פאנפיק מיוחד!!!

לאנה

New member
לא נורא!

מיכל, תמשיכי את ההמשך המוזר והפריקי והטרורי שלי!

Gloria_Nathan

New member
רגע, נותנים לכם אתגר וזה מה שאתן...

עושות? מתעלמות? אם כך, לא פלא שאין פאנפיקים טובים לבאג...

לאאאא...

פשוט, זהו פיק פורומים, פיק פורומים לא אמור להיות מאתגר! במיוחד לא זה... חחח... ואוו, רעיון קטנטן עלה במוחי הקט! מישהו רוצה לתת לי סיכום של פיק, ושאכתוב אותו? ואז תגידו לי מה דעתכם? אבל שהסוף יהיה טרורי, אם לא... אההההה! מישהו מתנדב...?

לאנה

New member
לא נכון...

דבר ראשון, אנחנו טרוריות, אז למה שנמשיך סיפור רוֹסי עם יש לנו סיפור טרורי להמשיך?, וחוץ מזה, כל הקטע הוא שיצאנו משליטה!, זה יצא פנפיק פשוט ענק!

Gloria_Nathan

New member
אבל זה כל הקטע!

(ורוסי נשמע יותר גרוע מטרורי) פעם אני וחברה שלי כתבתו ככה פיק איאר: היא קרטר+אבי ואני אבי+לוקה/קרטר+דב. אנחנו כתבנו 5 עמודים שלמים כשל אחת מאיתנו הרסה לשניה את התוכניות, אבל בנוסף לקטע של להרוס אחת לשניה, הכרחנו את עצמו לכתוב פאנפיק רציני, שהדמויות נשמעות כמו עצמן וכו´. ונחשו מה? הפאנפיק הזה היה אחד הטובים שיצא לנו אי פעם. ואני לא יודעת מה הקריטורינים שלכם לפאנפיק ענק, אבל ברגע שראיתי שנכנסו פנימה דעות אישיות (ע"ע ´כי כולם יודעים שדין הוא אידיוט), ידעתי שהפיק הזה לא יתרומם על מעל רמת ה"יכל להיות יותר גרוע, בעצם לא בטוח"

לאנה

New member
אבל זה לא היה אמור להיות רציני!

מההתחלה אמרנו שזה פיק ש"יהיה ברוח יום השישי ה-13"!, אז נכון, הוא יצא קצת אידיוטי, אל הוא ממש מצחיק וקליל, וזה מה שכיף!, אם בא לך, אחרי שמיכל תסדר את בעיתה המעצבנת במייל, אני אשלח לך כמה פיקים שהתחלתי לכתוב ואז ממש תוכלי להגיד לי מה לשנות, לתקן, כי אלו פיקים שאני כותבת ממש ברצינות.

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

א..., אבל החזרתי לך!, וא אמרת שיש לך בעיה עם הקבצים או משהו כזה, וכשתסדרי אותה תשלחי לי אותו שוב ואז אני אתקן אותו בצורה נורמלית. או, ואת הפיקים שלי אני יעביר לך רק אחרי שמיכל תבדוק אותם, היא הבטא הרשמית שלי.

הא! אני חשובה!

וגם לאנה היא הבטא טווין *שיעול* רידר *שיעול* שלי...
וכן, פיק זה לא היה אמור להיות רציני ב-כ-ל-ל!!!! זה היה סתם אחד מצחיק, כליל, etc. ושמתי אותו בקובץ אחד! היה די קשה אבל לא נורא.
רק איך נקרא לו?

לאנה

New member
*מרגישה נחוצה*

אמממ..., אולי..., אה..., טוב, השם דפנטלי צריך לכלול את "פריידיי דה 13"..., והוא צריך להיות מגניב כזה..., אמממ..., הא!, יש לי!, אבל זה די מפגר - "פריידיי דה 13 - יום בחיו של ג´ירף בודד"..., חחח..., מה את אומרת?

מממ...

אוליייי... "מסמך אנושי מזעזע מבית דה בלאשינג פיט טווינס: יום שישי ה-13 - יום בחייו של ג´ירף בודד" אוווו "מסמך אנושי מזעזע מבית דה בלאשינג פיט טווינס: יום שישי ה-13 - יום בחייו של ג´ירף מסוים" מה דעתך?

לאנה

New member
כן!, השני!

וקבלי עוד טווינס ת´ינג - גם אני רציתי להשתמש ב"ג´ירף מסוים", אבל בסוף לא..., חחח..., אני נשבעת.

טוב, נו, אנחנו (../images/Emo8.gif)

ו.... קבלו אותו... (רגעעע!) חחח... הוספתי משהו לכותרת. אבל זאת הפתעה

לאנה

New member
לא נורא!

מיכל, תמשיכי את ההמשך המוזר והפריקי והטרורי שלי!

לאנה

New member
חחח..., ענק...

ואיך שכחתי?!, הנה עוד אחד מהציטוטים האהובים עליי: "הג´ירף הבלונדיני נשאר שוכב על רצפת החדר עוד שעות ארוכות. הוא מצא את העולם מאוד מעניין מזווית נמוכה, ומכיוון שלא ראה אותו כך לפני זה, הוא נשאר מהופנט ע"י המראה של אנשים מסתכלים עליו מלמעלה." פשוט קורע..., אגב, נורא אהבתי את כל ההדגשות שעשית, זה נורא מצחיק לקרוא את זה, במיוחד לאלו שלא כתבו את זה ואז הם יודעים מה אנחנו..., אה..., חשבנו. אה, ורק עכשיו שמתי לב שגם את הדגשת בשחור את המילה "אקסית"..., איים סו פראוד.

למעלה