|פאקוו פאקוו|

|פאקוו פאקוו|

או במילים אחרות - סיכום מפגשפורום גלעד שגב! דבר ראשון, אני חושבת שמגיע ל'רכבת ישראל' חרם על כאב הראש שהם עשו לי הערב. רכבת לחיפה מאחרת בשעה. וויפי
וערס מעצבן הציק לי בעזריאלי. לא משנה. לעניינו
את מיכל ונטע פגשתי עוד ברכבת, הגענו לתחנה ופגשנו את אריאלה, אשתי הכן יפה
שאח"כ היא והבלונים שלה תקפו את הציצים שלי ;[ ובנוסף, היא בוגדת בי עם עילי!!!1111
. הגענו לגני יהושע, פגשנו את מאיה וליאור וגילינו שבניגוד למפגש הקודם, הפעם יש בפארק אלפי אנשים [האמ] אז פרטיות לא הייתה אבל הם דיי שיעשעו אותנו [הגעילו. איך שבא לכם
]. אז התיישבנו לנו, שיחקנו קוואהקוואה דלה אומר [*10 דקות ישבתי וחשבתי איך כותבים את זה. למי שיש תלונות, שישמור אותן לעצמו
*] והיה משעשע
, אח"כ מורי, תומר, סיוון והדס הגיעו. בעקרון, מורי הלכה מכות עם תומר שהלך מכות עם הדס שצילמה אותנו
עשינו מעגל שמות-כינויים-חיה שמתחילה באות הראשונה של השם והמשכנו לדבר וזה. אחרי כמה זמן, תומר הלך
ומסיבה לא ברורה, הדס הלכה לאיבוד בשירותים
.. היה משעשע
נשארנו, הצטלמנו, המשכנו לשחק ולצחוק. בעיקר לצחוק
רק מציינת, שנטע הוכתרה כמלכת הקוואהקוואה דלה אומר אחרי שהיא ניצחה פעמיים
, ואריאלה זכתה בפרס ניחומים אחרי מקום 2 פעמיים
אואואואו! והיה חידון גלעדוש' הגדול [שמיכלית|סגידה| עשתה] שאף אחד לא זכה בו.. כי אף אחד לא ידע לענות על שאלה עתידית משהו
, [למרות שאני עדיין טוענת שזה יקרה ב'גלובס'
] אממ וזהו נראה לי.. תמונות יגיעו בהמשך. אוהבת המונים, אורעד-מסכמת-המפגש-הרשמית

אז ככה,

דבר ראשון- מהיום אני שניצלונית, אז מויי כיף לי
קיבלתי מאורעד בלונים וסוכרייה על מקל לכבוד היומולדת, אבל אז היא אמרה שאני לא יפה
... והצטלמנו בפוזת עברי וגילינו שרק עברי יכול להצטלם בפוזת עברי
ומיכל גילתה לי שעילי עשה לי עיניים בהופעה של עברי ואני בכלל לא שמתי לב [למרות שאני מאוד בספק.. אההמ].. וסליחה לכל האנשים שנזרקה עליהם מצה אבל כך יעשה למי שיאמר את שם האיש חסר הלב. באורך פלא כל בן אדם שני נראה לי כמו החמוד מההופעה של גלעד [ג'זמין, סורי על השיגועים
]
שיתפתי את הדס בתאורית ה"למה זוסקו לא מנגן כבר עם עברי?" שנראית לי הגיונית מיום ליום! תומר בהמה, אבל את זה כבר גיליתי עוד ביום חמישי [ונראה לי שהוא רוצה כבר לחנוק אותי
].. סיוון לא הביאה את אגוסטין אז לא עשינו מופע של שירה וריקודים
הדס הלכה לשירותים, וכנראה שהיא גם בנתה אותם וחיברה אותם לצנרת של ת"א כי היא חזרה אחרי איזה חצי שעה
וכמובן החידון של מיכל |סגידה| שעבר שדרוג ברוח הפורום ונשאלו שם כמה שאלות מאוד מעניינות [ואתם תראו שזה יקרה ב"הארץ"!... והצעות בקשר לבן הזוג אתם מוזמנים לשלוח לי לתיבת המסרים
] אז, פאקוו פאקוו לכם והמשך חופש מהנה.

