פאנדאב חדשת!!!!

YoakeChan

New member
פאנדאב חדשת!!!!

עברית שפה קשה? חכו שתראו את המצב בטירה!!! קטע פאנדאב מתוך הסרט "היפה והחיה" של דיסני (הווו *~*) החיה / שעוני - יותם לומייר - עמית גברת תיון - רותם בל (היפה) - מאיה ואני עזרתי לעמית עם המבטא הצרפתי... מסכן, מה שעשיתי לו XDDD אהמהמ... ובכן... תנו דעתכם על הפאנדאב! [:

YoakeChan

New member
סליחה... הלינק....

אני מצטערת, זה לא יקרה יותר כי אני לא אפרסם יותר פאנדאבים ככה בפורום תפוז שאי אפשר לשנות/למחוק בו הודעות. http://www.youtube.com/watch?v=U067rFU4OKU&feature=feedu זה הלינק. ורק כדי להיות בטוחה: http://www.youtube.com/watch?v=U067rFU4OKU&feature=feedu

Hawkgirl

New member
תסלחו לי אם לא אצפה בזה

אני בכנות שלא אהבתי ת'משחק שלי שם ולא התחברתי לזה X: אני עוד צריכה לעבוד על המשחק הריאליסטי שלי בדיבוב לבד ובמשך כמה זמן לפני שאקפוץ לזה שוב~ ואתם פתאום נחתתם עלי עם זה שם #%$&@^$ בלעכט~ אבל ממש ששמעתי אצל יותם, היית פשוט מעולה כחיה.

Eyal 1 2 3

New member
למה הוא לא לחיץ?!@$!

*מוציא קצף מהפה* יותם- אין הערות XD החיה הייתה מטורפת כהרגלך, והגמגומים של השעון היו פשוט גאוניים! עמית- לדעתי מעבר למבטא צריך להיות לו קול מאפרתי-שכזה [או במילה אחרת צרוד יותר], כי הוא נשמע לי קצת צעיר X: אבל המשחק והמבטא היו טובים! D: וד"א - זה רק נדמה לי או שאמרת שם "מרד" באיזה חלק? XDDDDDD רותם- המשחק היה קצת לא ריאליסטי כמו שכבר כתבת, אבל דווקא כן היו מקומות שזה ישב טוב. הקול כן נשמע עליה טוב, ומבחינת אינטונציות היית אפילו יכולה לעשות אותה מין דודה דאגנית, אבל זאת סתם הצעה XD מאיה- לא דיברת מספיק כדי שאוכל להגיב ברצינות, אבל הקול ישב טוב <:

amityosovich

New member
מממ לא יודע...

אחרי כל העבודה וזה אני לא בדיוק אוהב את הלומייר שיצא... הייתי מוסיף לו אולי קצת צרידות, טיפטיפונת, ויותר חיים... מעבר לזה יצא טוב מאוד!

amityosovich

New member
יש לי ביקורת עצמית...

ואני לא הכי אהבתי את עצמי כאן...בלשון המעטה

מאי 88

New member
אח.. מרד

אני חושבת שיצא מדהים D: איכשהו, אפילו שזכרתי שיצא לנו טוב, אחרי העריכה זה נשמע טוב עוד יותר... באמת כל הכבוד לך על הקטע הטכני, יותם :) החיה יצאה אדירה, ואהבתי את השילוב של השאגות... איך אני מקנאה בך שהמיקרופון שלך לא הופך את הקול שלך לצורם ברגע שצועקים XDD השעון, אולי לא הכי התאמת לו קולית, אבל מבחינת משחק הוא היה אדיר. בקיצור, מה חדש. רותמצ'אן, אני מאוד אוהבת אותך עליה.. נכון שהיית יכולה להוסיף עוד קצת משחק, אבל ככה זה נראה קצת טבעי יותר, לא מאולץ, אני אהבתי. עמית, אין לי מושג מה הבעיה שלך, אני אהבתי את הלומייר הזה מאוד. ויצא לי לשמוע הרבה לומיירים כשעבדנו על זה עם שחר ויותם. האחח מרד שלך הורג אותי XD ודבר אחרון... האפקט-דיבור-מעבר-לדלת-או-מה-שזה-לא-יהיה-ששמת-שם גרם להקלטה שלי להישמע טוב יותר ממה שזכרתי.. אז תודה {:

edden7

New member
יפה מאוד!

איזה יופי! כל הכבוד! איך עשיתם שישמעו את בל כאילו היא מאחורי הדלת?ואת החיה כאילו יש לו הד?

barak97

New member
היפה והחיה! ../images/Emo13.gif../images/Emo40.gif

קודם כל - סחטיין על האיכות. המיקרופון באמת מעולה, יותם! הקלטת את זה עם הקופסה? יותם - פיקס. ממש אהבתי. עמית - התאמה מעולה (כמו בפאנדאבים הקודמים,כמובן) והכל ממש אחלה. אין הערות. רותם - היו משפטים שהייתי עושה שונה, לדוגמה: "זה לא פשוט לומייר" יותר בהסברה, להדגיש את "פשוט" נגיד. מאיה - טוב.. זה היה ממש קצר. אין יותר מידי הערות.. עריכה מעולה יותם, אהבתי לגמרי.

razop90

New member
פאנדאב מגניב! ../images/Emo3.gif

מאוד אהבתי את כולם ככה שאין לי ממש הערות...העריכה מעולה! והמיקרופון החדש באמת ממש טוב!!

למעלה