פאנקיסטים

white noise

New member
פאנקיסטים

כבר קניתי 5 דיסקים של פאנק ויש לי נעלי אולסטאר וקניתי ניטים מה עוד אפשר לעשות כדי ליהיות פאנקיסט...? בבקשה תענו לי

Weird Eyal

New member
מה עוד לעשות?

לא לשאול שאלות מפגרות כאלה פאנקיס לפי מה שאני רואה את זה זה לא לפי אייך שאתה לבוש או משהו כזה זה צורת מחשבה צורת חיים אתה יכול כל החיים שלך ללבוש אולסטאר וניטים ושיהיה לך מוהיקן ענק שיעמוד יותר מהזין שלי ועדיין לא תהיה פאנקיסט

American_Psycho

New member
אחי, אתה בדרך הנכונה!!

עכשיו.. כדי להיות פאנקיסט אמיתי אתה צריך לגמור איזה 10 בקבוקי וודקה ביום, לעזוב את בי"ס ולגור באיזה חורבה מסריחה, לא להתקלח עד סוף ימיך, לשנוא שוטרים וכמובן ללבוש חולצה עם סמל אנרכיה עלייה!

white noise

New member
אוף!

למה אתם לא עונים לי יפה? ואגב כבר יש לי חולצה של אנרכיה!

thepunk

New member
בן אדם, אתה לא רציני???!!!

זה עצוב מאוד שאתה קונה דברים כדי להפוך לפאנקיסט בלי שכנראה יש לך מושג מה זה בכלל ... ואגב, אם זה לא רציני, אז זה ממש לא מצחיק

xero1

New member
דבר ראשון, תפסיק לגנוב תמונות

שאנשים עשו והשקיעו ולשים אותם בכרטיס האישי שלך (אהמ!!!).

OPERATi0N_iVY

New member
הממ..

גבר, כנס לפורום "HARDCORE-PUNK" בהיידפארק ותראה את ההודעות של PUNK_MAN ותעשה כל מה שהוא כותב... זה פאנקיסט אמיתי...

plomphy

New member
אני אולי לא בפורום אבל אני חייבת

להגיב... תגיד לי, זה בשביל תחפושת לפורים או משהו? כי אתה מדבר כמו ילד בכיתה ו´ שבקטע של התמרדות ורוצה להיראות כמו פאנקיסט אבל לא נראה שאתה באמת מרגיש את זה. למה לזייף?

אילתושי

New member
איפה קונים ניטים?

פעם חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום. (ואם אתם ממש רוצים לדעת, זה היה בשביל פורים...)

טעות חמורה! שום ניטים!

אבל קניתי טבעת של הלו-קיטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהא!!!!

xero1

New member
פאנק אמיתי, כמו את כל שאר צרכיו

גם את הניטים הוא מכין בעצמו, מהשיניים כמובן.

white noise

New member
לכל האנשים פה

זה לא אני כתבתי את ההודעה הזאת...זה איזה חבר קקה שלי אני לא יודע מה יוצא לו מזה אבל רק שתדעו זה לא אני שכתבתי את הזיבולים האלה חג שמח

xero1

New member
אבל אתה עדיין לקחת תמונה

שאני הכנתי לפני איזה שנה ושמת אותה בכרטיס האישי שלך ללא רשותי.

white noise

New member
חחח

חבר קקה? רק תזכור מי התחיל עם כל זה ואם אתה לא זוכר סתכל למטה יותר בעמוד הזה קרוקר אומר לך משהו? חחח מה אתה נלחץ? ששש

ShLuMp

New member
סליחה

מצטער,זה אני רשמתי את זה זה היה דפוק.. סולחים?

למעלה