פאנפיק מיוחד!!!

Gilmore Guy

New member
פאנפיק מיוחד!!!

פאנפיק מיוחד של פריידאיי דה 13....!!!! יאללה כולם מוזמנים! THINK SCARY...THINK WILD!

לאנה

New member
!and most af all..., THINK TRORY

אז מי מתחיל? אגב, הייתם מאמינים שכשאני וחברה שלי הפצנו את העובדה שהיום יום שלישי ה-13*טה טה טם, בלה, בלה, בלה*אחת הבנות בכיתה שלי אמרה באדישות וחוסר ידע מוחלט "אז?"...

Gilmore Guy

New member
טוב, אז הנה אני מתחיל...

זה היה יום הבוקר של יום שישי ה-13 אך רורי לא ייחסה לו חשיבות יתר (אם רק ידעה מה מצפה לה בסופו של יום...) הבוקר התחיל כרגיל...אם אפשר לקרוא לשגרה כזאת כרגיל...לורלי שהייתה מודעת לעובדה שהיום הוא יום שישי ה-13 ירדה למטה מחופשת כמכשפה...רורי: mom...what the...waht...wha? לורלי: לייק דה....טודיי איז פראדיי דה 13 *סקארי וויס* אנד אין דה אין ווי דו א ת´ים דאיי רורי: WE? לורלי: אוקיי...ME! תמשיכו!

לאנה

New member
אמממ...

רורי נשפה לרווחה. הדבר האחרון שהיא צריכה עכשיו זה להגרר עם לורליי לעבודה ולשעשע את האורחים. או יותר נכון, להפחיד אותם... היא אמרה שלום ללורליי, יצאה מהבית, והתחילה ללכת לכיוון תחנת האוטובוס. אם רק היא ידעה מה מצפה לה שם..... "רורי." נשמע קול מאחוריה, כאשר היא כבר הייתה ישובה על ספסל התחנה. היא סובבה את ראשה במהירות, רק כדי לגלות שדין, האקס שלה, עומד מאחוריה. למרות שרורי בהחלט לא שמחה לראות אותו, היא הרגישה תחושת הקלה..., כנראה שלורליי כן קצת השפיעה עליה בכל הדיבורים על "פריידאי דה 13". אבל רורי לא האמינה באמונות תפלות..., נכון? היא חייכה חיוך קלוש, ודין התיישב לידה. נוצרה שתיקה מביכה, כשלבסוף רורי פתחה את פיה ואמרה "אז דין..., מה אתה עושה פה?" תמשיכו!

Gilmore Guy

New member
טוב, אנשים שלי שבת שלום וביי

אני אחזור עוד 3 שעות בערך... חכו לי! חחח

לאנה

New member
או.קיי...

אני מקווה שאני יהיה פה..., אמממ..., אנשים, תרגישו חופשי להמשיך!

*מתלעמת כליל מהעובדה שכבר ה-14*

"סתם," הוא אמר casually. "רציתי לאכול אותך." סתםםם! חחח... סתם רעיון... שקפץ לראשי. מההתחלה. "סתם," הוא אמר casually. "ג´סט וואנטד טו סי וואט´ס אפ." "well," היא ענתה בקול משועמם משהו. "השמיים." צחוקים איתה! "אהההה," הוא ענה, מניד בראשו לכן. "מה?
" והרי ידוע לכולנו שדין הוא מפלצת חסרת מוח. "אה, שאלת וואט´ס אפ, עניתי השמיים, לא...?" "אההה," הוא ניסה, feeling dumber as the minutes past. -------------תמשיכו! *מבט מזוכיסטי*

