פאק!

גם גולש

New member
../images/Emo45.gif

כמה שאני רוצה לראות אותך שם (למרות שאנחנו לא קרובים, אתה אדם נחמד ולפחות עד עכשיו היה מאד נחמד לפגוש אותך ../images/Emo13.gif ), אני חושב שאתה עושה את הדבר הנכון. כל הכבוד שאתה לא דופק אחרים בשביל זה. ../images/Emo45.gif

easyjet1

New member
מה זה "גיל"? הכל סוביקטיבי לאדם עצמו.

חסרים "ילדים" בני 16 שחינכו אותי? חסרים "מבוגרים" בני 23 שקיפקפתי? לא. בסוף הכל תלוי בבן אדם, באישיות, באופי בבגרות האישית. גם אני עד לא מזמן סירבתי לתת צאנס לפחות מ18 (וזה לא שבאמת ירדתי מהלימיט) אבל אני היום יודע שאם הבן אדם יהיה בוגר שכול ורציני (שצריך ואלכוהול לא זורם בדם) אז אני ישמח להכיר אותו...

IMLost

New member
חחח אצלי השאלה הפוכה

אני בן כמעט 17 והשאלה שלי האם לצאת עם מישהו בן 21../images/Emo35.gif אז בסוף לא יצאתי איתו,ולא בגלל הגיל

i am12

New member
חחח מכיר רק עם בן 14

התפפתי, והלכתי על זה בכיתה אחת בבצפר והוא המוצץ הכי טוב שהיה לי... עכשיו לי רגשות אשם כי הוא עשה לי סצנות אבל זה עובר לך ולו. לך על זה!

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo196.gif

על פי החוק הישראלי, גבר המקיים יחסי מין עם קטין שמלאו לו 14 שנה וטרם מלאו לו 16 שנה, דינו חמש שנות מאסר.

בתור בן 16...

אני אומר לך שאחד הדברים היותר מבאסים זה העובדה שמקטלגים אותך כקטן, ועל סמך הגיל בלבד. לא פעם ולא פעמיים אמרו לי :" יאו, אתה בטוח שאתה רק בן 16? אתה כ"כ בוגר לגילך!!!" וכן, אני כזה. אני לא בא להתרברב או משהו, פשוט אם יש ביניכם מצב, ואתה רוצה אותו ב א מ ת , לך על זה! עדיף שתתחרט אחרי מעשה מאשר שלא תעשה כלום ואז תחייה כל החיים עם השאלה :" מה היה אם..?".. חיים רק פעם אחת- תנצל את החיים עד הסוף. בהצלחוס. ותעדכן מה נסגר :)

Li r a N

New member
עם בחור בן 16?

בחיים לא!!!! אתה בן 21.... תחפש 19 ומעלה ../images/Emo13.gif

למעלה