פאנץ ליין ב"האור והצל":

EmGee

New member
פאנץ ליין ב"האור והצל":

פשוט שכל אחד ירשום את הציטוט שהכי נקלט אצלו מהדיסק האור והצל לפי שירים. אני מדבר על דברים שמעלים חיוך או גורמים לכם לחשוב על המשפט הזה אחרי זה. לא הבנתם? הנה דוגמא: *באנו חושך לגרש - "אלוהים שלי רציתי שתדע/חלום שחלמתי הלילה במיטה/על שני עמיםיד ביד וראשמורם/שלום סאלם פיס לכולם בעולם" *הפרד ומשול - "יושב בסלון מגרד תביצים/בזמן שאח שלי טוחן אבנים בשטחים/אני לא דתי בשקל מראש מתנצל/מראש מתנצל/בט הגיע היום שגם הצל יושב בבית מתפלל" *אני יכול - "אני יכול לגרום למלתעות להיות צמחוני/אני יכול לגרום לחסה לתרוף תחקלאי" *הפינאלי - "כן אני לוהט/קרינה אני פולט/ שמסתכלים עלי רק עם משקפיים של ארנט" *תני לי - "אני רוכב על נשים כמו על אופני DMX/גורם להן לנבוח לצרוח כמו DMX/היי בייבי אצלי כל סקס זה רפלקס/כל בעל או חבר אחרי הופך לאקס" * היינו עשינו - "אם מילים הם כדורים אז אני רובה/ אפילו כשהבורסה נופלת אני עולה/ עכשיו תרדו למקלטים/התקפה ולא לוקחים שבויים" *בור ללא תחתית - "לא יכול להבדיל בין המציאות לחרטא/ אז אני בא עם דרמה/ בא עם דרמה כמו סרט ישן בסינרמה" *בילאדי - "שוב פעם מדרכה בצבע אדמדם/לב אדם נדם לים זורם הדם" * נון סטופ - אין תגובה * באונס - "כל הסצנה בדרמה בובה פראית דוסון קריק/ אני כולי בלינק בלינק רוקינג ציונות שיק" * לא תצליחו לעצור אותי - "הכל מזויף פוני יפה ירקוני/חברות מתמוטטות מהעושר אל העוני" *הציר - "פרנויה קנוניה קן הקוקיה/קורע תבמה כמו לביאה/הרמוניה של כעס את הדם מקפיאה/שערורייה עושה לפטריה הזיה" * ילד רחוב - "אל תגיד חבל/עוד ילד קרימינל/גמר תאוניברסיטה של החיים עם תואר ז"ל" * התקווה - "הבטחם יונה ברקיע יש עיט/אחי סרפד רעיל עוקץזה לא עלה של זית" * האור והצל - "אוהב את המדינה אבל זה לא אומר שיש בה צדק"

יש 2 מצויינים

"מי שמתעסק איתי גומר בארון לבוש בטוקסידו ופפיון"(בור ללא תחתית) "ת'תקווה בלב נועל עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל" (תקווה)

Sivush

New member
יש לי כמה משפטים... ../images/Emo124.gif

באונס- "מזומן אל הכיס נכנס... כולם זזים עם הבאס" הפינאלי: " תנו לו בגבות תנו לו גם ב-
"
מתה על סאב והצל

TkTk

New member
יש דיי הרבה..../images/Emo103.gif

"אני מקליט באולפן שלי, רוקד במועדון שלי. לא שמים את זה ברדיו, אז נשמיע בתכנית שלי"(סאב(לא תצליחו לעצור אותי).)
"אם נרטבתי - בחיים אנל'א מחליד.. ואם רציתי - את סי היימן הייתי מעביד! אז תבין - חוקים עליי לא תופסים.. עובדה - אני לא איטונג, אבל כולם קונים!"(סאב(הפינאלי),גורם לי לחייך..)
"פארק הירקון יהיה דוגמא לנצח. נוקע ת'רגל, עולה לבמה עם דלי וקרח.."(סאב(זזים על הבאס),מעלה זיכרונות)
"אמא אדמה שלי,לא שלי - כל מה שהיה שלי. אפילו המדינה שלי,סכנה שלי הפכה להיות שק חבטות ליציאות בין לאומיות שיקבעו לי אם להיות או לא להיות!"(סאב(בילאדי)..לא יודעת..עשה לי משהו.)
"לא נותנים לך - תיקח,מרביצים לך - תרצח."(הצל(ילד רחוב))
"הוא שאקל, שץ, ארס, גבר, תותח סע יא טמבל, ברח, לא תנצח ת´אקדח"(הצל(ילד רחוב))
"הבטחתם יונה, ברקיע יש עיט. אחי סרפד רעיל עוקץ זה לא עלה של זית."(הצל(תקווה.)..)

