פאנטום האופרה

northenPurple

New member
פאנטום האופרה

עכשיו מופיע ביס 1, וזה הולך להיות חרוש שם בתקופה הקרובה... בכל אופן כמה דברים על הסרט: 1- הסצינה הראשונה שבה הנברשת עולה והאופרה מתעוררת לחיים היא סצינה מבריקה מבחינה קולנועית ומוזיקלית כאחד, והיה אפשר לעשות בקולנוע מה שבמחזמר אי אפשר לעשות... 2- כריסטין של הסרט ממש חלשה, והקול שלה לא מדהים ועוצמתי כמו שאמור להיות לכריסטין, חבל 3- אם כבר עשינו את זה לגבי רנט, בואו נדבר על קאסט אם יבוא המשיח ומישהו יחליט להעלות את זה בארץ: הקאסט שלי: הפאנטום- ששי קשת כריסטין- צריך מישהי צעירה ולא מוכרת, מישהי מהמדהימות החדשות שיצאו מבית צבי (הילה זיתון אולי? מצויינת) לה קרלוטה- מירי מסיקה ראול- הראל סקעת יכול להיות מפתיע ואם דיברו על איפה כדאי להעלות את "רנט" אז את הפאנטום אפשר היה לעשות בהפקה יוצאת דופן קצת ומיוחדת בסינרמה (בסגנון תיאטרון קונספטואלי).

יוליקה

Member
מנהל
כיון שהפנטום עם מסכה בלאו הכי

הייתי בוחרת במישהו עם טנור טוב או בריטון יותר מששי קשת וגם יותר צעיר. וכיון שאני חדשה פה - מבלי לפגוע, השירה צריכה להיות אופראית כלומר לדעת לעלות גבוה. מי שיש לה את היכולת זו רק ריטה. על המקום לביצוע אני מסכימה עמך - אך האם הוא פעיל עדיין?

מירי מסיקה לא יכולה לשיר את קרלוטה

אין לה שום יכולות אופראיות (אני מאוד אוהבת את הקול שלה - אבל זה פשוט לא לזה). בכלל - מבחינה ווקאלית גם כריסטין דורשת זמרת עם הכשרה אופראית, ולכן מישהי כמו קרן הדר יכולה להתאים.

SנרקיסS

New member
למישהו יש שירים משם להורדה?

מצטערת שאני מתפרצת לשיחה, אבל ממש אהבתי את הסרט, ואני מחפשת את השירים בביצועים של הסרט. מישהו יכול להביא לי אותם?

fudge slice

New member
הפאנטום כמעט הגיע לארץ

לפני מספר שנים היתה כוונה לעלות את הפאנטום בארץ בשיתוף פעולה של האופרה הישראלית והלהקה של המחזמר מקנדה (אם אני לא טועה...). נדמה לי שזה היה אמור להיות מושר באנגלית + תרגום סימולטאני. אבל בדיוק פרצה האינתיפאדה השניה או משהו כזה, והם הודיעו שם לא רוצים לבוא לפה. זהו. לא נראה לי שאיפ עם יעלו את זה פה, והאמת - גם עדיף שלא. כדי לעשות את הפאנטום כמו שצריך צריך להשקיע הרבה כסף, בתפאורות ואיכות - אם עושים את זה חפיף אז עדיף לא לעשות בכלל. עדיף לראות בחו"ל (על הבמה זה הרבה יותר מרשים מאשר בסרט)

למעלה