פאנק הדרדר....

HuRLeY GiRLY

New member
bowling for soup

אפילו התעצבנו על זה שקרואים להם פאנק.. אז לפחות הם מודים בזה סימפל פלאן זה פופ!!! הם כל כך גרועים וממוסחרים

ALMIGHTY

New member
רגע, אז בלינק לא היו פעם פאנק ?

וגרין דיי ואופספרינג? תסלח לי, אבל כולם ניגנו פעם פאנק-רוק (או איך שאתה קורא לזה "פאנק". אני מעדיף לשים "פופ","רוק","הרדקור" לפני ה"פאנק" כי "פאנק" זה סתמי מדי.

eb182

New member
אווריל לאבין

צריכה לחזור לחור הקטן שממנו זחלה ולהפסיק למכור את עצמה בתור איזה ילדת פלא שכותבת שירים ומנגנת בגיטרה כי היא פשוט לא והעובדה שהיא חושבת שהיא פנקיסטית לא הכי מפריעה לי אבל זה גורם לי לשנוא אותה עוד יותר במיוחד כשילדות מפגרות ברחבי ארצות הברית מתחילות להתלבש כמוה עם עניבות(כאילו היא המציאה את זה למרות שיש הרבה בנות שלבשו עניבות לפניה) אבל לפחות אצלי אני לא צריכה לראות את הכמה ילדות האלה בכיתה ז שמתלבשות כמוה.

blinkme

New member
חחחחחחחחח

באמת כל בנאדם שני שאני רואה מתלבש כמוה!!! כיאלו פסדר היא מתלבשת מאגניב סקייטרי כזה (אני חולה על סקייטרים אבל לא אליה) היא כזו מזוייפת... היא בכלל לא המציאה את הללכת עם עניבות אני הלכתי עם עניבות עוד לפניה אבל היא כבר הוציאה לי את כל החשק כבר...

ALMIGHTY

New member
למה לבשת עניבה ?

אני מכיר את האנדרד ריזאנס. אבל רק את השירים מהקליפים.

blinkme

New member
כיאלו זה בוא נגדיר את זה מאגניב

אבל לראות כבר כל ילדה שניה ברחוב שהולכת עם זה זה כבר מכוער ומגעיל!!!!

HuRLeY GiRLY

New member
איפה ראית ילדות שהולכות ככה?

אני לא ראיתי בישראל.. אבל בארה"ב יש מלא ילדות קטנות שמתלבשות כמוהה

blinkme

New member
בואי לגבעתיים

(איפה שאני גרה) ואז תראי פול אנשים (בנות)

HuRLeY GiRLY

New member
אני שונאת את הלהקה הזאת!!!!

שירים כל כך מעצבנים ואני רק אוהבת את השיר האחרון בגלל שחרשו עליו בmtv2 ואין לי ברירה מאשר להקשיב לו!!! (דרך אגב.. אני מדברת על הנדרד ריזונז אם מישהו לא הבין)

the kiler

New member
באולינג פור סופ וניו פאונד גלורי

להקות מעולות אל תשכחו שהם באותו ג´אנר של בלינק (פאנק פופ) אני אוהב אותם בדיוק כמו שאני אוהב את בלינק

ALMIGHTY

New member
להקות מעולות ?

זה שהן פופולריות או מלודיות זה לא אומר שהן מעולות. האם הסטנדרטים שלך עד כדי כך נמוכים?

blinknetta

New member
אני אוהבת את כל הלהקות

שדיברתם עליהם ולא איכפת לי אם הם פאנק פופ פאנק רוק וכל אלה וגם לא אכפת לי בכלל אם הם ממוסחרות או לא אני אוהבת להקשיב למוזיקה שלהם וזהו! ובקשר לאווריל לאבין - באמת אני צריכה להוסיף? כולם כבר אמרו כל מה שאני חושבת עליה... בלינק 182 באמת היו פעם פאנק רוק, או לפחות יותר רוק מהיום מה גרם לשינוי?

BliNk 1 8 2

New member
אווריל תמותי! ../images/Emo31.gif

היא כל כך סקייטרית וונאבי... ליאנה טוענת שהיא גם לא באמת מנגנת, אבל בזה אני די מפקפקת
סליחה - ילדות בישראל לא הולכות עם העניבות?! כל הפרחות הזונזונות מהשכבה שלי עכשיו עם עניבות...
הן מחשיבות אותה כבריטני הבאה... [לפחות יש עוד ילד נורמלי בשכבה שיש לו את כל הדיסקים של בלינק, חולצות, והוא היה בהופעות שלהם. נשמע מתלהב, אבל.... טוב, נו...
]

למעלה