פאריז- מי היתה? מי יכולה לעזור?

אשרז4

New member
פאריז- מי היתה? מי יכולה לעזור?

הוחלט על יעד טיול בת מצווה ראשון
פאריז. יורודיסני התכונן לבואנו!!

אז..אנחנו נסע בפסח, לכ 9-11 ימים (עוד לא הוחלט סופי )
כאמור, יורודיסני. חשבתי על יומיים מלאים (מלון באזור לשני לילות) הבנתי שיש ליד אוטלטים אז חשבתי שיומיים פארק ובוקר אחד שופינג יסגרו את הפינה.
אני צודקת? אכן באזור הפארק יש קניונים מוזלים?

בפאריז עצמה.. היכן מומלץ ללון? (קרוב מספיק למרכז אך גם לרכבת ולא הכי יקר)

מכירים דירות להשכרה (נראה לי עדיף מבחינת מחיר ומרחב למשפחה (4 אנשים)

מקומות שווים ומיוחדים?

אולי כדאי יום מחוץ לפאריז.. יש המלצות?

בקיצור, יש עוד הרבה זמן לתכנן אבל אשמח כבר עתה להתחיל
אז שפכו את כוול מה שיש לכן

ותודה כמובן

מצטערת אם אני מערערת אותך

אני לא עפתי על היורו דיסני
הגעתי בהתרגשות וצפיה גבוהה
ודיי התאכזבתי
מצד שני זה כן מקום שכדאי לראות פעם בחיים

ושאלה
אתם אוהבים מתקנים מפחידים?...
תעלו עם הבנות?

אשרז4

New member
תראי, אני הייתי בעברי בדיסנילנד בפלורידה

בגיל 13 שלי (שנים שנים עברו)
אני בטוחה שהיום כשאנחנו יותר חשופים, גם בלי להתנסות, רק אם לראות
זה פחות ואוו ממה שהיה לפני 30 שנה כשאני הגעתי
&nbsp
מצד שני עדיין יש קסם במקום, בכל המסביב האווירה.
&nbsp
היעד נבחר על ידן מתוך כמה הצעות.
&nbsp
מתקנים מפחידים.. בדיוק אתמול אחת הבנות הכריזה שאנחנו ממש לא המשפחה בשביל לכייף בלונה פארק.
היא חולת אקסטרים
בעלי- רק כשהבנות גדלו הסכים לעלות על הגלגל ענק ובקושי נשם
השניה- מפחדת ממפחיד אוהבת סיבובים וכד'
אני.. בעברי חולת רכבות הרים וכד' , כשהן היו קטנות עליתי לבד על רכבות הרים. שנה שעברה עליתי על הפיראטים ואח"כ על מתקן סופר מסתובב ו.. הושבתתי לשלוש שעות.
&nbsp
אבל מהכרות אם פארקים כאלו יש מתקנים מכל מיני סוגים ולאו דווקא אקסטרים.
לא?
&nbsp
&nbsp

אמאyyy

New member
נשמע יופי

לא הייתי בפריז המון המון שנים אז ספק אם העצות שלי רלונטיות.
יש בלוג נחמד, http://parisait.com/
שהתחיל מסיפורי פריז (כיום יש בו עוד דברים אבל הוא עדיין נחמד).
את גם יכולה להכנס לאתר למטייל, ולפייסבוק לקבוצת חו"ל זה כאן.

adif11

New member
אני פה בענין הלינה

באתר של יורו דיסני יש קישורים לכל בתי המלון באזור שיש להם שאטלים קבועים לאורך כל היום (ובחינם) לפארקים. יש את היקרים (והיפים והמפוארים) ביותר שממוקמים ממש על הפארק ויש את הצנועים והזולים יותר שממוקמים מסביב. אנחנו התארחנו באחד החיצוניים (לא זוכרת שם ) המחיר היה סביר, המלון היה חמוד מאוד עם ארוחת בוקר טובה. אחת לשעה עגולה היה שאטל ליורו דיסני. הנסיעה נמשכה כרבע שעה. זה היה מאוד נח.
לפני כן לקחנו לילה במלון בפריז עצמה (המלון היה מזעזע לכן נדלג על הפרטים) כדי לטייל בעיר.
ממליצה בחום על הסידור הזה.
תבלו

sharonwe

New member
הייתי - אבל עצותי תהיינה בעיקר למבוגרים....

מעבר ל-Disneyland Paris יש לך את פארק Asterix שטרם ביקרתי בו, אבל הוא בהחלט בתוכניות כי שמעתי שהוא מוצלח. אפשר לבחור מלון קרוב ליורו דיני, אבל הוא יעלה יותר. מאידך - כרטיס רכבת ממרכז העיר ל-4 שנים + זמן הנסיעה לא בטוח שיעלו פחות.
דירות - יש את Airbnb וגם ב-Booking.
אם תרצי עצות לגבי מיקום הדירות - שלחי לי את האופציות ואשמח לייעץ. הכי חשוב שתהיינה קרובות לתחנת מטרו, אבל חשוב גם באיזו שכונה.
אם הבנות מתעניינות במוזיאונים - מומלץ לרכוש כרטיסים באינטרנט; הרכישה חוסכת לא רק את התור, אלא לעיתים גם מאפשרת bundle של שני מוזיאונים בעלות נמוכה יותר מאשר רכישת כרטיסים נפרדת.
ממליצה מאוד על https://www.discoverwalks.com/tour/city/paris-walking-tours/ לסיורים מודרכים באנגלית. היתרון שלהם עבורכם הוא שהסיורים לא עמוסים בהסברים הסטוריים-ארכיטקטונים, אלא משלבים רכילות על תושבי המקום, הסברים על התפתחות השכונות שמסיירים בהן, על האוירה הפריסאית והמקומות הטרנדיים באזורים שמטיילים בהם. באופן עקרוני הכוונה שלהם היא להעביר את אוירת המקום כפי שהפאריסאים חווים אותה, ולכן גם כל המדריכים הם פאריסאיים בעצמם.
מומלץ סיור באזור לא מתוייר בשם Cour st. Emilion - אזור שהיה פעם תחנת האיסוף של היינות מכל רחבי צרפת לצורך פיזורם במדינה, והיום הוא משוחזר כמו מתחם התחנה שלנו. חובה להכנס שם לבית הקפה של Eric Kayser (http://www.bercyvillage.com/bercyVillage/fr/boutiques/restaurant/BOUTIQUE-13-ERICKAYSER).
אם תרצי המלצות על בתי קפה / מסעדות / הופעות - כתבי לי. בדיוק חזרנו משם לפני שבועיים, ואני באופן אישית פרנקופילית מושבעת.

פרמלה

New member
הייתי עם בכורית בפריז לכבוד הבת מצווה שלה

לדעתי יום ביורודיסני מספיק בהחלט ואין סיבה לישון שם.
ולדעתי נוסף זה שאפשר גם להסתפק ב-4-5 לילות בשביל ביקור ראשון בפריז, בטח עם ילדים.

למעלה