פאנל GLEE בקומיקון

riktal

New member
פאנל GLEE בקומיקון

היום היה הפאנל של GLEE. לא כל השחקנים הופיעו - היו שם רק בריטני, מרסדס, קורט, סנטנה וארטי. החבר'ה האלה ממש חמודים וידידותיים. החלק הראשון של הפאנל היה סיכום של העונה הראשונה והחלק השני היה שאלות מהקהל. היה ממש נחמד. מכיוון שגמרתי את הבטריות של שתי המצלמות שלי - הרגילה והוידאו (היום היו הפאנלים של סמולוויל, על טבעי וגלי אז אתם יכולים להבין למה גמרתי את הבטריות של שתיהן - נכון
?) אני לא יכולה כרגע להעלות לכם תמונות ואת הוידאו שצילמתי, אבל אני מבטיחה לעשות את זה בקרוב. מה שכן אני יכולה להגיד לכם זה שכנראה (והדגש הוא על כנראה) אני לא אעלה את זה לערוץ שלי (כי הוא הערוץ של PSYCH) אלא רק לפייסבוק שלי ואתן לכם (שוב) את הקישור. אבל נראה כבר. בכל מקרה אני מקווה שכבר מחר (מחר שלי, כמובן
) אוכל להעלות את התמונות שצילמתי (המצלמה עכשיו בטעינה, אבל בכל מקרה אני מעלה עכשיו את הוידאו של הפאנל של PSYCH מיום חמישי כי עד עכשיו לא הצלחתי לעשות את זה - יש לי פה בעיות אינטרנט קשות ביותר ואנשים מאיימים עלי ברצח אם לא אעלה כבר את הוידאו ליוטיוב ומכיוון שאני הייתי כמוהם בשנה שעבר - אין לי תלונות אליהם
).

riktal

New member
שכחתי משהו

הסימפסונים עומדים לעשות פרק עם הקאסט של GLEE בעונה הקרובה (מספר 22). לדעתי, זה הולך להיות פרק מגניב ביותר.

אוי איזה כיף לך !!!

אני רק ראיתי את כל העידכונים על הפאנל איתם ברשת וזה נשמע מגניב. וגם ממש הגניב אותי שראין מרפי אמר שהוא רוצה לעשות פרק על מופע האימים של רוקי,זה יכול להיות כל כך!!! מגניב !!!

מהפייסבוק ומהטוויטר הנה חלק מהם

#GLEE scoop from #ComicCon: The cast dances along with the season 1 clip reel while on stage The producers of #GLEE thank the #ComicCon fans! "It really started here" Chris Colfer of #GLEE says his TV dad Mike O'Malley is "flawless". #ComicCon #SDCC Amber Riley says this show is all about being who you are! #GLEE #SDCC #ComicCon Kevin McHale talks about filming the dance scene from season 1: "it was amazing" "50 dancers +200 extras" "crazy" Heather Morris says the gay shark line was one of her favorites! Ryan Murphy says "we will at some point do it" - on doing another Madonna episode Season 2 scoop: The characters pop so much that Ryan Murphy wants to see a whole episode on Brittany and a Artie/Tina ep. Ryan Murphy says there will be a Rocky Horror episode. Season 2 scoop: You will see more from Mike Chang! Ryan Murphy says we will see more of the home lives of the #GLEE characters in the upcoming season Ryan Murphy says that season 2 of #GLEE will give us a look at Amber at church & Kurt will go with her! Even the cast hadnt heard that ופה יש וידאו קצר http://www.youtube.com/watch?v=SQCNSxLq87w

shaharory

New member
אה באסה שמארק לא היה בסוף =\

אבל עדיין כריס היה אז שווה! :) אני שמחה שנהנית, זה נותן לי תקווה, אני מקווה ללכת אחרי י"ב עוד שנתיים, זה גם תמיד יוצא על היומולדת שלי. יש לי שאלה- משלמים על כניסה לקומיקון? ואיך יודעים שם מה יש כל יום וזה? נכנסתי לאתר והסתבכתי לגמרי.

