פאק.

Angel lips

New member
בנות זה עם קשה...

גם אני חשבתי הרבה פעמים שאישה לאישה כלבה והכל מסביב זה צביעות אבל דעי לך שזה לא ממש כך.. פשוט כולם בניי אדם וכולם עושים טעויות ואגואיסטים מטבעם

Janem

New member
צביעות היא מקור הרוע בחיינו

אבל אין טעם לייחס לה רצינות כשם שהיא שפלה ולא דורשת יחס רציני. את צריכה להראות לחברה שלך כמה שזה רע להתנהג באופן שבו היא מתנהגת ואם זה לא עוזר, אז אל תקחי ללב. תזכרי שלהתעצבן זה להאשים את עצמך על שטויות של אחרים.

the freaky girl

New member
יאנצ'קה שלי.. ../images/Emo13.gif

יש הרבה אנשים מזוייפים ודו-פרצופיים בעולם, ואני מכירה כמה אישית..
לעומתם יש את האנשים שלא כאלה, כל מה שאת צריכה זה להיות קצת יותר דקת אבחנה :) גם אני שונאת שקרים.. :(

ואו! אני חושבת שחבר שלי יסכים איתך

בגדתי באמון שלו. בגדתי בו. שיקרתי לו. סיפרתי לו היום. הוא עדיין לא זרק אותי. אני מחכה לתשובה. פגעתי בבנאדם הכי חשוב לי בעולם ועכשיו אני מקווה שהוא יסלח לי. עשיתי את זה בטעות, אבל זה לא תירוץ. אין תירוצים. פגעתי באהבה שלי. סתם רציתי להוציא חלק (קטן..) ממה שאני מרגישה..

s h u r i k

New member
וואי... כמה אפשר

זה ניראה כאילו האהבה הזאת רק פוגעת בך ושום דבר אחר לא!!

אני חושבת שככה זה

ככל שאוהבים יותר, נפגעים יותר. הוא האהבה הכי הכי גדולה שלי, אבל קורה שיש לנו בעיות, אז הכוח שלהם לפגוע הוא פי כמה וכמה..

Angel lips

New member
../images/Emo2.gif ויקי... וואו לא ציפיתי ממך! איך

חכלתלעשות לו דבר כזה?! חחחח סתם מאמי אל תקחי קשה! מלא לא היה לך טוב איתו אני זוכרת כמה בכית לנו עליו והיה לך רע זה שבגדת בו מגיע לו! לא היית בוגדת ומגיע למצב בזה או הוא היה מתייחס אליך אחרת! אנשים לא בוגדים סתם והוא אשם בך! במקומו הוא היה בוגד בעצמו תשאלי אותו אפילו! :) יש המון פיתויים בחיים אבל המון המון! וקורה בגדת בגלל זה את לא נשואה ומותר לך לסטות מידיי פעם לא קרה כלום זה לא כזה אסון! וחוץ מיזה לא נולדת מושלמת כולם עושים טעויות! ורק שתדעי לך בגדתי המון ותאמת לא מצטערת על זה אבל תמיד תיהיה כנה ותספרי!

s h u r i k

New member
אני ממש מיצטער

ואני מבין אותך.... זאת הרגשה הכי חרא בעולם, מי כמוני שיודע את זה... אבל למרות הכל יש חברות אמת... את פשוט לא מיסתכלת לכיוון הנכון (זאת יכולה להיות הידידה הכי פשוטה שלך, אבל היא תעשה בישבילך הכל- זאת חברות אמת... ככה שתתחילי לשים לב) לי היה חבר אמת אחד.... רק חבל שזה ניגמר ככה
(אני שונא סמים
)

s h u r i k

New member
אנוט

את "חבר האמת" היחיד שיש לי בעולם..... אני מודה לאלוהים כל יום מחדש שיש לי אותך- תודה לך, אוהב אותך אחות שלי!!

AeroSlash

New member
גמני שונאת צביעות....

אני פוגעת באנשים ובעצמי [פיזית] כשאני שומעת צברים צבועים...

למעלה