היה משהו בסט!!!!!!!!!

דבר ראשון, לדעתי התשובה של מורי היתה הכי טובה-מעריב לנוער..... היה ממש כיף לראות שוב את מי שהגיע וגם להכיר אנשים חדשים..... לאב יו אול!!!!!!!!! נ.ב-החלטתי להחליף כינוי בעקבות העובדה שאני היחידה עם כינוי שהוא גם השם האמיתי שלי....

יש לי רק דבר אחד לומר ../images/Emo187.gif

תומר, אני ממש אוהבת אותך .. תשלים כבר עם עדסיט

lollapalooza

New member
הוי,

ובכן, היה ממש משעשע. ככה- אפשר לעשות סדרת תמונות "מורי ותומר הולכים מכות", אבל אתן לא תזכו לראות שום תמונה שתומר מככב בה, כי המ.
עכשיו, אני ממש מבקשת- אני הלכתי לפיפי, ולא לאיבוד
זה כי אם באים מהצד של הפארק, אז צריך לחכות לאיש שיפתח את המעבר שם (או לקנות כרטיס לרכבת
) כדי להגיע לצד של השירותים, ולקח לו שעה להגיע
ואז בחזור עוד שעה
וגם נתקעתי ברמזור ההוא 10 דקות לפחות.
וגם פגשתי את תומר בדרך, מה. ובכן, היה מגניב לראות את מורי וסיפנ ותומר (סליחה
) ואורעד ואריאלה, וגם את כל האנשות שהכרתי היום, או ששכחתי מפעם קודמת. (נטע
) אני אעלה תמונות הלילה או מחר... כמובן בלי אלה של תומר. אם מישהי רוצה לראות לפני כדי לאשר או משהו, שתשלח מסר. ועכשיו, לפני שהוא יחסום אותי מהפורום, אני אפנה למנהל השקסי שלכן: תומשי, סליחה
אתה יודע שאני אוהבת אותך וסוגדת לך, תסלח לי.
בלעדיך חיי אינם חיים.
עדסיטשניצלטבעול.

עדסיטשניצלטבעול../images/Emo187.gif

ברור לך שאת כל התמונות המעניניות (ע"ע המכות וכו'..) את שולחת לי מחר לילה טוב בוביתי

בדיוק על זה אני מדבר

לא מספיק שצולמתי בניגוד מוחלט לרצוני עכשיו התמונות מופצות
עד שאני לא מקבל הוכחה חותכת שהתמונות נמחקו והושמדו אני כועס

הן מועברות אלי אז תנוח ../images/Emo187.gif

כאילו מה גם ככה לי מותר לראות אותן (או שלא
)

איף

New member
../images/Emo12.gif

לא...זה בסדר. לא צריך להזכיר אותי בסיכום הרשמי של המפגש. באמת שלא...
אם כבר לא מזכירים...אז גם אל תעלו תמונות שלי מהמפגש... לא אוהבת להצטלם בכלל.

איף

New member
אגב,

הטרידו אותי כמה דברים... א.שלא היתה גיטרה (שזה קצת באשמתי כי לא הבאתי
). ב.שמישהו גנב את הספסל שישבנו עליו במפגש הקודם... ג.שמורי לא עשתה לי ילד. אבל אפשר להבין...כי השיחים שהיו מאחורינו לא היו ממש פנויים...

A N I g M A

New member
מורי שכחה אותי../images/Emo7.gif

נמ. טוב היה שליטה מה
המ. זה התחיל כשפגשתי את מוריאלי (;-[) בירושלים ונסענו יחד לפגוש את תומר ועדסיט, ואז הסתובבנו יחד והם שיגעו אותי לגמרי והפכתי ל|שניצלכשרונית|, ולבת של תומר ומורי
גילינו הרבה קשרי משפחה בלתי אפשריים, ואני בלתי שפויה בעליל. ואממ היה לי ממש כיף לראות את אריאלה ואורעד ומיכלית ונטע שקר לה, ומאיה וליאור וג'זמיןשניצל השולטת ואם שכחתי מישו שיסקול אותי. ואממ זהו אני אוהבת אתכם. היה לי קצר מידי, כי בטח לא נתראה עד החופש הגדול
|נשיקות|

למעלה