פאני היל ודקמרון - חוברות זולות כאל

פאני היל ודקמרון - חוברות זולות כאל

כאלה שהיום קוראים להם פלאפ פיקשן כמו בוק ג´ונס וכל אלה עם הכריכה הצהובה המסמורטטת? אבא שלי היה מחביא את הפורנורגפיה הקלה הזאת מתחת למזרון של המיטה שלו ואני ואחותי היינו באות בהפסקות מהלימודים, מוציאות את החוברות מתחת למזרון קוראות ומתפוצצות מצחוק.... אחרי זה, בגיל הנעורים היינו קוראות את החוברות המטומטמות של הרומן הרומנטי אבל את מרד הנפילים של איין ראנד אני זוכרת שקראתי בכתה ח´ שני ספרים עבי כרס והייתי יוצאת לשירותים מהשיעור וקוראת חצי שעה בשירותים....

גל-עמית

New member
חוברות..... ../images/Emo63.gif ...ונתחיל עם...

...טרזן....בהוצאת "קרנף"...חוברות נייר שיצאו כל שבוע במחיר של 25 גרוש.... "פאני היל" בא יותר מאוחר (עבורי...) קדם לה - "סטאלג 13"..... אני מתכוון לחוברות שאנחנו הבנים קראנו.... נדמה לי שבאותה תקופה, הבנות בגילנו לא התקרבו לחוברות מהסוג הזה... אח"כ הגיע "פטריק קים"....ה-"ג´יימס בונד" שלפני הסרטים עליו.... מה שעניין אותנו זה קטעי הזימה שלו עם הנשים בסיפורים שלו....

עיניים

New member
ולבנות היה את

ה"פוטו רומן" - סיפורים רומנטיים בתמונות מצולמות-רצות, כמו בקולנוע. רק שאז - עדיין לא הופיע בעיברית, ונאלצתי "לסחוב" אותן מהחוברות שסבתא היתה קוראת, ולחדד את הצרפתית שלי... מאז - אני יודעת את כל מילות האהבה הצרפתיות }{ כמעט FRENCH KISS

פוטו רומן בעברית- איזה מזל שאני

לא כל כך קשישה. שאני הייתי נערה הפוטו רומן היה בעברית עם בועיות ליד הפה של הדוברים שנראו לי תמיד תורכיים קצת עם עיניים יותר מדי כחולות ושיער יותר מדי שחור. בכל אופן הפוטו רומן זה הטלנובלה של היום. איך קראתי בשקיקה את כל צרותיה של העיוורת שמתחתנת עם הבן של המרשעת שהיא בעצם אמא שלה אבל היא לא יודעת ושהיא תדע זה יהיה מאוחר מדי כי האהוב שלה כבר יטבע בים ורק הבן שלה, שיהיה דומה לחותנת כמובן עם עיניים כחולות מדי יוכל להחזיר לה את מאור עיניה וכאן נמחקו לי הבועיות מהפה שלה כי העיניים שלי,(לא כחולות) התמלאו בדמעות.

ולבנות היה ../images/Emo68.gif

קידמת עדן, ומרג´ורי מורנינגסטר, וחופי הכרך, ונשים קטנות, ואסופית, אן מאבונלי ואן שירלי, ופרח לב הזהב, והנסיך הקטן... ו- אבא ארך רגליים ומדאם בובארי (16+) ואח"כ החטא ועונשו... ומלחמה ושלום... מילים, מילים.... מאות אלפי מילים טיילו לי מול העיניים, ואז באה הטמבלביזיה ונגסה בזמן הקריאה... וכעבור שנים בא המחשף וכישף בקסמיו .. פעם, חיכיתי שבועות לספר חדש בספריה, "פיתחתי" יחסים עם הספרנית, שהחביאה ספרים חדשים מתחת לשולחן... היום - הספרים הכי חדשים סדורים במדפים, מחכים.... ומחכים......(לגודו?
)

לי יש שיטה עם החדשים,אני מניחה

אותם ליד מיטתי, שניים -שלשה לא יותר ביחד שלא יריבו. אחרי זמן מה-כדי שאף אחד מהם לא ייעלב אני מתחילה לקרוא עוברת לשני,ולשלישי וחוזרת אחורה. מי שמצליח למשוך את תשומת לבי הכי הרבה זמן מצליח להיקרא. המקומות הכי נקראים שלי הם טיסות. כל טיסה אני מסיימת שני ספרים לפחות. הבעיה שלי- שאני חולה על "מציאות" ומוצאת ברשתות כל מיני הזדמנויות מפתות וקונה אותן שוב. ייחסי עם הספרנית, הוא ספור אחר,אבל טוב ליבה איפשר לי לקחת ספר בבוקר של חופש גדול ולהחזירו באותו היום. כמו גם לקחת שני ספרים, וגם...לעלות למדפים של המבוגרים. ואת הספר הייתי קוראת בדרך הבייתה , עלעול פה ושם...ועד שהגעתי הבייתה-ספר אחד פחות. ובעניין אבא ארך רגלים-אפילו הבת שלי קראה ואהבה. בוקר טוב של שבת אולי אקח ספר?

../images/Emo7.gif כבר כתבתי את זה לפני

כמה ימים אפאחד לא קורא אותי פה? מה אני צריכה לעשות? להתפשט?

תקנון הפורום מורה : ....... ../images/Emo63.gif

שלא חובה להתפשט - אבל מותר - להקפיץ... שזה גמכן משו לא? שבת שלום

נוסטלגי

New member
קבלו את האתר הבא

עוסק בספרי הכיס של פעם.http://members.tripod.com/~ELI_ESHED/billcarter.html

magy

New member
נוסטלגי, אלפי תודות.....

איזה יופי של עבודה הבאת לנו פה.......ממש בי.איי.. לספרי כיס... ומי שלא רואה עברית תקנית..........בעזרת האנקודינג.....הופכים את הכתב מימין לשמאל.........לוקח שניה.........ושווה את המאמץץץץץץץץץץץץץץץץ ושוב תודה למר נוסטלגי............

למעלה