פאנטום ואחרים

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
פאנטום ואחרים

שלום לכולם, נחמד לראות שיש עוד אנשים שמתעניינים במחזות זמר בארצנו הקטנטונת... לפני כחודש הייתי בלונדון במסע מחזות זמר (טוב, נו, לא רק, אבל בעיקר...): אחים בדם, עלובי החיים, פאנטום פעם שנייה (היה די מאכזב, פירוט בהמשך) ושיקאגו. פעמיים. עם מרטי פלו המדהים מדהים מדהים בתור בילי פלין החלקלק. הפאנטום היה מאכזב, ואני לא יודעת למה. בשנה שעברה ראיתי אותו בפעם הראשונה ו... טוב, פשוט לא יכולתי להירדם בלילה שאחרי... השנה, כנראה שאחרי שנים שהייתי מכורה לפאנטום קצת התבגרתי והקסם נעלם, כי באמת שהתלהבתי הרבה יותר משיקאגו... אחים בדם היה נהדר, אפל ומורבידי בדיוק כמו שאני אוהבת אותם
מעלובי החיים לא התלהבתי, אבל כנראה שזו רק אני... אה כן, בקרוב יוצא סרט של המחזמר שיקאגו, ולמרות שאני לא הייתי מלהקת את רנה זלווגר לתפקיד הראשי, או את ריצ´ארד גיר לתפקיד בילי (...) עדיין שווה ללכת לראות... סוף שבוע נעים ומוזיקלי יערה Love, Love Changes Everything

yn3

New member
תודה תום ../images/Emo13.gif

לא לקחת את זה קשה בבקשה, אני גם לא ראיתי אף הצגה לפני הגיוס, ובמשך שנתיים חלמתי על הנסיעה של אחרי-הצבא ללונדון לראות את הפאנטום... זה היה הדבר היחיד שהשאיר אותי שפויה כל השירות, ואפילו טרחתי לתלות תמונות מתוך הפאנטום על הקיר של המשרד שלי לרגעים קשים במיוחד. כשנסעתי אחרי הצבא ללונדון והלכתי לראות לראשונה את הפאנטום, זה היה קסום במיוחד, כי מיד עלו לי לראש כל הרגעים שישבתי ובהיתי בלוח השנה וחיכיתי לשחרור..
גיוס קל! (?) יערה Love, Love Changes Everything

לא היית במלך האריות?? שאני אבין...

זה אחד הדברים שהכי שווה ללכת אליהם אם כבר נמצאים שם. פספוס, חבל ערן

yn3

New member
לא למלך האריות ../images/Emo4.gif

ולא, לא הלכנו למלך האריות... מצטערת, כנראה שעברתי את הגיל...

במלך האריות יהנו גם בני 80 ../images/Emo98.gif ...

ואני באמת חושב ככה. הסיפור שם הוא לא המשמעותי, אלא העיצוב הויזואלי של המופע הזה. המוסיקה כמובן , האנרגיות, הגרנדיוזיות ותמיד לחזור להבין כמה שם אפשר ליצור דברים שלא מתקרבים לארצנו הקטנטונת.

למעלה