riktal

New member
תשובה

אני בשדה התעופה בסן דיאגו - מחכה לטיסה לוגאס - אז יש קצת זמן לענות לך. משלמים על הכניסה לקומיקון. אפשר לקנות כרטיס יומי (כלומר ליום אחד מהרגע שנפתח המקום עד שהוא נסגר) וזה טוב אם באים לראות פאנל מסוים או לעשות משהו שיודעים עליו מראש. העניין הוא שהתוכנית מתפרסמת קרוב לתחילת הכנס ואז אין כבר כרטיסים מלבד כאלה שקונים דרך איביי וכמי שקנתה כרטיס ככה (קניתי כרטיס ליום חמישי ושישי ואז גיליתי שאני אהיה פה עד יום שני, אז קניתי כרטיס לכל הכנס) אני חייבת להגיד שזה לא מומלץ בכלל כי צריך לסמוך על מישהו שלא מכירים וזה היה בסדר והסתדר כמו שצריך וקיבלתי את הכרטיס שלי, אבל כאב הראש שכרוך בזה לא שווה את המאמץ ואת ההשקעה הכספית! בכל מקרה אפשר גם לקנות כרטיס לכל הכנס מראש וזה הכי מומלץ כי כל יום יש מה לעשות פה - כל יום הייתי שם מהבוקר עד הערב. ההנאה לא נפסקת. רק האזור של הקומיקון עצמו לוקח יום שלם לעבור וגם אז לא רואים את הכל! וצריך לעשות בחירות - מה חשוב יותר ומה חשוב פחות. כל פעם שנמצאים בפאנל מפסידים למטה חתימות של כוכבים ותמונות ועוד דברים כיפיים. בנוסף, הם מחלקים כל הזמן מתנות ודברים חינם לאנשים. נאלצתי לקנות עוד מזוודה רק בשביל כל הדברים שקיבלתי שם! אני מלאה בחולצות, קומיקסים ותיקים שקיבלתי חינם! הכרטיסים לכנס הבא כבר נמכרים. הבעיה היא שלמרות שאני יודעת שאני אהיה שם גם בשנה הבאה (החלטתי שכל עוד PSYCH שם - גם אני אהיה שם כל שנה) זה מוקדם מדי לקנות כרטיסים, אבל מצד שני עוד מעט כל הכרטיסים כבר ימכרו. זה מטורף - הכרטיסים נמכרים במהירות משוגעת. בקשר לתוכנית - הם מפרסמים אותה בימים שקרובים לכנס וכאשר באים לשם מקבלים חוברת ענקית עם כל האירועים כולל שעה וחדר שבהם הם מתקיימים. לפאנלים מומלץ לבוא מוקדם (ביום שישי היו הפאנלים של המפץ הגדול ודם אמיתי - שתי סדרות שאני לא רואה אז לא הלכתי) ושמעתי שהיו תורים משוגעים כדי להיכנס לראות אותם. החדר ענק והמון נכנסים אליו (יש שם 4,500 מקומות) אבל כדי לראות ממש את האנשים צריך להיות בשורות הראשונות (כמו שאני הייתי ביום חמישי, היום של PSYCH. ישבתי בשורה רביעית) אחרת צריך להסתפק במסכים הענקיים שיש שם אבל אם כבר באת כדי לראות את האנשים - אתה רוצה לראות את האנשים! ביום ראשון, היום של GLEE, על טבעי וסמולוויל - התורים היו משוגעים לגמרי ולקח שעות עד שנכנסתי (אבל לפחות ראיתי אותם. היו כאלה שלא הצליחו להיכנס כי ברגע שנגמרים המקומות - הם סוגרים את הגישה). בקיצור - צריך לתכנן מראש ולקבוע מה חשוב ומה מיותר. אין פיתרון אחר. אבל זה מומלץ בחום! נהניתי מכל רגע!

shaharory

New member
יואו זה עושה לי עוד יותר חשק כבר!!

תודה רבה על כל המידע :) רק שאלה- כמה בערך זה עולה?

riktal

New member
אז ככה

לקנות כרטיס ליום זה בערך 75 דולר (אם אני לא טועה). כרטיס לכל הכנס עולה 250 דולר בערך. אבל צריך להוסיף לזה את מחיר כרטיס הטיסה, המלון, האוכל (ברוב המלונות יש רק ארוחת בוקר) ולפעמים גם הנסיעות (תלוי איפה המלון שלך).

shaharory

New member
טוב אני צריכה למצוא עבודה ../images/Emo6.gif

ועוד סתם שאלה- הלכת לשם עם מישהו או רק פגשת חברים מהאינטרנט שם?

riktal

New member
לא (תתכוננו ל"טחינה" ../images/Emo6.gif):

