*מקפיצה*../images/Emo102.gif
*קפיץ קפוץ* זו הפעם הראשונה שאני מקפיצה, מה גם למישהו אחר.. אוף, אני מצטערת לומר לך (קורימלךגוני,לא?..), אבל הסגנון שלך.. לא משהו.. כלומר, בכל אופן- קודם כל- חננות לא מדברים בלשון עתיקה שכזו, כמו פגעסוס (בלי מתג.. וואההה!!)! אין זה נורמלי (ושוב בלי מתג.. זה מילעל או מילרע?.) כלל, חנַנות (ושוב..) מדברים ומדברותנורמלי לחלוטין.. בלי היגויים מיוחדים, בלי ביטויים חסרי טעם.. דברי האמורים מעלה אמורים היו להישמע כלשונו של פגעסוסמון (התקווה המעופפת! פגעסטרמה..).. מליציים באופן מיוחד, וכשאני מֶשווה להם נימה רשמית במיוחד, בלשון בוגרת ובשלה, זה נשמע מליצי.. ונחזיר את התוכן לקדמותו.. סתאלבטט!! יש לנו ילדה בכיתה שקוראים לה סֵנדלר, יעל סנדלר, והיא צפונבונ´ת.. כ´ילו, ´מדברת ´במ´טא צפונ´בו´ני.. זה משגייע אותיי! אז ראיתי שתי ילדות ´מדברות ´במבטא צפונ´בו´ני, הן אמרו ´כאילו דה´ אז אמרתי ´כאילו שו כאילו דה כאילו יעל סנדלר.. אתכם זה לא מצחיק, אבל כל ילדה בכיתה שלי שאמרתי לה צחקה.. זה כזה.. מתאים!! דרך אגב, תקעתי שם את המילה סתאלבט בלי כוונות, פשוט רציתי סלנג בשביל להבהיר את המעבר החד בין מה שהיה קודם למה שעכשיו.. בקיצר, אז גם הרעיון לא מ-ש-ה-ו.. פשוט.. אין סיכוי.. אז.. תעשי משהו אחר, אני בטוחה שזה יצליח לך יותר!! בריתוש