פאק!! פאק פאק פאק!!!

z O e i

New member
פאק!! פאק פאק פאק!!!

פספסתי את הפרק!! פעם ראשונה בחיים שלי שאני מפספסת בנות גילמור!!! הייתי בקניון ולא הספקתי לחזור
למזלי היתה שם טלויזיה אז ראיתי חלקים... מישהו מוכן לספר לי מה מי מו?

ואם אתם מספרים-שימו ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

כי אני לא הייתי אתמול בבית- אבל הקלטתי. ועוד לא ראיתי. וזה קצת הורס אם תגידו.. אז אנא מכם

EXTENSION

New member
אמילי ולורליי - מסתדרות ?!!!!!!

קיבלתי את ההלם של החיים שלי אתמול מה פתאום לורליי כל כך תומכת באמא שלה ?. אני חושב שהולך להיות טוב ברגע שדין וג´ס ייפגשו - מוזר מאוד שהם עוד לא נפגשו או לפיות בסדרה לא מזכירים את זה אחרי הכל סטארס הולו לא כזה מקום גדול (בלשון המעטה ) . אז איך זה ששני היריבים עוד לא ניפגשו ? בקשר לטירסטן , כן הוא בדוסון קריק ( אני לא יודע למה אבל הוא ניראה מבוגר יותר שם , מעניין מה ההפרשים בשידור העונות בינינו לארצות הברית). אלו שרוצות לראות אותו אז היום ב9:15 כמו בכל יום שני -דוסון קריק . נ.ב - רציתי להתנצל על כל הקטע אם ההודעות המשורשרות אבל אם מישהו היה מועיל בטובו להסביר לי שזה מוריד הודעות של אנשים אחרים למטה הייתי מפסיק במקום זה סתם התעצבנתם עליי - סליחה בכל אופן .

leeloo

New member
אני פיספסתי את הכל לצערי הרב...

אז מה קרה בפרק?

leeloo

New member
עדיף שלא...

כי אין לי כוח לקרוא כןל-כך הרבה... אם אפשר פשוט את כל מה שקרה מהתחלה ועד הסוף.. אירועים בכללית ולהדגיש דבירם חשובים... תודה.

stardust15

New member
גם אני פספסתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז.. תכנסו לגלריה ותבינו את מה שהיה

לפי הסיפורים של חברי הפורום ו.. התמונות..
או שפשוט תחכו לאופיר עם הפינה שלה (*אהמ* *אהמ* מעניין מתי היא תבוא)..
שמרית.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בקשר ל"הרהורים" שהתעכבו או לא באו

בכלל- קיי, הפרק הלפני אחרון? ההרהורים עדיין במחברת ערבית שלי
(SORRY) הפרק האחרון- כתבתי הרהורים מפורטים, מדהימים, קיצור ופירוט על כל אחד ואחד מהמשתתפים בפרק- והכללללללל נמחקקקקקקקק כששלחתייייייי
מודם מפגררררררררררררררררר תיחנקקקקקקקקקק
~ילדונת~עצובית~

leeloo

New member
מישהו מוכן לספר לי מה קרה?!

אם לא אתן... לפחות מישהו....

למעלה