פספסתי 2 פרקים ראשונים של העונה... מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה לעזאזל קרה לאשתו של ריקו? זאת אוצה אחת מהעונה הקודמת? מה נסגר איתה? אני לא מבינה כלום...ומה עם אשתו של נייט? ממה היא מתה? אוף. מבאס להפסיד פרקים.
זו זונה שהוא הלך אליה פעם שמשום מה הוא משמשיך להיות איתה בקשר - אלוהים יודע למה. אשתו של ניית ליסה הרי נעלמה, ומצאו את הגופה שלה בים - מסתבר שהיא טבעה, לא ברור בדיוק מה קרה שם...כלומר לא קיבלנו תשובה בינתיים איך זה קרה.
בפעמים האחרות הוא נפגש איתה מאחורי הגב של אשתו ואני בטוחה שהוא כן עושה איתה יותר מזה פשוט לא מראים לנו. הוא משתמש בכסף של וואנסה לעזור לאישה הזו. מבחינתי - זו עדיין בגידה, גם אם הוא לא היה ממשיך לשכב איתה (ששוב- יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אני לא בטוחה כרגע)
ברגע שהוא מסתיר ממנה מידע כזה... אבל הוא שכב איתה רק פעם אחת בהתחלה... ובתכלס הוא מזה מאפן הריקו הזה, הוא נמצא בקשר איתה רק בשביל להרגיש גבר, שהוא הגבר המפרנס, שזקוקים לו ותלויים בו...
אבל, מה הוא מקבל תמורת כל הכספים שהוא נותן לה ? איפה הרווח שלו ? הרי לא מדובר כאן על סקס... אבל הוא מרוויח את ההרגשה של "הגבר" שחסרה לו כרגע בבית. אי אפשר להתעלם מהתפיסה שלו של תפקיד הגבר בבית... בכל אופן אם לא שמת לב לזאת עד כה... אז ראי בפרקים הבאים זה יהיה מודגש בהמשך (וזה לא ספויילר