פאצ' חדש למנג'ר

• פותח הנושא N M E
  • פורסם בתאריך

N M E

New member
פאצ' חדש למנג'ר

מעדכן את המשחק לגירסא 5.0.3. כולל תיקון באגים ועדכון נתונים (כולל ישראל) רשימת התיקונים לינק תודה ענקית לאתר ManagersNET.net

N M E

New member
אסור לדבר על דברים לא חוקיים

על גבי הפורום.

שומו

New member
הנני טיפש מעט,

איך אני מוריד את הפאצ'

N M E

New member
באיזה פאצ' אתה מעוניין?

בכל מקרה הנה הלינקים הפאצ' עם העידכון נתונים הפאצ' בלי העידכון נתונים

N M E

New member
באיזה פאצ' אתה מעוניין?

בכל מקרה הנה הלינקים הפאצ' עם העידכון נתונים הפאצ' בלי העידכון נתונים

N M E

New member
יימח שמו של התפוז :|

הפאצ' עם העידכון נתונים הפאצ' בלי העידכון נותנים

N M E

New member
אררררררררררררר

הפאצ' בלי העידכון נתונים: http://thedugout.net/dl_file.php?id=382 הפאצ' עם העדכון נתונים: http://thedugout.net/dl_file.php?id=383

שומו

New member
מה אני צריך לעשות../images/Emo35.gif

פשוט להוריד אותו
ואם כן, זה משנה לאיזה תיקיה

רפי48

New member
איזה פאצ" זה???????????

זה לא פאצ באנגלית. זה מביא לי את המסכים בצ'כית נראה לי. עם הקודם לא הייתה בעיה..........והוא ירד מהאתר של המנגר המקורי. יש לך מושג איך אני מביא אותו לאנגלית??? מסך ההתקנה היה דווקא באנגלית. רפי

Asify

New member
זה פאטצ' באנגלית...

הם עשו שזה מתחיל בשפה צ'כית בשביל מחקר של איזה אוניברסיטה...בודקים כמה זמן לוקח לאנשים להעביר שפה במשחק

רפי48

New member
למה אתה מתחכם????????

שאני שיחקתי מנג'ר עוד לא היית בייצור אז תפסיק לבלבל לי את העיגולים ותענה לעניין. מעולם לא הייתה לי בעיה עם עידכונים ואם היו זה ניפתר. אני חוזר שוב.....אחרי ההתקנה שהייתה באנגלית , אני מעלה את המשחק ותפריט המשחק שפה הצ'כית כנראה. איך? למה ??????? לא יודע אבל זו עובדה. למישהו יש פיתרון?????? איך להחליף את השפה או את העידכון מאתר אחר.??? רפי

N M E

New member
קודם כל, אף אחד לא מעוניין

אפילו לבלבל לך את העיגולים. ובגישת התנשאות של ''אני שיחקתי לפני שהיית ביצור'' אתה יכול להמשיך לחפש תשובה לבעיה לבדך.

Asify

New member
אתה משחק אותה טמבל או שזה אמיתי?

מה קשה לקלוט? SI עשו שהפאטצ' יפעיל את המשחק בשפה זרה בשביל איזה מחקר באוניברסיטה... גם לי זה עלה בצ'כית יש פאטצ' אחד...אין פאטצ'ים לפי שפות יש פאטצ' אחד, תתקין אותו, המשחק יעלב בצכ'ית, תשנה לאנגלית דרך התפריט (options>preferences...תבין איך אומרים את זה בצ'כית) ופעם הבאה שעוזרים לך תלמד להגיד תודה ולא להתחכם כמו טמבל...כי בינתיים מי שבלבל בביצים זה אתה

רפי48

New member
אז ככה......

היה נדמה לי שאשקרה ענית לי בציניות. לא הרבה במילים אבל הסרתי את המשחק כולל הגדרות רגיסטרי והתקנתי בספרייה אחרת והמשחק עלה תקין. לאחר התקנת הפא'ץ שוב....................צכית. אבל אז כמו שכתבת ניסיתי להבין מה זה אופצייה בצכית וכן.....זה הסתדר בהחלפת שפה. ייתכן וניסית לעזור רק כנראה כתבת את זה בצורה צינית כי עם הפא'ץ 5.0.2 זה לא קרה והשפה נשארה אנגלית. בכל מקרה כנראה שהתכוונת לעזור......ואי הבנה בניסוח גרמה לנו לעלות קצת עשן. אז בשורה התחתונה תודה תודה תודהההההההההההההההההההההההההההההההה. ובמאמר מוסגר באמת בשיא הצניעות בשביל הסיפורון אז.....המנגר הראשון שנחת בארץ להדגמה לפני ההפצה לחנויות הגיע לידיים שלי. אלא אם מישהו אחר הביא את זה מחו"ל. המשחק הזה שמור אצלי עד היום בגירסת דיסקטים 1.2 למי שעוד זוכר. ויותר מזה בגירסאות הראשונות היה קריין תוך כדי המשחק דבר שחסר לי עד היום. עברו מאז למעלה מ13 שנה וזה נישאר המשחק.......שלי לפחות. ושוב........תודה. רפי

למעלה