פאקי זינה

פאקי זינה

כבר חצי שנה אני מחפש את השיר של פאקי זינה ולא מוצא--אני לא יודע איך קוראים לשיר מה שאני כן יודע הוא שדורון מירן מבצע אותו בעברית--בבקשה למי שיש את הביצוע הייוני של פאקי זינה --אני באיי סי קיו280725601-(אם אין את השיר אז לפחות תגידו לי מה שם הדיסק)---תודה!

notis12

New member
תיקון : לזמרת קוראים

פגי זינה או באנגלית peggy zina. לי את כל בדיסקים שלה רק תידע אותי איזה שיר אתה מחפש???? ובשבילך אני גם מצרף תמונה שלה בבקשה

יפה לאללה-מילה

אבל אני חייב את השירים שלה דחוף אחי כבר חצי שנה אני מחפש ולא מוצא

panayotiss

New member
יכול להיות שיש לי

אין לי מושג איך נשמע ה cover של דורון מירן אבל יש לי המון חומר טרי טרי של פגי זינה המעולה. תן מייל אני ואשלח לך משהו

בקשה לפגי זינה

האיי סי קיו--שלי-----280725601-----והשיר של דורון מירן בעברית הוא---היא מקנאה--תודה

F a d i

New member
כן...היא שרה את זה כ-POS EIMAI KALA

אבל השיר נקרא-EIMAI KALA תריץ חיפוש EIMAI KALA בקאזה ותמצא את השיר כך השיר נקרא גם באתרי מילים בדוק

notis12

New member
פגי זינה

למי שלא יודע פגי זינה לא רק זמרת מצליחה היא גם דוגמנית מאוד מצליחה ביוון . וכל אלו שהיא מאוד יפה הם ממש צודקים היא יפה ושרה יפה מאוד . והנה עוד דוגמא ליופיה של פגי בבקשה

panayotiss

New member
יש שיר מעולה של פטרליס באותו שם

eimai kala ke sagapo אם במקרה אתה "דג" את השיר הזה הוא ממש יפה מדליק ורץ עכשיו בתחנות הרדיו המעולות באתונה. petreliss הוא בחור צעיר בעל קול יפה וזמר עולה בזמר היווני. השיר הזה שלו כבש את התחנות רדיו. בכלל יש המון כישרונות בעלי קולות מדהימים בזמר היווני החדש.

למעלה