פאפי פייס

Duo Maxwell

New member
פאפי פייס

צ'אד קרוגר לעומת הכלבלבים החמודים מפורום אימוץ בע"ח והתנדבות. בפורום מוצעים בעלי חיים לאימוץ. יש מגוון עצום של זנים וגילאים. אתם מוזמנים לבקר בפורום, ומי יודע? אולי תמצאו חבר לחיים. כמו כן, ודאי שמעתם על המשבר הפוקד את עמותת אהב"ה. מנהלת העמותה חלתה בסרטן הלבלב. היא הצילה אלפי כלבים וחתולים שאף אחד אחר לא נתן להם סיכוי, ואפילו בני אדם. היא חרדה לגורלם של עשרות מחתולי וכלבי העמותה הגרים עמה, ומאות חתולי הרחוב שהיא מאכילה. לפרטים נוספים ולדרכים בהן תוכלו לעזור לעמותה לחצו כאן. זה אולי לא מתוחכם במיוחד, אבל זאת הדרך שלי לנסות לעזור...

Duo Maxwell

New member
אפרופו בעלי חיים...

אני אאמץ בקרוב חתול מעמותת אהב"ה. בנוסף לזה, מצאתי היום עוד חתול מתוק בחצר. הוא אוהב ללקק לי את היד... זה סימן חיבה?

Duo Maxwell

New member
וזה החתול שאני אאמץ בנוסף לזה - תכלת. ../images/Emo23.gif

הוא אמנם חירש, אבל לפי מה ששמעתי עליו הוא חתול מקסים. היום נברר את הפרטים האחרונים בקשר אליו...

פופו9

New member
הוא מקסים..

אני ממש מבינה אותך.. הייתי מאמצת עוד 1,000 חתולים אם היו מרשים לי
... וגם בגלל שאני חזק בקטע של חתולים, נשבעתי לאמא שלי שכשאני אהיה גדולה אני אעשה בית מחסה לחתולים
.. ועד אז אני מקווה לאמץ כמה שיותר
..

אבירן171

New member
את ממש אדם טוב!! שמח יהיה בעלך!

וגם כל חתולייך! אם הייתי יכול, הייתי מאמץ בעצמי. בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
לא לא.. עם כל הכבוד לחסד שסיון עושה פה, אני

שונא חתולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישנתי פעם אחת אצל ידידה שלי, התכוננו למבחן.. 5 דקות הייתי ליד החתול שלה והתחלתי להתגרד ולהיות אדום וגם עם עיניים מפחידות ואדומות וצינון מטורף איזה לילה סיוטי זה היה! גם היום שאחרי, למרות שדווקא הלך מבחן טוב

nse

New member
../images/Emo6.gif ברוך הבא למועדון.

גמאני שונאת אותם. קורה לי בדיוק מה שקורה לך

אבירן171

New member
די לשנוא חיות מסכנות בגלל האלרגיה שלכם../images/Emo70.gif

אתם עם הבעיה, לא הם! ואתה, מה אתה עושה בכלל אצל ידידה
בברכה, אבירן..

למעלה