פאנטזי - התייעצות RB

PACK PACK

New member
פאנטזי - התייעצות RB

עם מי לפתוח?
אני צריך 3 מתוך ה-4 הבאים:
רג'י בוש מול פיטסבורג
כריס ג'ונסון נול הקולטס
אנדרה אלינגטון מול הג'אגס
כריס אייבורי מול באפלו (העפתי את טרנט ריצ'ארדסון הזוועתי)

אני בעיקר מתלבט בין השניים האחרונים.

eran113

New member
לא הייתי פותח עם אייבורי

הוא אומנם אחרי משחק טוב אבל אני חושב ששלושת הרצים האחרים שלך יציבים יותר והסיבוי שלהם להוציא מספר נקודות דו ספרתי גבוה יותר.
אני צופה משחק קשה לג'טס מול באפלו שבבית העונה לא עושים חיים פשוטים לאף יריבה.
נכון שלכריס ג'ונסון מצפה מפגש לא פשוט מול ההגנה של הקולטס אבל הוא במגמת שיפור בשבועות האחרונים (חוץ מהמשחק מול ג'קסנוביל).

PACK PACK

New member
אני מבין שאני משחק נגדך השבוע

אל תדאג, אני לא אפתח עם רודג'רס במקום.

PACK PACK

New member
IND-TEN

מחצית אחת הספיקה כדי להוציא אותי מרוצה מכריס ג'ונסון.
אז נשארה דילמה בין אלינגטון לבין אייבורי (בוש לא ייצא).
מחכה לדעות...
דא"ג, וויטן ב-BYE אז לקחתי את דלייני ווקר וזה יותר מהשתלם!
הכל תלוי אם פאלמר יצליח לעשות משהו בהיעדרותו של רודג'רס.

roy2211

New member
IND-TEN סופויילר

לא יאומן פתאום כריס ג'ונסון משחק כאילו אנחנו ב 2009 ודילייני ווקר???? אפילו אמא שלו לא היתה פותחת איתו בפנטזי.
עוד לא התחיל השבוע והבור כבר עמוק.
מכריז על עונה פיננסית

eran113

New member
התייעצות נוספת

בעצם יש לי שתי התלבטויות בשתי ליגות שונות.

1. בליגת המעשנים עם איזה WR לפתוח מבין אמנדולה (לא יציב ונגד הגנת הפנת'רס), הופקינס (יציב בחולשתו אבל נגד אוקלנד) או Cotchery (ארבע ט"ד בשני המשחקים האחרונים ונגד דטרויט)?

2. ליגת תפוז - עמדת ה Flex - מאט פורטה (מבין הרצים הטובים השנה אבל אחרי שבוע חלש ונגד הגנת הריצה מספר 10 בליגה של בולטימור) או אנטוניו בראון (בתקופה יחסית טובה בשלושת המשחקים האחרונים ונגד דטרויט)?

Shachar Manor

New member
התשובות

1. הייתי הולך על קוטצ'רי, המשחקים של הליונס רוויי נקודות. ורסיבר חם הוא רסיבר חם.
הפנתרים עלולים להשאיר את ניו אינגלנד על סקור נמוך, ואני סומך יותר על הגרונק, ולדעתי גם בריידי.
מאז זריחתו של קינם, הוא נוטה ללכת בעיקר על אנדרה הענק והופקינס הפך להיות די לא רלבנטי.

2. איך לעזאזל מאט פורטה הוא הרץ השלישי שלך?
בחירת דראפט שנייה אני מניח אחרי אחד מרצי הטופ 10 והרמת גם את מורנו? או אולי אנדרה בראון? בכל מקרה, אל תשאיר אותו מחוץ להרכב, לא השבוע ולא באף שבוע עד סוף העונה.

eran113

New member
תגובה

1. זאת הנטייה שלי ונראה לי שזה מה שאני אעשה.

2. אל תשכח שמדובר בליגה של תפוז עם 8 קבוצות. בחירה ראשונה בחרתי את ספילר ושנייה את מוריס. את פורטה האמת היא בחרתי בסיבוב רביעי לדעתי.

eran113

New member
זה ברור

הוא על הספסל מתחילת העונה בערך.
פשוט חשבתי שבגלל שלשיקגו יש משחק נגד ההגנה של בולטימור לעלות עם רסיבר במקום פורטה.

Shachar Manor

New member
אז יש לך שלושה בטוחים

כי נטה מבולטימור לא משחק, ומדובר במזג אוויר חורפי שיוביל להמון ריצות של פורטה, הוא הRB1 שלך היום ללא ספק.
הייתי מנמיך צפיות מלייסי להערב, למרות שהוא תותח.