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

רורי גילגלה את עיניה וקיוותה שדין פשוט יעלם. אבל הוא לא. "אה, רורי..." הוא אמר בקולו הבכייני והמגעיל*אתם כבר מכירים אותי!*. "מה דין?" היא אמרה בקול משועמם. "אני חושב שאנחנו צריכים לדבר..." רורי באמת שלא הבינה על מה יש להם לדבר. הוא נפרד ממנה כי היא לא הייתה מוכנה להגיד "איי לאב יו", הם חזרו כי היא אמרה "איי לאב יו", והם נפרדו שוב כי היא לא באמת התכוונה להגיד "איי לאב יו". "על מה בדיוק?" היא שאלה, מקווה שהשיחה תתקדם לכיוון שונה לגמרי מהכיוון אליו היא עמדה להגיע. "עלינו..." הוא אמר בקול שקט. "אין יותר "עלינו", אין יותר "אנחנו", אין יותר "שנינו" דין. אז אני מציעה לך לעבור הלאה ולשכוח." היא אמרה בקול חד, אבל לא נוקשה. "אבל רורי..." הוא המשיך "אני אוהב אותך!" רורי לא ידעה איפה לקבור את עצמה. מאיפה הבעיה הזאת החתה עליה פתאום?! "דין,כבר דיברנו על זה - אני ל-א אוהבת אותך!, פשוט לא!" דין התחיל להתרגז. איך היא יכלה לא לאהוב אותו*בקלות*?, איך היא לא החזירה את רגשותיו? "רורי..., אם הזמן את כן תאהבי אותי!" הוא ניסה שוב. "לא דין. זה נגמר." היא אמרה וקמה מהספסל, שמחה שבדיוק האוטובוס הגיע. דין הסתכל עליה עולה אל האוטובוס, והבין שזהו זה. זה הסוף. אילו רק הוא לא היה נותן לה לעלות על האוטובוס...*טה טה טם!**גם כן מתעלמת מהעובדה שהיום ה-14*

דין חושב?!?! ../images/Emo12.gif לא היה לי שמץ...

(היי, לאנוש, גם את פה!) ונחשו מה קרה. *הורסת את המתח בשיטתיות* כמעט היה שידור חוזר. אתם יודעים, שידורים חוזרים של ב"ג זה אחלה והכל, אבל לא הפרק הזה. ו, כצפוי וכידוע, נחשו של מי הייתה המכונית (טנדר?) הירוקה שחנתה מול צ´ילטון כעבור 50 דקות קצרות? יו גסד רייט! דין´ס! בהיותו האופטימיסט הטיפש המושלם, צעד דין בצעדים בטוחים *דפוק... סליחה, סליחה, סליחה! זה הכל בגלל יום שישי השלוש עשרה* לעבר דלתות צ´ילטון. משנכנס, ראה הבלונדיני בנפשו את האקסית שלו, הולכת לה בצעד קליל ומגחכת באושר עם לא אחר מאשר אלוהים. אה, אופס, התכוונתי טריסטן.

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

"הבלונדיני בנפשו...", חחח... "רורי!" הוא צעק, קולו הטרולי מהדהד במסדרונות צ´ילטון. רורי הפנתה את מבטה מחיוכו המנצנץ של צ´אד, אה, טריס, והפנתה את מבטה אל דין. "מה אתה עושה פה?!" היא שאלה בקול מרוגז, מתקשה להסתכל על דין בלי להרגיש תחושת גועל. "רורי, חשבתי על מה שאמרת הבוקר, ואני חושב שאת טועה. אנחנו מושלמים ביחד רורי, למה אתה לא רואה את זה?!" הוא שאל בקול מתחנן. "למה אני לא רואה את זה?, כי אני מסתכל על טריסטן!*סטגדיש!*" היא אמרה כמעט בצעקה. טריס, שעמד בלי להתערב בינתיים, לא יכל שלא לחייך לשמע הערתה של רורי. הוא הסתובב להסתכל על דין, והיה צריך להרים את מבטו למעלה כדי לראות את ראשו של הג´ירף. הג´ירף הבלונדיני בנפשו, ליתר דיוק. דין לא ידע מה לעשות. לחשוב הוא לא יכל, כי הוא כבר עשה את זה בבוקר, וגם זה היה בטעות. אז מה הוא יעשה?...

