אנא הרשו לי להוציא את העצבים, למרות שיש עוד מקומות. לפני שעה וחצי התחלתי לי לכתוב לכם שאלון של 150 שאלות. כשאלון ראשון וזה. ותפוזבל מחק... הכלללללללללל! השקעתי בזה כל כך הרבה זמן! ובזאת אני הופכת את השרשור הזה לשרשור דסקוטופים רשמי. T.T
או זה שאחריו?XD כיכי האפי פיפול חביב ^_^ רק כזה לא קשור.. כאילו.. כולם מתים,איצ'י הופך להולו ופתאום "האפי פיפול!!!!!!!!!!!!!!111;#$@#^%*&^" ורק איצ'י שומר על הגישה האדישה הנצחית שלו ולא מחייך D: והשיר שבא אחרי האפי פיפול..דפוק..וגם הפתיחה. =\ אמ..Ichirin no hana אומשוכזה,נראהלי 00
חוץ מהפתיחה הראשונה , והפתיחה כרגע ... שאר השירים ממש לא משהו כנראה הצד שלי למטאל ולרוק כזה נחמד , גורם לי לא לאהוב את שאר הפתיחות וסיומות ... חבל . למה חבל ? ככה אני , מה לעשות לא אוהב .
אוי.מצטערת ;; לאנורא,יהיו לך עוד הזדמנויות ^^; רק בפעם הבאה,תעשי לזה גיבוי או משהו,רק ליתר בטחון. בהצלחה ^___^ והנה הדסקטופ שלי. הולו איצ'י בפוזה !!!!! *_________________* תעשהלי הולוקטן ;;
אחת הלהקות , רק הדיסק האחרון שלהם , מזמרייז ..לא משהו ( טוב מאוד , אבל לא קשור לסיסטם , הוא שונה מכל הדיסקים האחרים .) השיר צ'ופ סואי הוא אחד מהטובים שלהם . נקודה . ריספקט .