פאק.

l1zard

New member
פאק.

אני שונאת שקרים. אני שונאת צביעות. אני שונאת אנשים. אין מושג כזה "חברות אמת". כולם מזוייפים. קיריל אתה יכול לדחוס את זה לכל מקום שרק בא לך... הייתי חייבת להוציא את זה..

vk3

New member
אם תפרטי יותר...

לא יהיה לי שום עניין " לדחוס" את זה לשום מקום. לא לשם כך אני מוכחל בפורום ונראה לי אתם מתחילים להתרגל לרעיון שאני " מסדר" בשבילכם ת'בלאגן
אז תתחילו לשים
מה קרה יאנושקה

l1zard

New member
פשוט גועל נפש אחד גדול!!!!

אני לא מבינה איך אנשים יולים לחיות עם כל כך הרבה שקרים וצביעות... אני מתחילה להבין שאינלי חברה אמיתית.... בעע... אני מתחילה לשנוא בנות.... =/

l1zard

New member
...

ביותר מידי דברים...... היא בכלל לא מי שחשבתי שהיא.. ושתבין.. אנחנו חברות כבר 7 שנים... לא ציפיתי דווקא ממנה לדבר כזה....

l1zard

New member
כן..

אני לא יודעת מה לעשות עכשיו.. יש לי כזה בלאגן בראש... אני לא יודעת אם להגיד לה שגיליתי הכל... אם לשתוק.. אם להמשיך להתנהג אותו הדבר... אני פשוט לא יודעת! :(

Angel lips

New member
הפתעות אכן לא נעימות.. יאנצ'קה אבל

אל תקחי את זה כל כך קשה כולם אנשים וכולם עושים טעויות היא יכולה להיות החברה הכיטובה שלך אבל לכולם יש פשלות בחיים ורגעים שהם מאכזבים, אפילו אם זה לא בכוונה.

l1zard

New member
הממ...

חן... אני יודעת שכולנו בני אדם וכולנו טועים ובלה בלה בלה... סלחתי להרבה יציאות שהיו לה.... אבל הדבר שאני הכי שונאת זה שקרים.. והיא יודעת את זה מצויין... ייקח לי הרבה זמן להאמין לה שוב.. אם בכלל נמשיך להיות חברות.. כי המצב גם ככה כבר לא משו...

Angel lips

New member
יאנוש! אין אדם שלא משקר...

כולנו שונאים את זה נכון צודקת.. אפילו אני שאני אדם מאוד כנה אשקר לפעמים אין מה לעשות, ותודי שגם לך נפלט שקר פה ושם...

l1zard

New member
אני לא מדברת על

שקר פה ושקר שם.. זה כולנו עושים... אני מדברת על בועה ענקית של שקרים שהיא יצרה סביבה... הכל פשוט ה-כ-ל מזוייף...

בנות זה עם חרא

אני שונאת בנות ונורא קשה לי להתחבר עם בנות הרבה יותר קל לי לבטוח בבנים... אני לא יודעת מה קרה, אבל מהנסיון שלי, אולי כדאי שתבדקי שוב שזו לא אי הבנה?

AeroSlash

New member
אל תבטחי בבנים....

בנים זה זקנות רכלניות [לא כולם, יש את קיריל שלא יודע לרכל הוא רק יודע לשרשר, סתם
]... אחרי שפלטתי בדיחה חסרת משמעות במיסה אחת הבנים הלכו ודיברו על זה 80 שנה והוציאו לי ולנסטיה שם רע [העניין סודר אבל העיקרון]...

למעלה