פאנקי מאנקס מחר.. (חזרתי)

SirPsychoSexy1

New member
פאנקי מאנקס מחר.. (חזרתי)

אהלן פורום מגניב! (היי הדס) מחר יש פאנקי מאנקס בבארבי תל אביב בשעה 0:00 בלילה, עם הסולן החדש.... תבואו לראות יהיה מגניב

lollapalooza

New member
היי אייל ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות אותך פה. ("לראות") יש סולן חדש
ומדוע

SirPsychoSexy1

New member
קודם כל "היי"

בהחלט משמח לחזור קצת הבייתה, התגעגעתי... דבר שני השמועה אומרת שהסולן עזב בגלל חילוקי דעות עם החבר'ה לגבי אופי המחווה: הם טענו שכל העניין של המחווה הזאת זה פשוט להתפרק על הבמה ולהשתגע (השמועה היותר ספציפית אומרת שהם רצו לחקות את הצ'ילי פפרז עד הסוף,ולעלות לבמה רק עם גרביים..) והוא לא ממש רצה, כי בכל זאת, הבנאדם בן 30 את יודעת... והוא גם נשוי.. קיצר יש להם סולן אחר, שקוראים לו אורי, והוא חתיכת משוגע, אבל עוד לא ראיתי אותו או שמעתי אותו... אני מקווה שהוא טוב

daven

New member
הייתי בהופעה הקודמת - אין

מה להשוות, הזמר הקודם הרבה יותר מקצועי. בוא נגיד שאהבתי את ההופעה הרבה יותר איתו.

Johnnit

New member
אחרי שהייתי בהופעה אתמול

גם אני חושבת שהסולן הקודם שר יותר טוב. ההבדל הוא שהסולן החדש מנסה יותר לחקות את אנטוני- אבל הוא לא ממש טוב בזה.

Ignition

New member
למה ?

דווקא הוא לא מנסה לחקות את אנטוני , זה שהוא מטורף על הבמה זה משהו אחר.

רגע...

אז לסיכום- שווה ללכת שוב להופעה שלהם או שאני אתאכזב אם את הקודמת ראיתי עם הסולן המקורי?

daven

New member
לפי דעתי לא שווה עם החדש

אבל זאת דעתי... רק אל תבוא עם ציפיות כמו הזמר הישן זה הכל..

Ignition

New member
תאמת

לא ממש הבחנתי בהבדל , אני לא כל כך זוכר את הישן , הייתי רק בהופעה אחת , האחרונה שהייתה איתו. אתמול היה סבבה, במיוחד סאק מיי קיס

swan k

New member
לדעתי שווה ללכת

היה מוי כיף! חיחיחיחי הסולן הקודם באמת יותר מקצועי... החדש צריך ללמוד איך לעשות את קטעי הג'יבריש של אנטוני כמו שצריך.... הוא סתם ממלמל... אבל חפיף היה סבבה ושווה ללכת .

היי אייל...

מה איתי?אני לא התחברתי בכלל כי לא הרשו לי..בעיות טכניות.אוף זה כ"כ מבאס........
lol לחקות את הפפרז... אמתמול חשבתי על משהו כשצחצחתי שיניים באמבטיה. וילון לאמבטיה עם ה-מונה ההיא מהרולינג סטון..חחחחחחחח....

IndianBoy

New member
היה סבבה

אבל קצת שיעמם בגלל שףעם שעברה היה בדיוק אותו ףליי-ליסט... שיחליףו את הףליי-ליסט הזה!

SirPsychoSexy1

New member
אז ככה

א. הסולן החדש לפחות לדעתי בהחלט סבבה... נכון שהוא לא מזכיר את אנטוני כמו שהקודם הזכיר אותו, אבל הוא בהחלט שר בצורה שמזכירה אותו , ומה שחשוב זה שהוא חתיכת מטורף יש לו שואו מגניב בטירוף ב. SUCK MY KISS זה תמיד הכי כיף! כיף לקפוץ על הבמה ולהתפרע
ג. לגבי הפליי ליסט.. קודם כל טוב לראות שהם הכניסו בו שינויים כמו POWER OF EQUALITY, ועוד כל מיני שטויות... וחוץ מזה אחרי ההופעה דיברתי עם אביב המתופף והוא הבטיח לי שבקרוב הם יעשו עוד הרבה שירים חדשים... בקיצור, אני כרגיל מאוד נהניתי... הפאנקי מאנקס תמיד עושים לי טוב על הנשמה...

daven

New member
אתה פשוט מתלהב כי היית הרבה זמן

בצבא.. איך אפשר להשוות ביניהם? החדש שר סביר והישן היה ממש ממש טוב

Mudhoney16

New member
היי היי...

לא הייתי ביום שישי אבל הייתי בחודש שעבר... הסולן החדש אנרגטי לאללה , אהבתי יותר את הקול של נועם...אבל לא נורא גם איתו זה נחמד...תמיד שווה ללכת פאנקי מונקס זה כייף!! ואני לא חושבת שאייל מתלהב מזה כי הוא היה המון זמן בצבא, כי גם ככה הוא היה בהרבה הופעות של המונקס אז גם לו יכולות להיות דעות ביקורתיות..

למעלה