פאנג שואי וחשמל????.....

asher40

New member
פאנג שואי וחשמל????.....

שלום לכולם , אני קבלן חשמל ,עם ראש פתוח ורוצה לשמוע האם יש קשר בין סוגי תאורה לבין רוגע או בכלל יצירת אוירה. תודה ,אשמח לשמוע את דעתכם. שטרן אשר קבלן חשמל.

שבוע טוב אשר

יש קשר בין הכל להכל. כשאתה שם תאורה מסוג מסוים במקום מסוים אתה יוצר אוירה שהיתה יכולה להיות לגמרי אחרת אם היית משתמש בתאורה מסוג אחר. התאורה של פנג שוי נמצאת בד"כ על הקירות, לא נראית לעין כמעט, עם נורות מסוג daylight,וצורת האהילים והחומרים תמיד משתלבים בסביבה על פי הכיוונים והצבעים. למשל מנורות עם אהילי מתכת או בד ונייר למשל. בסלון שנמצא בכיוון דרום למשל, אשתמש בתאורה אחרת מאשר בסלון שנמצא בצפון, מכיוון שיש הבדל משמעותי בכמות האור שיש במקומות אלה. מעבר לזה, זה גם תלוי בסוגי הפעילות שעושים בני הבית באותו מקום. אני תמיד מבקשת בפנים בלב, כשאני נכנסת ליעץ בבים ובעסקים, שנקודות ריכוז החשמל בבית לא תהיינה בכניסה לבית. שיתחילו לתכנן את הדברים אחרת, מתישהו. הנקודות האלה בכניסה זה כמו "שוק חשמלי" מיד כשנכנסים הביתה. יום נעים

asher40

New member
אשמח אם תפרטי יותר....

סוגי תאורה וההשפעות שלהם , לדוגמא ,בפרוייקט אחרון שביצעתי ,מעצבת הפנים התבססה בעיקר על ספוטים הלוגן ,בכדי לסבר לך את הדעת ,וילה 3 קומות ,כ120 ספוטים הלוגן ,ללא תאורות קיר ,תקראות גבס מונמכות , (שלדעתי מאוד לא נעים לגרים בבית - תקרה נמוכה). אין שילוב של תאורות עמוד פינתיות ,או תאורות קיר ,תקרה וכו' , דעתך הכללית ,בבקשה , שטרן אשר.

לא כדאי ולא יעיל לפרט ככה בלי לראות

מכיוון שכל מקרה לגופו... תאורת ספוטים בעיקרון אינה מומלצת מכיוון שכל מה שמאיר ב"חץ" ובאופן ישיר וחד - פוגע. אלוגן אינו תאורה בריאה וכן הלאה. מעבר לכך, אפשר לרכך כמעט כל דבר ע"י שימוש בחומרים וגוונים. אני בטוחה שאתה מבין שלא נוכל ללמוד כאן פנג שוי בפורום. תקרות גבס מונמכות, הלהיט התורן העכשוי, מנמיכות כל חלקה טובה, מאפשרות לאנשים ליצור חללים מנמיכים וצפופים שאינם מתאימים לרוח הפנג שוי. הגישה היא כמה שיותר אורירית, נעימה, לא עמוסה, ומוארת בנועם, לא חזק מדי ולא חלש. את זה יוצרים ע"י תאורה, צבעים חומרים ו...כיוונים.

למעלה