אבל אין טעם לייחס לה רצינות כשם שהיא שפלה ולא דורשת יחס רציני. את צריכה להראות לחברה שלך כמה שזה רע להתנהג באופן שבו היא מתנהגת ואם זה לא עוזר, אז אל תקחי ללב. תזכרי שלהתעצבן זה להאשים את עצמך על שטויות של אחרים.
בגדתי באמון שלו. בגדתי בו. שיקרתי לו. סיפרתי לו היום. הוא עדיין לא זרק אותי. אני מחכה לתשובה. פגעתי בבנאדם הכי חשוב לי בעולם ועכשיו אני מקווה שהוא יסלח לי. עשיתי את זה בטעות, אבל זה לא תירוץ. אין תירוצים. פגעתי באהבה שלי. סתם רציתי להוציא חלק (קטן..) ממה שאני מרגישה..
../images/Emo2.gif ויקי... וואו לא ציפיתי ממך! איך
חכלתלעשות לו דבר כזה?! חחחח סתם מאמי אל תקחי קשה! מלא לא היה לך טוב איתו אני זוכרת כמה בכית לנו עליו והיה לך רע זה שבגדת בו מגיע לו! לא היית בוגדת ומגיע למצב בזה או הוא היה מתייחס אליך אחרת! אנשים לא בוגדים סתם והוא אשם בך! במקומו הוא היה בוגד בעצמו תשאלי אותו אפילו! יש המון פיתויים בחיים אבל המון המון! וקורה בגדת בגלל זה את לא נשואה ומותר לך לסטות מידיי פעם לא קרה כלום זה לא כזה אסון! וחוץ מיזה לא נולדת מושלמת כולם עושים טעויות! ורק שתדעי לך בגדתי המון ותאמת לא מצטערת על זה אבל תמיד תיהיה כנה ותספרי!
ואני מבין אותך.... זאת הרגשה הכי חרא בעולם, מי כמוני שיודע את זה... אבל למרות הכל יש חברות אמת... את פשוט לא מיסתכלת לכיוון הנכון (זאת יכולה להיות הידידה הכי פשוטה שלך, אבל היא תעשה בישבילך הכל- זאת חברות אמת... ככה שתתחילי לשים לב) לי היה חבר אמת אחד.... רק חבל שזה ניגמר ככה