה, שאמור לטחון את הדם בקפאין... N0

פעם שלישית שאני כותב את ההודעה הזאת

מסטיק תפוח הוא המסטיק הכי טעים .. ואתה נראה לי אחד שאין לו נסיון במסטיקים בכלל .. אני טועה ?

flowr..

New member
טוב,

מסטיק תפוח באמת טעים. את שאר הטעמים לא טעמתי (ולא ידעתי על קיומם), אבל זכור לי מהפגישה שהוצאת חבילה קטנה וצהובה של מסטיק בננה, ומישהו/י אמר/ה שזה מגעיל. אני לא זוכרת רק מי זה/ו היה/תה... לא נורא. flowr..

הייתי בחוג למסטיקים.

יש לי הרבה נסיון במסטיקים, ואף אחד לא ילמד אותי על מסטיקים ובטח שלא יטיף לי מוסר. אני מהאלה שחייבים להסתובב כל הזמן עם קופסת מסטיקים בכיס ... אני גם לועס מסטיק 24 שעות ביממה .. (בגלל זה אני כל כך רזה ..אפילו עכשיו אני לועס ) חוץ מהארוחות כמובן ... בקיצור .. אני מת על מסטיקים .. אני כל הזמן חייב שיהיה לי מסטיק בפה .. זה מקנה לי בטחון עצמי, אריכות חיים, אווריריות וחופש ביטוי (קרפרי אוורירי ?!) לכן, שאני אומר ``מסטיק תפוח הוא הכי טעים`` אז כולם צריכים להתווכח איתי על זה כדי שאני יוכל להוכיח לכם שאני צודק, כי אני צודק. יחי מסטיק תפוח ! (איזה טיפש אני ...)

אני מזדהה

אני בהחלט יכולה להזדהות עם מכורי המסטיקים. אין כמעט מצב שבו תתפסו אותי ללא מסטיק. אני גם בהחלט מזדהה עם אוהבי מסטק התפוח, ואני גם חושב שמסטיק הלימון הוא גם אחד היותר טובים. אבל קולה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :p יש גבול! איכסה פיכסה קיץ... אה, קולה!!! קולה זה מגעיל, קולה זה רעיל!!! איכס!!!!!!!!!!!!!!! :-(

אנונימוס מסטיקונוס

או משהו בסגנון.... ``מכורי לעיסת-מסטיקים אנונימיים!`` גם אני! גם אני!! גם אני!!! מכורה למסטיקים קשות,וגאה להצהיר לאחר שנים רבות של ניסיון ש... המסטיקים הכי טובים זה אורביט,אבל בטעמים זה לימון,תפוח,בננה שהיא גם נחמדה...תות(זוכרים את הטעם הזה?) שרק נכנסה אורביט לארץ היו שני טעמים של מנטה,והיה דגם-תות בכל מקרה,המנטה בטבליות ווינטרפרש-זה שכמעט נשרף ממנו הפה בהתחלה,הוא הכי-הכי טוב אני מכורה לימור,שנגמרות לה חבילות של מסטיקים כלל הזמן ןמתערבת עם גלעד שהיא יותר טובה ממנו! קשה לי להתנתק מהפורום...

הרשי לי לגחך ?

אני הכי טוב בעולם במסטיקים. גם עכשיו אני לועס מסטיק, בננה, והוא משהו גאוני. ועצם העובדה שנגמרות לך חבילות המסטיקים כל הזמן רק מוכיחה שאת לא טובה במסטיקים, כי את לא מכירה את השיטה הידועה ``איך-לעשות-שהמסטיקים-לא-יגמרו`` שהומצאה בשנת 2000 ע``י אלוף העולם במסטיקים בשם גלעד גרציאני. חבילת המסטיקים האחרונה שקניתי הייתה לפני יומיים ! והיא עדיין לא נגמרה ... מישהו יכול עליי ? לא ! אז אני מבקש מכם ילדודס, לא לדבר עם גלעד על מסטיקים. זוהי שטות, שטות מוחלטת, אנחנו מדברים על מסטיקים שזה נושא ממש לא חשוב, בכלל לא חשוב, בזמן הזה אנשים מתים מרעב באפריקה ועורכים ניסויים בבע``ח חפים מפשע וכל מיני כאלה ... תודה לכם.

אוי שתוק כבר!!

טוב,אני מודה שזה באמת נושא חסר שחר-תכלית-לתחתית וכמובן מעורר מחשבה ... בכל מקרה,לא נכון ולא נכון!! אני אצחק עלייך!! רואה?! ככה!! כן ככה בדיוק!! אתה אומר שהשיטה שלך הומצאה בשנת 2000-זה אומר עלייך רק משהו אחד-שאתה לא לועס הרבה זמן וזה אצלך רק התלהבות של השנה וחצי האחרונות!! וחוצמזה שחבילת המסטיקים האחרונה שאני קניתי הייתה לפני 5 ימים! והיא עדיין לא נגמרה-בכל מקרה השיטה שלי יותר טובה! לועס המטיקים המכור..זכור כלל זה לקודשו... לעולם אבל לעולם!! לא לחלק את המסטיקים שלך לאנשים אחרים.. טוב,קמצנות,אבל עדיין-ככה יש הרבה מסטיקים שלוקח להם זמן להגמר!!! גם עצם העובדה שאתה טוען שמסטיק בננה הוא משהו גאוני-כן,בטח! יוצא לזה הטעם אחרי חמש דקות!! ואז צריך לקחת עוד מסטיק..ועוד מסטיק... ועוד מסטיק... בקיצור,אתה מבזבז את זמנך בלעיסת נושא גרוע במיוחד לימור מפרקת את הנושא לחתיכות קטנות והולכת לשלוח במעטפת נפץ לגלעד

אז כנראה שאת לא מכירה את השיטה ..

``איך-לעשות-שהטעם-ישאר-לנצח`` מצטער .. את מתעסקת עם אלוף העולם במסטיקים...כבר אמרתי ?

kirk hammet

New member
בננה , אכן טעימים ..

הבננה הכי טעימים אבל הטעם שלהם עובר תוך שנייה ואז אוכלים עוד אחד ועוד אחד ומגלים להפתעתך ש``מה?! כבר נגמר?!`` ... עצוב עצוב.... תשנו את הנוסחה ! שימו חומר משמר ומזיק לבריאות מצידי , שיהיה לזה טעם יותר מחצי דקה !

למעלה