ShiranSub

New member
יש הרבה

"ת'תקווה בלב נועל עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל"-התקווה "עכשיו דממה... הצל על הבמה"-הפינאלי "האור המסע הסוף ההתחלה 2001 (2003) אנחנו פה על המפה"-האור והצל "חבל על הזמן לא קם הוא לא יתעורר, אבא לא ישכיב ת'ילדים לישון יותר"-בילאדי "לחיצות ידיים חיוכים מזוייפים הסכמים בדם נחתמים איפה אלוהים?"- הפרד ומשול ויש עוד מלא מלא , דיסק חבל"ז! ממולץ לכל בית!

GiLaD15

New member
אמממ כל פעם עולים לי משפטים חדשים,

אבל אני ארשום מה שעולה לי בראש עכשיו "אנחנו כאן ואף פעם לא נלך מכאן הציונות בדם היהודי שמכבד איסלאם " - בילאדי "חבל על הזמן, לא קם, הוא לא יתעורר, אבא לא ישכיב תילדים לישון יותר" - בילאדי "אל תגיד חבל, עוד ילד קרימינל, גמר ת'אוניברסיטה של החיים עם תואר ז"ל " - ילד רחוב "תתקווה בלב נועל, עם חזק לא נתקפל, כי לא נולד הבנזונה שיעצור את ישראל" - תקווה "הבטחתם יונה ברקיע יש עיט, אחי סרפד רעיל עוקץ זה לא עלה של זית!!!" - תקווה "הדף, הדיו, האמת של העט" - האור והצל ויש עוד... אבל אלה עולים לי בראש עכשיו..

obie

New member
סאב

היינו עשינו: "סאב השתפרת! כן, כי אני מתאמן" תקווה: "ת'תקווה בלב נועל, עם חזק, לא נתקפל, כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל" האור והצל: "הבת זונה ששברה לי ת'לב בדקה וזרקה אותי לקרשים" זזים עם הבאס: "אני בא עם מעיל עור לימוזין שחור בלונדה מקדימה שחרחרה מאחור" ילד רחוב: "הוא שאקל שץ, ארס גבר תותח. סע יטמבל ברח לא תנצח ת'אקדח" לא תצליחו לעצור אותי: "אני מקליט באולפן שלי, רוקד במועדון שלי, לא שמים את זה ברדיו, אז נשמיע בתכנית שלי!"

sgold666

New member
עוד אחת מבילאדי

דם שופך דם והוא שופך דם ואז בא דוד שלו ודם שלו נשפך גם

S w e e t Baby1

New member
חבל על הזמן

הוא לא קם הוא לא התעורר אבא לא ישכיב לישון תילדים יותר שיר פצצות לגבות! מתה על המילים אחד 1

mscooter

New member
ילד רחוב השיר עם הליריקס הכי יפים

(לפחות לדעתי
) "מזריק עוד צ´ק ואיזה שקל אל הכיס" "על כתף אחת שטן, על כתף שניה מלאך... 69 מהפך" "לא נותנים לך תיקח, מרביצים לך תרצח!" "16 מלאו לנער הבלתי מנוצח" "טיפש, חשב שהוא יחיה לנצח, הוא לא ציפה לקבל את הכדור במצח" "ילדות של החברה זונות" "אל תגיד חבל... עם תואר ז"ל" "וכול העולם תופס ממך דיסטאנס" "שלא תגמור עם פרצוף מרוח על בלטה" "כי מדליק מי שמקליק ת´מחסנית ראשון" "לא תנצח ת´אקדח" "הגב תפס זנב, הרים רגליים, טס, ברח, אותו עזב" "רק אל תגמור כמו סרט פורנו על הפנים
לילה טוב

moshe one 24

New member
מצטער אבל השורה שהכי תפסה אותי

היתה של שי 360 בציר "יקיר אתה זרע שלא נבלע בזבוז אוויר...." אחת החזקות ששמעתי

EmGee

New member
משה לא כל כך הבנתי את המשפט הזה

בא לך להסביר אותו?

S w e e t Baby1

New member
נראה לי שהוא

שאל מה הפירוש של הירידה הזאת כי בינינו....גם אני לא הבנתי

EmGee

New member
כן צדקת אבל עכשיו כשאני כבר לא חצי

ישן אני מבין את המשפט, פשוט אף פעם לא יצא לי להתעמק בשיר הזה (מלבד הפזמון והבית של הצל). באמת משפט יפה כשחושבים עליו

mscooter

New member
זה בטח איזה חשבון לא סגור בין

הראפרים... אף אחד לא יבין את זה חוץ מהם...
(אולי הצל יודע?)

למעלה