Shperb

New member
התייעצות ל-FLEX

אני אנצל את ההודעה להתייעצות משלי לעמדת הFLEX.
Danny Amendola vs Chris Ivory

DS9

New member
באמת, אייבורי?

חלוקת עבודה בקרב הרצים של הJETS:
איבוריי היה הRB השלישי שבחרתי בדראפט, אחרי שבועיים הוא עף לטובת בלאל פאוול. אחרי שלושה שבועות בלאל נתן משחק רע ואז עוד אחד ועוד אחד.
מסתבר שאייבורי התחיל לקבל יותר ויותר עבודה.
אבל, בארבעת המשחקים האחרונים אייבורי ובלאל החליפו כל משחק את מקבל העבודה הראשי (שניים לבלאל שניים לאייבורי).
לפי החלוקה עד כה, המשחק הקרוב עם יותר נגיעות לבלאל.
TDים:
לשניהם יש רק 1, לאייבורי יש מהמשחקים האחרונים ולבלאל מתחילת העונה.
נקודות פנטזי:
בלאל הוא חור שחור כבר תקופה ארוכה, ואייבורי נותן תפוקה יפה כשהוא הרץ העיקרי, אבל לך תדע אם זה יקרה המשחק.
מידע נוסף:
אגב, באפלו איפשרו רק שני TDים לריצה בעשרה משחקים, לעומת פיטסבורג שאיפשרו 11 בתשעה משחקים, והג'אגס שאיפשרו 10.
עוד נתון מעניין פיטסבורג איפשרו רק 6 TDים באוויר, הם אומנם נותנים הרבה יארדים במסירה אבל את הניקוד האמיתי על הקרקע. באפלו במקרה הזה איפשרו לקבוצות יריבות לקרוע אותם בהגנה נגד מסירה (16 TDים באוויר).
על הג'אגס לא כתבתי, כי כולם (טוב, כמעט כולם, זה עדיין כואב) קרעו להם את הצורה בכל דרך אפשרית.

במילים אחרות, הייתי מעלה את כולם חוץ מאייבורי.
לדעתי, כל עוד יש אפשרות יותר טובה עדיף לספסל את אייבורי (או להחליף אותו אחרי משחק טוב). הוא בעיקר טוב להתקפי לב לבעלים.

Yo-man

New member
התיעצות רסיברים 2 מ-3

יש לי את ג'יימס ג'ונס שמצד אחד זה מול ג'איינטס שנותנים המון נקודות מולם, אבל זה עם QB שלא הוכיח שהוא יודע מה הוא עושה, ויש מצב שגרין ביי בעיקר ירוצות הערב.

יש לי את אמנדולה, שמשחק מול ההגנה הטובה ביותר נגד מסירות, קרולינה.

ויש לי את אדי רויאל, שלא עשה הרבה העונה אבל הם במיאמי.

עם איזה צמד הייתם פותחים? (כרגע רויאל אצלי על הספסל)

eran113

New member
תשובתי

הראשון שהייתי הולך איתו זה אמנדולה. הפטריוטס אומנם נגד ההגנה החזקה של קרולינה אבל עם זאת, אני חושב שאמנדולה הוא רסיבר, שאם הוא כשיר, הוא מוביל בקבוצה שלו.
מבין האפשרויות שקיימות אצלך אני חושב שהוא צריך להיות הבחירה הראשונה.

בנוגע לבחירה השנייה אני חושב שהייתי הולך עם ג'יימס ג'ונס. ההגנה של הג'איינטס אומנם השתפרו זה נכון בעיקר למשחק הריצה. בתור אחד שעוקב אחר הקבוצה הזאת מקרוב אני יכול להגיד לך שהם מתכוונים ככל הנראה לחסום עם כמה שיותר שחקנים את משחק הריצה של גרין ביי ולהשאיר את הרסיברים של הפאקרס ב one on one מה שאומר שיכולות להיותמספר הזדמנויות טובות למסירה. במקרה כזה גם ה QB של גרין ביי יכול לפגוע בכמה מסירות שיעזרו לך.

Shachar Manor

New member
תשובה שונה

אמנדולה בטוח.

לגבי השניים האחרים, ג'ונס כרגע הוא WR3 בגרין ביי (למרות הפציעה של קוב) וזה בגלל החיבור שיש לטולזין עם בויקין.

מיאמי מאוד חזקים מול המסירה וחלשים מאוד מול הריצה, ואדי רויאל הוא האופציה ה3-4 של ריברס, אני מושיב השבוע את קינן אלן בכל הליגות שלי והוא WR1 שלהם.
הייתי הולך לוויבר וייר ומרים מישהו, אם אני לא טועה אמרת שהרמת את מרבין ג'ונס מהבנגלים?
הייתי הולך איתו, AJ יקבל את היידן, מה שיגרום לדלתון לחפש את הWR האחרים.

למעלה