פאפאס - תל אביב

גסטרו

New member
פאפאס - תל אביב

מסעדה איטלקית ותיקה בתל אביב רח הילל הזקן- קרוב לכניסה לשוק הכרמל
חשבתי שלא צריך להזמין מקום וטוב שהזמנתי , היה מלא , הרבה שולחנות מרובי סועדים משפחות על טפן .

נשארנו שתי נפשות לארוחת ששי אחרי ששאר בני המשפחה נפוצו בארץ ובגלובוס (ואיזה כייף לדבר בסקייפ הסלולרי תוך נסיעה במכונית . העתיד ממש כאן)

במסעדה תפריט עשיר , מרבית מנות הפסטה ניתן לקחת בשני גדלים הקטן 32 הגדול סביב 60. לצערי המלצר לא החזיר את החשבון עם חיוב האשראי כך שאין לי פרוט

למנה ראשונה חלקנו ארנצ'יני (26שח ) שני כדורי אורז גדולים מטוגנים - נחמד מאד ומנה קטנה של ריזוטו כרובית. המלצרית שאלה האם אנחנו צמחוניות , הזהיר השבפרורי הלחם המעטרים את הריזוטו יש אנשובי והביאה אותם בנפרד עבורי ,שאיני צמחונית. אכן מנה טעימה ומומלצת
עיקריות חלקנו - ניוקי פרמזן עם ארטישוק ובצלי שאלוט, הניוקי הם מגה ניוקי כל אחד בגודל קופסת גפרורים , מאד טעימים עם רוטב מוצלח ורביולי ריקוטה ברוטב עגבניות - לא משהוא, בצק קצת נוקשה , מלית מתפוררת , רוטב עגבניות ככה ככה .
הצמחונית הצהירה שהיא עוד רעבה אז לקחנו עוד מנת ריזוטו כרובית בגודל הקטן
קינחנו בפרופיטרול עם גלידת וניל ברוטב שוקולד חם, מנה שמוגשת גם בג'ירף - שחיתות טעימה
מים קבלנו בבקבוק (וגם קרח בניפרד , לבקשתנו) עם בקבוק קולה זירו אחד- 221 שח .

לסכום- נחמד מאד, מנת הריזוטו כרובית בהחלט מצדיקה בקור חוזר (או שינוס מותנים והכנה לבד ) וגם הניוקי שווה.

passioneta

New member
נשמע נחמד

הריזוטו כרובית הוא על בסיס אורז או פסוודו-ריזוטו על בסיס כרובית?

passioneta

New member

החתולית

New member
נדמה לי שכבר כתבת על פאפאס בעבר

נכון ? אחת החביבות עליכם, אם אני זוכרת נכון.

גסטרו

New member
זכרונך אינו טועה, לא היינו שם כשנתים

ההמלצה כאן על ריזוטו הכרובית הביאתני לגמוא את הדרך עד תל אביב ...

googaf16

New member
ה-ריזוטו של אחותי

שחולמת עליו ומקווה לאכול אותו בכל פעם שמגיעה לתל אביב (וזה לא הרבה).
לפני שבוע החלטתי להכין בעצמי ויצא נהדר. מה שכן, גם אחותי צמחונית ולא תוכל לאכול מהריוטו שלי שספוג בציר עוף.
אני מנחשת שבפאפאס המנה צמחונית אחרת בודאי היו שואלים אתכם כפי ששאלו בתחילת הארוחה.

גסטרו

New member
כשנחה עלי רוח הקרב אני מכינה ריזוטו עם ציר

צמחוני ויוצא מצוין. בפאפאס המנה צמחונית רק פרורי הלחם שמעטרים אותה- לא.

inבאלי

New member
גמני מכינה עם ריזוטו עם ציר צמחוני

תמיד יש לי במקפיא מנות ציר צמחוני שאני מכינה ומקפיאה.
אצלי זה בדרך כלל ריזוטו פטריות.

למעלה