פאק...איזה בעסה!!!

RodneyHawk

New member
פאק...איזה בעסה!!!

זה האימון השני שלי ברצף שנמתח לי שריר הארבע ראשי (הזה שבירך) והפעם הוא נמתח לי בצורה חזקה וכואבת!!! זה קרה באמצע הריצה של הקפיצה למרחק!!! איך אפשר למנוע את זה?!?!?!?! (עשיתי חימום של כ20 דק' הליכה עד ה"איצטדין" ואז סיבוב חימום 400 מ', מתיחות ועוד ריצה של 10 דק' ואחרי כל זה הוא נמתח לי!!!!)
 

y0Av

New member
המממ מניסיון

קודם כל יכול להיות שיש לך שריר קצר ואתה לא מתאים כלכך לקפיצה \= בכל מקרה תעשה המון מתיחות לשריר אל תתאמן שוב ברוחק עד שהשריר לא יחזור להיות בסדר אל תעשה יותר מידי קפיצות רציניות באימון. מספיק 4. עוד משהו שיכול להיות שהוא לא נמתח אלא יש דלקת... זה מה שקרה לי... תנסה לא לשבת על רצפה קרה... ושים בנגאי... יום יום אחרי המקלחת עד שזה יעבור החלמה מהירה!
 

RodneyHawk

New member
תודה

ד"א אני לא נוהג לשבת על ריצפה קרה... והשריר נימתח לי באמצע הריצה לקראת הקפיצה... וזאת הייתה סך הכל הקפיצה השניה שלי
 

evgeniks

New member
עדיף תיפנה למאמן שלך

והוא כבר יפנה אותך לאן שצריך כי יכולות להיות הרבה סיבות לכאבים בשרירים.
 

RodneyHawk

New member
בעיה!

אין לי מאמן אני בינתיים בחופש הגדול מתאמן עם חבר לפי התוכנית של המאמן שלו... אני שוקל בתחילת השנה להיצטרף לאגודה... הבעיה היא שזה יוצא דיי יקר כי צריך לשלם גם על הסעות!
 
למעלה