פאק תסריטאי

פאק תסריטאי

לא נראה לכם שהיה מוגזם להרוג את סיגי, הדמות שהחזיקה את כל הסדרה עם כל הכבוד לסער פדידה ושות'? לי פחות בא לראות האלופה בלי סיגי ונראה לי שזה יכול לגרום לנשירת מכורים קלה

"הדמות שהחזיקה את כל הסדרה" הגזמה../images/Emo70.gif

תאמיני לי שגם אם תהיה נשירה של כמה צופים זה לא יזיז לאף אחד ואני אגיד לך יותר מזה, הנושא יישכח די מהר, ומי שהפסיק לראות את הסדרה פתאום ישמע מחברים על עלילות טובה ומילי ואז הוא יחזור לצפות בסדרה. מתחילת העונה זה היה ברור שמיכל תעזוב בקרוב והרמז של הכנפיים בפתיח אמר משהו רק שאנחנו הצופים לא הבנו . ושוב פעם עצם זה שהתסריטאים גרמו לנו לבכות זה כבר אומר שעשו עבודה טובה, כי אני רוצה שמישהו כאן יגיד לי את האמת, האם מישהו היה בוכה אם היו הורגים את טובה? לא
לא
ולא
וזה לא היה תורם בכלל לעלילה של האלופה אבל המוות של סיגי הכניס פלפל לסדרה, כי זה משהו שפגע כמעט בכל שחקני הסדרה.

תאמיני ליש הם מרוויחים מיזה

עד כדי כך שהרייטנג עלה בצורה לא אמינה..וגם אם היית רואה את כול הצופים ממש אשכרה אצלי עוד היה מצב טוב בבית של בנדוד שלי הם אשכרה הדליקו נרות נשמה..וגם מתקשרים כול המזן להוט ומה לא..וגם בחלק מבתי הספר עשו מודעות אבל..אז הם הרויטחו והפיסדו הפסידו כי הם הזוג ואת מיכל כשחקנית והרוויחו מ...

למעלה