פאנפיק חדש....!

פאנפיק חדש....!../images/Emo87.gif

טוב... אז הוא מספר על הארי פוטר, ומה היה קורה אם הוא היה חנון? אז הארי קצת מדבר עם רון, ותראו מה קורה... זה דיי משעמם- אבל תקראו! לפחות זה נורא קצר. והפאנפיק מספר על משהו שקשור בלבנדר... תקראו ותגלו@

coolit

New member
*ת מ ו ה*.. ../images/Emo102.gif

זוהי המילה היחידה שאנוכי מצליחה לדלות ממוחי.. בריתוש

coolit

New member
*מקפיצה*../images/Emo102.gif

*קפיץ קפוץ* זו הפעם הראשונה שאני מקפיצה, מה גם למישהו אחר.. אוף, אני מצטערת לומר לך (קורימלךגוני,לא?..), אבל הסגנון שלך.. לא משהו.. כלומר, בכל אופן- קודם כל- חננות לא מדברים בלשון עתיקה שכזו, כמו פגעסוס (בלי מתג.. וואההה!!)! אין זה נורמלי (ושוב בלי מתג.. זה מילעל או מילרע?.) כלל, חנַנות (ושוב..) מדברים ומדברותנורמלי לחלוטין.. בלי היגויים מיוחדים, בלי ביטויים חסרי טעם.. דברי האמורים מעלה אמורים היו להישמע כלשונו של פגעסוסמון (התקווה המעופפת! פגעסטרמה..).. מליציים באופן מיוחד, וכשאני מֶשווה להם נימה רשמית במיוחד, בלשון בוגרת ובשלה, זה נשמע מליצי.. ונחזיר את התוכן לקדמותו.. סתאלבטט!! יש לנו ילדה בכיתה שקוראים לה סֵנדלר, יעל סנדלר, והיא צפונבונ´ת.. כ´ילו, ´מדברת ´במ´טא צפונ´בו´ני.. זה משגייע אותיי! אז ראיתי שתי ילדות ´מדברות ´במבטא צפונ´בו´ני, הן אמרו ´כאילו דה´ אז אמרתי ´כאילו שו כאילו דה כאילו יעל סנדלר.. אתכם זה לא מצחיק, אבל כל ילדה בכיתה שלי שאמרתי לה צחקה.. זה כזה.. מתאים!! דרך אגב, תקעתי שם את המילה סתאלבט בלי כוונות, פשוט רציתי סלנג בשביל להבהיר את המעבר החד בין מה שהיה קודם למה שעכשיו.. בקיצר, אז גם הרעיון לא מ-ש-ה-ו.. פשוט.. אין סיכוי.. אז.. תעשי משהו אחר, אני בטוחה שזה יצליח לך יותר!! בריתוש

Mooa-Numi

New member
חי חי... חברות שלי אמרו שאני מדברת

כמו פרחה צפונבונית חי חי

הא?!?!?!?!?

טוב נגיד... והוא אמור להיות דווקא חבר של הרמיוני לא? לבנדר מדברת עם פרוואטי בשיעור... משה"מ אור

יש איזה ילד חנון בכיתה שלי ש...

כן מדבר בשפה עתיקה! הוא אומר "מכיוון" ו"אינני"! נשבעת!

coolit

New member
אוח, מכיוון ואינני גם אני אומרת!..../images/Emo102.gif

ואני *לא* חננה.. בריתוש הרבהההההההה יותר קל לי, עכשיו, כשיש הדגשה, לעשות כ כ ה, או *ככה*..

Cornamenta

New member
ומדוע את סבורה

כי רק משום שבן כיתתך עושה שימוש תכוף בשפה עתיקה ומליצית שומה עליך להחשיבו "חנון" ולשימו ללעג ולקלס בפני כל באי אתר זה? נהפוך הוא: עליך לכבדו ולהוקירו ולהללו בראש חוצות יען כי פנינים הן היוצאות מפיו! ודי לחכימא ברמיזא...

זה כלום

לי היה ילד בבית ספר שגם היה מדבר ככה וגם (אני לא צוחקת) היה בא עם חולצת משבצות ומוקסינים לבית ספר... וגם פעם אחת הוא בא עם עניבה!!! משה"מ (הודעה קצרה) אור

daniel...

New member
וכי למה אתה סבור, שאין כך הדבר?

הרי אחדים בני דורנו עושים שימוש בשפה זו, ורובם נקראים בפי כולם במילה זו הנקראת "חנון". אם זאת מדוע זה שמו אותו ללעג בפורום זה, על זה תוכלנה לענות רק העלמה שכתבה את ההודעה הקודמת לזו שלך. וברצוני לשבחך על הפנינים היוצאים בפיך הנעלה.

LuNaTiC

New member
דברי חכמה דיברת...

ואני עצמי לא אכחיש כי הנני מדברת כך לעתים... משום כך הנני מושמת ללעג בפני חבריי לכיתה.. או וול, וואטבר, נבר מיינד:)) נירוונה רולז! או לפחות.. רולד.. בלה..

Mooa-Numi

New member
אף אחד לא מגיב לקטע שאני מדברת כמו

פרחה?!?!?! לא שהנכם יכולים לדעת כי... אני לא בקשר טלפוני עם אף אחד ממכם! *בוכה*

Mooa-Numi

New member
כי אתם אל עושים שוק עם גיל חובב!

*בוכה* *מה הקטע שלי עם הלבכות היום?* *סותמת וממשיכה*

למעלה