פאראנויה - הבהרה

ננסק

New member
פאראנויה - הבהרה

במידה ולא היה ברור, האזרחים הבאים מתבקשים לגשת ביום חמישי הזה, בשעה שבע, לבניין המצוי בכתובת מבצע קדש 9 שבראשל"צ. צפי למשך משימה: כארבע שעות. אם כולם ימותו, זה ייקח יותר. האזרחים הם: Backdoorslam Shadowfax בחושך אלוהים לא רואה Soul Cake Duck DDN ביצת דרקון קטנה במידה ומישהו לא מסוגל, נא להודיע בהקדם. כמו כן, אם מישהו עובר בצומת אשדוד בדרך חזרה, נא להודיע בהקדם. זה הכל.

דובר על המשחק הזה כבר לפני הרבה זמן

והאנשים הנל נרשמו מראש.. למיטב ידיעתי

backdoorslam

New member
אוכל לחתולים

וגם כמה משקאות חביבים (לא אלכוהלים, פשוט חביבים).

ננסק

New member
תאמינו או לא, דחיה נוספת

משחק פאראנויה נדחה שוב, הפעם ליום חמישי -הבא- (ה-21 לחודש). הסבר מלא: למשחק יצטרף האזרח מישל, המסתובב בפורום הכחול רוב הזמן, שמעוניין לבדוק משחק פאראנויה למטרה מסויימת. מאותן סיבות יצטרף אליו גם שחקן חדש טרי טרי מהתנור, שהוא מביא איתו. המטרה היא לבדוק האם משחק הומוריסטי כגון פאראנויה הוא הדרך הנכונה והטובה ביותר להציג שחקן חדש למשחקי תפקידים. לא מישל ולא החדש מכירים את פאראנויה במיוחד, ולכן הם באים אלי, על מנת שאהרוג את דמויותיהן מספר פעמים ואלעג ליכולותיהם העלובות בפתרון בעיות באלפא-קומפלקס. אם כך, אלו הם שני אנשים. הארבעה האחרים יהיו, אלא אם כן הם לא מעוניינים בעצמם להיות בחברה המסויימת הזאת שהתגלתה לכם זה הרגע (לגיטימי לגמרי), הם Backdoorslam Shadowfax בחושך אלוהים לא רואה Soul Cake Duck וכך ישנם שישה. DDN וביצה יכולים לקבל פאראנויה גם מאוחר יותר, מאחר ואנחנו באותה חבורת D&D בכל מקרה. בלגנים.

היי, לא!!!

זה לא פייר. ולא אכפת לי, אני באה לצפות במשחק גם אם תהיה מספיק איכסי בשביל לדחוק אותי החוצה. זה יכול להיות משעשע לצפייה. מי השחקן הטרי?

DDN

New member
ועוד שתי נקודות

1. מה הכיף לשחק אם האנשים שאתה משחק תמיד? חד פעמיים אתה משחק אם אנשים חדשים. 2. על איזו קבוצה אתה מדבר בדיוק?

אוי, אל תגזים

יש משחק ביומשישי. חוצמזה, לפי טענת ה"איזו קבוצה?" שלך, אני לא משחקת איתך רוב הזמן... פול.

DDN

New member
יש משחק ביום שישי?

אני סקפטי. וכל הרעיון בחד פעמיים, לדעתי זה לנסות דברים חדשים, וזה כולל סביבות חדשות. טוב, לא משנה, תעזבו.

למעלה