פאק..

shelly malka

New member
פאק..

אני לא מאמינה שאתם הפאקצות כאלה אטומת... כל מה שמעניין אותכם זה קניות וורוד ושחס וחלילה לא תשבר לכן הציפורן.. כאילו WTF? אתם רואות הכל וורוד... ואתם כאלה חשות!!!!!!!! אתן עושות בבושות לעצמכן...זה כזה מביך שאתן רוצות שאנשים יחשבו שאתם פאקצותתת..

Miss Naama

New member
אוחחחחחח איזה כבדההההה

די די מה יש ורוד לא טוב לך??? ורוד וקניות זה דה באסט ואת בכלל לא חייבת להיות פה אם זה כל כך מעצבן אותךךךךך!!!!!1

d00sh

New member
זה שאת מגיבה מראה שהיית מתה להיות פאקצה :)

shelly malka

New member
חתיכת מטומטמת!!!

זה שאני מגיבה פה זה בגלל שאני אוהבת לצחוק על הטימטום שלכם!!!!! ושלא תעזי לקלל אותי ולהגיד ששהייתי רוצה ליהות פאקצה.. אתם פשוט ד-ו-ח-ו-ת!!!! ואני דיי בטוחה שכולכן פה צבועות וןאתם לא באמת מתנהגות ככה...

victoria777

New member
אף אחת לא קיללה אותך

אל תמציאי דברים סתם.לגבי הטימטום כביכול שלנו והמאפיינים שאת מדביקה לאנשים פה בלי להכיר אותם בכלל,זה מראה בעיקר איזה מן בן אדם את. ואת צודקת,אנחנו לא באמת מתנהגות ככה.אבל זה לא נובע מצביעות אלא מהסיבה שהפורום הזה הוא פורום הומוריסטי וחבל שאת מסרבת להפנים את זה.

shelly malka

New member
אז ככה...

קודם כל לא דיברתי אלייךךך... ומי שהתחיל להעליב פה זה את... ועוד דבר.. בשבילי מטומטת זה לא קללה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifתסבירי לי יקירה

ממה נובע ריבוי סימני הקריאה ה-א-ל-ו? אני חושבת שתקחי קצת פסק זמן לחשוב על מי את ב-א-מ-ת, ואז תחזרי אלינו!

shelly malka

New member
WTF?

לידעתך שמים סמני קריאה כדי להדגיש משו..... כנראה את בכיתה ב' ועוד לא למדת את זה!<הסימן קריאה הזה כדי להדגיש את מה שאמרתי> הבנת? יופי אני שמחה בשבילך..

d00sh

New member
רילקס חמודה רילקס.

לא אמרתי לך שום דבר רע, רק את דעתי ואין סיבה לקרוא לי מטומטמת על מה שאמרתי.

למעלה