*אהההה!!!! נופלת מצחוק!*

אני רצינית... עם דמעות והכל.... אוקיי, אחיות שלי חושבות שאני משוגעת... לא נורא... באמת צריך להגיד להן ת´אמת. "מה?" שאל חסר הקליטה (ע"ע ג´ירף, ע"ע בלונדיני בנפשו, ע"ע יאק, ע"ע *מקיאה* דין). "מה, מה?!" צעקה רורי, than grabed her self, ודברה יותר בשקט. "מה, מה?" "לא... לא הבנתי," הוא אמר בשקט. בלעעעע. "אמ, אוקיי," היא הסתובבה אל אלוהי--- טריסטן. "shall I?" שאל GOD. "באט אוף קורס," ענתה רורי במבט dreamy משהו *
* "רורי. לא. רוצה," - הוא הדגיש כל מילה - "להיות" ------------ו*פה* מסתיימת היצירתיות שלי.

לאנה

New member
*הסוף המוחץ**תרתי משמע...*

טריסטן קרץ לרורי, והיא והיא נכנסה לאת הכיתות וגררה שולחן אל המסדרון. היא עזרה לטריס לעלות עליו, לא שהוא היה צריך עזרה, היא פשוט חיפשה תירוץ כדי לגעת בו. הוא עמד על הכיסא מול דין, הפשיל את שרוולו, ונתן לו אגרוף שהפיל אותו על הרצפה. הוא קפץ מהשולחן, כרך את ידו סביב מותניה הצרות של רורי, והם התחילו לצעוד יחד לעבר היציאה מצ´ילטון. והם חיו באושר ועושר, עד עצם היום הזה..... מה עלה בגורלו של הג´ירף הבלונדיני?, מתי נזכה לראות את טריס מוריד את החולצה?, האם סירטו השני של קירק זכה להצלחה המסחררת לה זכה החלק הראשון?, כל זאת ועוד, בשנה הבאה..., ביום השישי ה-13..., מואה אה אה!, או, שבעצם, אם מיכלוש חמודה ובא לה להמשיך עכשיו, תדעו מה יקרה בעוד עשר דקות בערך. יום טוב.

חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!

אני.... עלה על השולחן.... חחחח... כי הוא... וגבוה... חחחחח... אבל... בהתחלה, חשבתי שאת הולכת לגרום להם לעשות naughty things.... מייבי נקסט טיים... חחחח... וכן, אני רוצה להמשיך! סוף דבר הג´ירף הבלונדיני נשאר שוכב על רצפת החדר עוד שעות ארוכות. הוא מצא את העולם מאוד מעניין מזווית נמוכה, ומכיוון שלא ראה אותו כך לפני זה, הוא נשאר מהופנט ע"י המראה של אנשים מסתכלים עליו מלמעלה. קירק זכה לאוסקר לפרס נובל על הופעה מהממת ושיווק גאוני של חלקו השני של הסרט. אנשים מפורסמים רבים הופיעו בסרטון בן חמש הדקות, שלאחר מכן צולם בשנית ונהפך לקלאסיקה בת שעתיים וחצי; בין המשתתפים: מייקל ג´קסון ("...מייקל הופיע בתפקיד אורח מדהים בתור חייזר המאיים להשתלט על העולם... בטקס האוסקר, הודה מייקל ל´קירק´ --נוו לסט ניים-- על כך שלימד אותו כמה תנועות בריקוד..." הניו יורק טיימס), בן אפלק ("...קירק תמיד היה חבר טוב שלי. עוד בצעירותנו, היינו ידועים בתור מגדלי העגבניות הכי טובים..."), שרה מישל גלר, ג´ירף מסוים, צ´אד מייקל מוריי ("...הופעתו חסרת התקדים של צ´אד מייקל מוריי בתור אלוהים קנתה לו שוב את המקום כדמות הראשית בב"ג. סופר ששתי נערות, הידועות כמור ומיכל פיט שכנעו את ´צ´אדי´, בפיהם, לחבור חזרה אל הסדרה, אשר ממשיכה בימים אלו לעונתה ה-27. מאז, חיות השתיים בבית השוכן לימינו של ביתו של צ´אד, כשכל יום פוקדים את ביתיהם עשרות ´חברים ותיקים´ כמו שהן קוראות להם, שהכירו עוד מימיהם הראשונים בפורום BUG הידוע, המנוהל על ידי שמרית ואופיר; כידוע, פורום זה הוא המצליח ביותר באינטרנט ובעולם כולו, והוא ממשיך כעת אל שנתו ה-24) ועוד רבים אחרים. טריס ורורי באו לביקור בביתן של מור ומיכל, ולאחר שאביב הסיח את דעתה של רורי *שיעול* אביב מאושר *שיעול* הוריד את החולצה, לשמחתן של האחיות. מה דעתכם?

