פאנל GLEE בקומיקון
היום היה הפאנל של GLEE. לא כל השחקנים הופיעו - היו שם רק בריטני, מרסדס, קורט, סנטנה וארטי. החבר'ה האלה ממש חמודים וידידותיים. החלק הראשון של הפאנל היה סיכום של העונה הראשונה והחלק השני היה שאלות מהקהל. היה ממש נחמד. מכיוון שגמרתי את הבטריות של שתי המצלמות שלי - הרגילה והוידאו (היום היו הפאנלים של סמולוויל, על טבעי וגלי אז אתם יכולים להבין למה גמרתי את הבטריות של שתיהן - נכון
?) אני לא יכולה כרגע להעלות לכם תמונות ואת הוידאו שצילמתי, אבל אני מבטיחה לעשות את זה בקרוב. מה שכן אני יכולה להגיד לכם זה שכנראה (והדגש הוא על כנראה) אני לא אעלה את זה לערוץ שלי (כי הוא הערוץ של PSYCH) אלא רק לפייסבוק שלי ואתן לכם (שוב) את הקישור. אבל נראה כבר. בכל מקרה אני מקווה שכבר מחר (מחר שלי, כמובן
) אוכל להעלות את התמונות שצילמתי (המצלמה עכשיו בטעינה, אבל בכל מקרה אני מעלה עכשיו את הוידאו של הפאנל של PSYCH מיום חמישי כי עד עכשיו לא הצלחתי לעשות את זה - יש לי פה בעיות אינטרנט קשות ביותר ואנשים מאיימים עלי ברצח אם לא אעלה כבר את הוידאו ליוטיוב ומכיוון שאני הייתי כמוהם בשנה שעבר - אין לי תלונות אליהם
).
היום היה הפאנל של GLEE. לא כל השחקנים הופיעו - היו שם רק בריטני, מרסדס, קורט, סנטנה וארטי. החבר'ה האלה ממש חמודים וידידותיים. החלק הראשון של הפאנל היה סיכום של העונה הראשונה והחלק השני היה שאלות מהקהל. היה ממש נחמד. מכיוון שגמרתי את הבטריות של שתי המצלמות שלי - הרגילה והוידאו (היום היו הפאנלים של סמולוויל, על טבעי וגלי אז אתם יכולים להבין למה גמרתי את הבטריות של שתיהן - נכון