פאפניק על גייל (2)

אידיין

New member
פאפניק על גייל (2)

שלום לכולם, אולי אתם זוכרים אותי, כתבתי כאן די מזמן בשם "אברדין". טוב, אז חשבתי שאולי תרצו לדעת שסיימתי פאנפיק שהגיבור הראשי (הגברי) שבו הוא גייל (לא בריאן), בפורום שלי. הסיפור עונה לשם המקורי והמדהים "פאנפיק על גייל, ג'יי סי, ג'סטין ובן", והוא מופיע כאן תיכנסו בבקשה... רק אם בא לכם

נצל"ש פאשלה ב-301 ../images/Emo70.gif

בסוף הפרק יש את הקטע שבריאן במיטה מתחת לאורות הכחולים מעשן ומחכה להאסלר... יש להם שם פשוט פאשלה ענקית (אלא אם הם באמת התכוונו לקחת את הקטע מ-215 שהוא מחכה לג'סטין ואז הם סתם מוזרים או שהם ניסו ליצור השוואה או משהו...) בכל אופן- בריאן שוכב במיטה והשיער שלו קצר כמו בעונה השנייה והוא עם הצמיד צדפים ואז כשהוא פותח את הדלת להאסלר *פתאום* מתארך לו השיער והצמיד נעלם... מה בדיוק עבר שם!?

אוקיי... *מגיבה לעצמי* how sad

זה פשוט חתוך מ-215... זה בדיוק אותו קטע... אז אני מניחה שהם עשו את זה בכוונה כי הם לא מפגרים (נכון?)

מיצי007

New member
את צודקת בקשר לצמיד

אבל לא בקשר לשיער. פשוט נראה לי שצילמו אותו בזמן שונה,את הסצינה במיטה ואת הסצינה של פתיחת הדלת ואז השיער שלו היה מסורק אחרת.

זה בדיוק אותה סצינה...

זה נבדק ואומת ע"י צפייה בשני הפרקים... טוב, כנראה שהייתה להם סיבה טוב לעשות את זה

S

sunshineBK

Guest
oh god....

i have to watch those episodes when i return home.....

monca1

New member
שאלה לא קשורה

הורדתי את הפרקים - האם אפשר לראות אותם ב- DVD, או יש דרך לשמור אותם בצורה שיהיה אפשר? תודה

S

sunshineBK

Guest
yes

but only if they are mpeg files. if they are, you can burn them as vcd and then watch them on dvd. i can explain more on icq later if u need help.

monca1

New member
תודה, אבל אין לי icq

אני אנסה,אם לא אצליח אפנה אליך שוב תודה

mya 6

New member
זה יופי!!

ממש אהבתי... היה נורא מוזר בהתחלה, אבל כשנכנסים לתוך הסיפור....זה כבר סיפור אחר לגמרי..

למעלה