לאנה

New member
ענק!!!, פשוט מדהים!!!

כל-כך הרבה דברים טובים!, מיכל, את פשוט גאונית!, את מדהימה! חלק מהציטוטים האהובים עליי: "ג´ירף מסוים", חחחחח..., יורדות לי דמעות, ואני רצינית. "סופר ששתי נערות, הידועות כמור ומיכל פיט שכנעו את ´צ´אדי´, בפיהם, לחבור חזרה אל הסדרה, אשר ממשיכה בימים אלו לעונתה ה-27. מאז, חיות השתיים בבית השוכן לימינו של ביתו של צ´אד" מיכל את גדולה!" גדולה!, אגב, חייבים לשמור את הפיק כקובץ אחד..., במיוחד את החלק הזה!

לאנה

New member
זה כל-כך לא מספיק!

אני פשוט הייתי על הרצפה!, ככל שהמשכתי לקרוא, המשכתי להתפקע יותר ויותר!, זה כל-כך מצחיק!, ממש ירדו לי דמעות!, אני פשוט לא יכולה לתאר, זה כל-כך טוב!

לאנה

New member
חחח...

"ג´ירף מסוים"..., חחח... "שתי בנות, מיכל ומור פיט..." חחח..., ענק...
..., אויש, פתאום נזכרתי באבשלום ושרהל´ה..., מעניין למה..., חחח..., "ג´ירף מסוים"..., חחח...

Gloria_Nathan

New member
למרות שזה לא פאנפיק...

(מצטערת אבל דעה אישית בתוך פאנפיק פשוט הורסת הכל) אני אנסה להמשיך. "טוב", הוא קם "אני צריך ללכת ההפסקה שלי נגמרה." "חשבתי שאתה לא עובד בימי שישי?" רורי הפתיעה אותו ואת עצמה כשזכרה םרט כזה שולי "נכון," הוא ענה "פשוט התחלפתי עם מישהו." הוא התחיל ללכת. רורי רצתה לצעוק לו משהו בסגנון "נתראה" או "שמור על קשר" אבל אז ג´ס, החבר שלה, הגיע. הוא התיישב לידה ואחרי נשיקה קטנה על הלחי אמר "האם שמת לב במקרה איזה תאריך היום?" "נראה לי שאמא שלי הזכירה משהו בבוקר..." רורי אמרה בשובבות. "אז..." ג´ס חצי אמר חצי שאל, אבל רורי לא הבינה. "אז... מה?" היא אמרה. "מה עושים היום? זה יום שלישי ה-13 חייבים לעשות משהו." רורי לא ממש השתגעה על היום הזה בכל מקרה, הוא לא האמינה ברוחות רפאים ונראה לה שיום שלישי ה-13 הוא סתם עוד תירוץ שהאדם המציא לעצמו כדי לשבור שגרה. "אני לא יודעת, חשבת על משהו?" "יכול להיות" ג´ס אמר, נתן נשיקה לרורי, והלך. --- אוקיי, טרוריות (ואני אומרת טרוריות רק כדי שתהיו נחמדות עליי): לא ארמתם שהיא חברה של טריס, רק אמרתם שהיא *לא* חברה של דין. אז שקט!

למעלה