חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!
אני.... עלה על השולחן.... חחחח... כי הוא... וגבוה... חחחחח... אבל... בהתחלה, חשבתי שאת הולכת לגרום להם לעשות naughty things.... מייבי נקסט טיים... חחחח... וכן, אני רוצה להמשיך! סוף דבר הג´ירף הבלונדיני נשאר שוכב על רצפת החדר עוד שעות ארוכות. הוא מצא את העולם מאוד מעניין מזווית נמוכה, ומכיוון שלא ראה אותו כך לפני זה, הוא נשאר מהופנט ע"י המראה של אנשים מסתכלים עליו מלמעלה. קירק זכה לאוסקר לפרס נובל על הופעה מהממת ושיווק גאוני של חלקו השני של הסרט. אנשים מפורסמים רבים הופיעו בסרטון בן חמש הדקות, שלאחר מכן צולם בשנית ונהפך לקלאסיקה בת שעתיים וחצי; בין המשתתפים: מייקל ג´קסון ("...מייקל הופיע בתפקיד אורח מדהים בתור חייזר המאיים להשתלט על העולם... בטקס האוסקר, הודה מייקל ל´קירק´ --נוו לסט ניים-- על כך שלימד אותו כמה תנועות בריקוד..." הניו יורק טיימס), בן אפלק ("...קירק תמיד היה חבר טוב שלי. עוד בצעירותנו, היינו ידועים בתור מגדלי העגבניות הכי טובים..."), שרה מישל גלר, ג´ירף מסוים, צ´אד מייקל מוריי ("...הופעתו חסרת התקדים של צ´אד מייקל מוריי בתור אלוהים קנתה לו שוב את המקום כדמות הראשית בב"ג. סופר ששתי נערות, הידועות כמור ומיכל פיט שכנעו את ´צ´אדי´, בפיהם, לחבור חזרה אל הסדרה, אשר ממשיכה בימים אלו לעונתה ה-27. מאז, חיות השתיים בבית השוכן לימינו של ביתו של צ´אד, כשכל יום פוקדים את ביתיהם עשרות ´חברים ותיקים´ כמו שהן קוראות להם, שהכירו עוד מימיהם הראשונים בפורום BUG הידוע, המנוהל על ידי שמרית ואופיר; כידוע, פורום זה הוא המצליח ביותר באינטרנט ובעולם כולו, והוא ממשיך כעת אל שנתו ה-24) ועוד רבים אחרים. טריס ורורי באו לביקור בביתן של מור ומיכל, ולאחר שאביב הסיח את דעתה של רורי *שיעול* אביב מאושר *שיעול* הוריד את החולצה, לשמחתן של האחיות. מה דעתכם?