פאנדאב ראשון!

edden7

New member
פאנדאב ראשון!

אני אשמח אם תסתכלו בפאנדאב הראשון שלי,שעשיתי בשיתוף עם אחי הקטן, אשמח להערות בונות,ועוד לא עברתי קורס אז אל תצפו ליותר מזה! http://www.youtube.com/watch?v=4Ho-ISELhgM תהנו! (או שלא.
...)

Hawkgirl

New member
הממ.. אז ככה

היה חסר לשניכם המון אנרגיות~ כלומר, זה ממש לא נשמע כאילו יש דו שיח בין השניים, לא היה לכם ת'חיבור לדמות, פשוט הקראתם את הטקסט ושכחתם ת'עניין של המשחק... היו גם כמה לפסוסים פה ושם כשהיה צריך לדבר מהר~ יש מה לשפר~

edden7

New member
כן...

אני יודעת, אבל אמרתי לכם לא לצפות ליותר מדי.... אבל אל תדאגי אני אנסה לעבוד על זה, בגלל שזה היה הראשון שלי,שמתי לב יותר מדי לטקסט כמו שאמרת ולדיבור מאשר למשחק! כמו שנאמר"דרך ארוכה עוד לפנינו,אך אל ייאוש"(לא נראה לי שמישהו באמת אמר את זה....) בכל מקרה תודה על הביקורת, יש לך אולי טיפים?

Hawkgirl

New member
אם שמת לב יותר לטקסט

מאשר למשחק אז כדאי לכם לנסות ולקחת יותר את הזמן. אני אומרת שקודם כל תקראו כמה פעמים את הטסקט ותחשבו איך אתם רוצים לעשות את זה. אחר כך, אפילו לפני שתקליטו, תשבו מול הסרטון ותדבבו לייב עם שיא המשחק שאתם יכולים להוציא, ותרשו לעצמכם לטעות עם הטקסט או להתבלבל, העיקר שתוציאו ת'משחק החוצה. אחרי שהחלטתם על הצורה שבה תשחקו את הדמות תקליטו ת'צמכם, ואחרי שהקלטתם פעם אחת תאזינו למה שהקלטתם ותנו ביקורת על עצמכם, אם צריך להקליט שוב כי במילה מסויים יצא לכם בצורה מסויימת ולא כמו שתכננתם, תקליטו מחדש~

amityosovich

New member
יפה מאוד מאוד לפעם ראשונה!

קחו את העצות של רותם, אני די מסכים איתן. חוץ מהקטע של לקרוא את הטקסט כמה פעמים וכל זה... כי זה לא עובד ככה באמת...אם את רוצה להיות מדבבת טובה את צריכה להתאמן כשאת עובדת בשיטה שבה עובדים...התוצאה היא אומנם חשובה אבל גם התהליך חשוב לא פחות...אז כדאי לעבוד רפליקה רפליקה. (משפט משפט) יקח כמה זמן שיקח. לדעתי. שיהיה לך המון בהצלחה!!

edden7

New member
תודה רבה רבה!

תודה רבה,
כבר חשבתי שזה היה ממש ממש נורא... רק אה, שאלה קטנה, מה הכוונה לשיטה שבה עובדים?...

amityosovich

New member
השיטה שבה עובדים...

שחקן יושב בחדר מול המיקרופון, אין לו ממש זמן ללמוד את הטקסט, השאיפה היא להצליח לדבב את המשפט טוב כבר בפעם הראשונה שאתה רואה אותו...כמובן שזו שאיפה, ולא מצפים את זה ממך באודישן לקורס...אבל זו המטרה ולשם מכוונים... אז אם תתאמני כשאת קוראת את הטקסט מלא פעמים קודם ומתכננת מראש ובונה וזה...אז אולי התוצאה תצא טובה אבל את לא תהפכי למדבבת טובה יותר...כי מדבב טוב זה מדבב שגם עובד טוב וגם שהתוצר שלו טוב... מקווה שהבהרתי את עצמי...

למעלה