פאקו דה לוצ'יה-spain

tovtovdog1

New member
פאקו דה לוצ'יה-spain

תודה לכל מי שענה לי-אבל יש לי הרגשה שהקטע שאני מדבר עליו מתקשר בצורה כלשהיא להופעה של פאקו עם אל דמיולה ומקלפלין בסן פרנציסקו. גם מבחינת איכות ההקלטה וצורת הנגינה שמאוד דומה בקטעים מקבילים בדיסק של ההופעה, וגם העניין שהדיסק כולו הוא באורך של 40 דקות ככה שנראה לי שלא הכניסו את כל ההופעה לדיסק הזה. אם מישהו יודע את התשובה אני אודה לו מאוד. שנה טובה ומוצלחת לכולם!!

אמרוקאי

New member
האם אתה מתכוון לקטע שמבוסס

על היצירה המקורית של צ'יק קוריאה (קטע מספר 76 באתר הזה), שאגב היא עצמה מבוססת על הקונצ'רטו דה אראן חואז של רודריגו? אם כן, אז משימת החיפוש תהיה עכשיו קצת יותר קלה...

tovtovdog1

New member
אני יודע בוודאות

שצ'יק קוריאה הלחין את הקטע הזה וגם יצא לי לשמוע אותו בביצוע של פסנתר. אבל מענין אותי מאיזה הופעה הגיע הקטע ששלושתם מנגנים ביחד ואיך אפשר להשיג את הדיסק כולו.

flamenca

New member
זה נשמע לי מוכר...

יכול להיות שזה מהדיסק midnight in San Fransisco שזה דיסק שהוקלט בהופעה חיה של שלושתם?

esperanza1

New member
ההופעה בוידיאו

תנסה באוזן השלישית יש את ההופעה שלהם בוידיאו לדעתי ניתן להשכיר את הסרט ואז תוכל להיות בטוח האם זה באמת ביצוע של שלשותם , למרות שלי לא יצא לשמוע ביצוע של שלושתם לSPAIN אני אנסה היום בערב יותר מאוחר להקשיב שוב לדיסק לרענון הזיכרון אולי הם נותנים רק חלק קטן מהקטע ולכן זה נשמע לך מוכר, (יש גם את הקטע של הפנתר הורוד שפתאום נכנס) ולכן ישנה האפשרות שהקטע מופיע שם כחלק מקטע בעל טייטל אחר

krembo10

New member
תגובה

את short tales of the black forest אני מכיר מההופעה בסן פרנציסקו אבל הקטע שאני מתכוון הוא באורך של יתר מ-10 דקות ובסוף אחד מהם גם אומר שהקטע נקרא spain והוא של צ'יק קוריאה.

Falcor

New member
Spain !

אתה בטוח שפאקו ניגן את זה ?! כי אני יודע בוודאות (!) שטומטיטו ניגן את הקטע יחד עם מייקל קמילו הנה קישור ..

Falcor

New member
טוב.. ננסה בדרך הקשה ...

אני אנסה לצרף שוב פעם את הלינק .. וגם אני מצרף קובץ .. אז פשוט תעשה COPY ללינק ו- PASTE בדפדפן ..

אמרוקאי

New member
../images/Emo92.gif מה שלא הולך בכח

הולך בעוד יותר כח.

אמרוקאי

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי להקל על הציבור ולתת כאן קישור שדורש רק לחיצה, במקום ה- cut & paste הידוע לשמצה, אבל מסתבר שתפוז עושה קונצים גם לי.

Falcor

New member
לא צריך להיסחף ..

מקסימום אלימות .. זה לדפוק את הראש שלי במסך מרוב תיסכול .. וזה קורה כשאני כותב תוכנית שלא עובדת.. תפוז לא יכול לגרום לי לכאלה תיסכולים ..

krembo10

New member
spain המשך...

אני מכיר את הדיסק של מישל קמילו וטומטיטו, אבל לצערי זה לא הקטע שאני מחפש. היום הסתכלתי באינטרנט ומצאתי שהקטע נוגן בהופעה ע"י מקלפלין ופאקו דה לוצ'יה(ללא אל דמיולה), כמו כן הוא קשור ל mahavishnu orchestra (כנראה נוגן שם). כמו כן הקטע מנוגן בהופעה חיה. לא מצאתי קישור לדיסק או אלבום. יכול להיות שמה ששמעתי זו הקלטה שלא נכנסה לאלבום מסוים.

krembo10

New member
שכחתי...

מצאתי אפילו תווים לקטע ואני מצרף אותו להודעה הזו, למי שמעוניין לנסות...

אמרוקאי

New member
אם כך, צדקתי. ../images/Emo9.gif

אכן מדובר ביצירתו של צ'יק קוריאה, שמבוססת על הקונצ'רטו דה אראן חואז של רודריגו. איך הצלחת למצוא אותה (בעיקר התוים)???

Falcor

New member
אגב קונצ'רטו דה אראנחואז...

אתה מכיר את הגרסא של מיילס דייויס עליו השלום ? כשאני שומע אותו אני פשוט נקרע.. זה נמצא בתקליט (דיסק) שיצא לפני הרבה שנים שנקרא Sketches of spain ..

למעלה