פאק יש פורום לניקלבק???

Ro¥aL

New member
פאק יש פורום לניקלבק???

ממתי???? כמה חיפשתי פורום שלהם חיכיתי שסוף סוף יפתחו מלכים אתם איזה כיף ניקלבק ולינקין פארק אלה הלהקות שלי וHow You Remind Me זה השיר הכי טוב לפי דעתי בכל הזמנים וסוף סוף.... ^_^ חחחחח אמממ אני רוי אני חדש
וחכו חכו, אני עוד אהיה אדום פה
ערב טוב ולילה טוב לכולם

ורדונה2

New member
ברוך הבא :)

ותשמע את "Savin' Me". אין מה להשוות ל"How You Remind Me", עם כמה שהוא שיר טוב.

Ro¥aL

New member
לגבי savin me

פאק התחלתי עכשיו סתם לזיין ת'שכל על ההיסטוריה שלי עם ניקלבק ומה כל שיר בשבילי אבל מחקתי את זה ואני אגיד בקיצור: Savin Me זה השיר שבעצם גרם לי לרצות יותר להכיר את ניקלבק ולשמוע אותם וגרם לי להבין כמה הם טובים וHow You Remind Me זה פשוט שיר עם ערך סנטימנטלי למישהי מסויימת ומעוד כמה סיבות

ורדונה2

New member
אצלי זה בדיוק ההיפך.

אחרי השמיעה הראשונה של How You Remind Me התחלתי להוריד בהדרגה את כל האלבומים של ניקלבאק, וSavin' Me הפך בסופו של דבר לשיר האהוב עלי מכל השירים של הלהקה אחרי ששמעתי את כולם (וגם הקליפ שלו חזק). בתאכלס, שני השירים האלו הם בין החזקים של ניקלבאק, ואין על זה ממש ויכוח.
(ולזיין בשכל זה בריא! אל תעצור את עצמך)

Ro¥aL

New member
../images/Emo6.gif מסכים איתך...

פאק כבר בוקר
כה.. ההידלקות העיקרית שלי מSavin Me התחילה מהקליפ פשוט מעולה אבל הקליפ הכי גאוני שלהם זה של Someday (וגם זה, אחד השירים החזקים) צריך לעשות עליו סרט
ועכשיו בגללך זה הפעם המאה שאני שומע את סייבין מי בכמה שעות האחרונות

ורדונה2

New member
הו, כן!

גם Someday זה חתיכת שיר. בין הראשונים שלהם ששמעתי. ותראה, אני מודעת לכך שיש לי השפעה על אנשים... יש שטוענים ששיחה של 10 שעות רצופות איתי הוציאה אותם מדעתם. אני נוטה להאמין להם.

רוי, ברוך הא גבר גברי בנדומי!! ../images/Emo66.gif

ואין ספק שHYRM אחד השירים שלהם!! למרות שאני מוסיפה לרשימה שלך דוקא רשימה של שירים שמצטרפים מבחינתי לטופ.. אל תתקבע, יש להם המון שירים מיוחדים..

Ro¥aL

New member
חס וחלילה!

את רוב השירים שלהם אני שומע וטוחן אני לא מהאלה ששומעים רק את הלהיטים הם איכותיים בכל שיריהם
ותודה כולם!

למעלה