אני עושה את הטיול שלי לבד לגמרי ונהנית מכל רגע! זה טיול חלומותי (חלמתי לעשות אותו מאז שאני זוכרת את עצמי) ואף אחד לא יכול לחוות אותו איתי. זה פשוט הטיול שלי ולכן אני נהנית כל כך. אבל פגשתי המון אנשים מדהימים לאורך הדרך - לדוגמא: ביום הראשון של קומיקון, כאשר עמדתי בתור להיכנס לראות את הפאנל של PSYCH (שבשבילו באתי) התחלתי לדבר עם אישה ובחורה שעמדו אחרי בתור. את האישה איבדנו כאשר נכנסו לאולם, אבל הבחורה נשארה איתי לכל כל הפאנלים (עד הסוף המיוחל של PSYCH
- דרך אגב, אם זה מעניין אתכם אז העליתי אותו ליוטיוב בערוץ שלי וזאת הסיבה שהערוץ שלי נמצא במקום גבוה כל כך כבר כמה ימים (אתמול הוא היה מקום 5!) - הכי מומלץ זה חלק 5 - מגי נשאלה שם על ההבדל בין ג'יימס האמיתי לשון ספנסר והמצלמה שלי התמקדה על ג'יימס כדי לראות את התגובה שלו וזה פשוט קטע גדול ביותר! מומלץ בחום!!!
). אחרי שנגמר הפאנל של PSYCH מיהרתי לעשות משהו ושכחתי לקחת ממנה פרטים, אבל בגלל שהיא ידעה שהשם שלי ביוטיוב הוא ריקטל, היא חיפשה אותי ושלחה לי הודעה אישית ואז התברר שיש לה MAGIC 8 BALL משנה שעברה (היא לקחה שניים)...אה רגע - אתם אולי לא יודעים את זה אבל כמעט כל פאנל מחלק מתנות לבאים לראות אותו (בזכות זה יש לי המון חולצות כרגע
) - אז היא הגיעה במיוחד למלון שלי והביאה לי את הכדור ואני לא הפסקתי להודות לה על זה
. עכשיו יש לי גם חברה בסן דיאגו (בנוסף על חברה במישיגן, באוסטרליה וב....לא זוכרת איפה - באיזה מדינה באירופה אבל אני לא זוכרת את השם עכשיו (תסלחו לי אבל עוד 17 דקות מתחיל PSYCH בטלויזיה והראש שלי נמצא במקום אחר
). מלבדה פגשתי עוד המון אנשים - חלקם מעריצים של PSYCH שאני מכירה מהפורום הרישמי, וחלקם אנשים שפגשתי שם. בקיצור - הכנס הזה מומלץ בחום. עשיתי בו חיים משוגעים ואני לא יכולה לחכות כבר לשנה הבאה!

shaharory

New member
את לא צריכה להתנצל, זה ממש נחמד לקרוא:)

יום אחד ניפגש שם *מחזיקה אצבעות*

limors2

Well-known member
גם אני באה!

אני רוצה המוני דברים בחינם! אבל ספוילרים קצת פחות.

shoham95

New member
איזה שווה לך!

נשמע שאת עושה חיים שם
שווה
[למרות שאין כמו ישראל!
] הם באמת נראים אנשים שחמודים גם במציאות. כאילו, יש שחקנים שנראים ממש מעצבנים במציאות [דווקא מגלי לא עולה לי עכשיו] אבל הם נראים חמודים ממש גם במציאות

riktal

New member
אני עושה חיים משוגעים,

זה שווה בטירוף אבל אני מסכימה שאין כמו ישראל - זה הבית שלי וזה תמיד יהיה הבית שלי. לא יצא לי לפגוש שחקנים מעצבנים, אבל אני יכולה להגיד לדוגמא שהיוצר של הסימפסונים הוא אדם סנוב שחושב את עצמו למשהו מיוחד והוא בכלל לא ידידותי ואו נחמד. אבל השחקנים מדהימים כולם. את חלקם פגשתי גם אחרי הפאנל (את המתנות שמחלקים בפאנלים לוקחים מהמלון הצמוד ובמלון הזה שוהים כל השחקנים שבאים לקומיקון, אז אפשר לפגוש אותם שם כאשר עוברים בלובי וזה נחמד מאוד) והם כולם נחמדים וידידותיים ומעריכים את המעריצים שלהם.

למעלה