פאנארט פייקו חדש

mgirl

New member
פאנארט פייקו חדש

חדש-חדש מהרגע... לקחתי הפסקה מהקרצופים של החדר לפסח כדי לעשות אותו.

QsomeoneQ

New member
איזה כיף לך ../images/Emo10.gif

אני גם רוצה לדעת לעשות כאלה... אבל יש לך טעות יש T מיותר בפרטנרס....

PiXeLiTa

New member
אהה איזה פורום../images/Emo70.gif

אחלה שדרה, מתה עליה
אולי מ'ישו יודע לאיזה חברה יש את הזכויות יוצרים על משמרת שלישית? כי אם זה לוורנר ברוד'רס, אני עוברת ליס...(מי שעוד לא שמע- יש מ'ישו כזה
אז ערוצי זהב נתבעו ע"י וורנר ברוד'רס ורוב הסיכויים שהם לא יקבלו את העונות הבאות של כל הסדרות היפות באמת...ומכיוון שכל חברות הכבלים מתמזגות עכשיו זה כולל גם את מת"ב ותבל
)

RomeoITALIANO3

New member
יש לי שתי תגובות

א) זה לחדשה- אם את נשארת פה אז ברוכה הבאה, ואנחנו יודעים על הסיכסוך עם וורנר ברודרס ממיזממממן ב) מיכל באמת באמת תמונה יפה אבל אני בכלל לא חושב שזה נכון מה שכתוב שם, גם לפני חודשיים לפני שעזבתי התווכחתי עם מישהו/מישהי בקשר ליחסים בינהם ואני עדיין חושבים שאין ולא יהיה שום דבר בינהם חוץ משותפים וידידים שדואגים אחד לשני.

@יעל@

New member
א. ברוכה הבאה!

ספרי קצת על עצמך ואת מי את הכי אוהבת בסידרה? ב. מה זתומרת ערוצי זהב נתבעו ע"י וורנר? זתומרת שיס יביאו את העונה הרביעית? אני לא מבינה. הרי וורנר תבעו את ערוץ 3 לא? ובגלל זה אין לנו את אי אר והבית הלבן ושות'... אולי תעשו לי סדר בעיניין הזה?

mgirl

New member
חברות הכבלים

הם אלה שנתבעו ע"י וורנר ברות'רס... ולכן יש סיכוי שיס תביא את עונה 4 ולא ערוץ 3 בכבלים

@יעל@

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מתי? מישהו יודע מתי יס מביאים את העונה הרביעית אם בכלל??

mgirl

New member
חברות הכבלים

הם אלה שנתבעו ע"י וורנר ברות'רס... ולכן יש סיכוי שיס תביא את עונה 4 ולא ערוץ 3 בכבלים

mgirl

New member
גם לי יש שתי תגובות

לחדשה: ברוכה הבאה!! אני אישית מאווווד מקווה שהסכסוך יפתר איכשהו, כי אבא שלי בדיוק עזב את יס (השיקול דעת של הבנאדם עולה לי לראש לפעמים) ויש פול סדרות של וורנר ברות'רס שאני מתה לראות - בנות גילמור, חברים, משמרת שלישית, אי.אר, סמולוויל, הקיצור - יש מספיק. ב. לרומיאו - תשמע, נראה לי שזה ספוילר אבל נדמה לי גם שכולם יודעים כאן... הקיצור, פיית' ובוסקו דווקא כן יהיו יחד בעונה הבאה.. שמו כמה תמונות בשרשור תמונות האחרון...

RomeoITALIANO3

New member
מיכל אני עדיין נשאר בעמדה שלי

לא נראה לי שהם יהיו ב"יחד" , זה לא נראה הגיוני.

55 Unit

New member
גם אני לא חושב...

לא מתאים להם להיות ביחד... חוץ מזה הם תמיד כועסים... אחד על השני ובעונה הבאה יהיה איזה קטע של... טוב לא מגלה לא רוצה להרוס

QsomeoneQ

New member
נו באמת..... ../images/Emo26.gif

באמת שלא הבנתי מה אתם מתלהבים מהתמונה של החתונה.... כל כך רואים שהיא מודבקת ולא אמיתית.... GIVE ME A BREAK

מיכל ק

New member
מיכל מיכל מיכל../images/Emo58.gif

ראיתי את רוב העונה הרביעית וצר לי לאכזב אותך אבל אין ביחד בין בוסקו ופית' פשוט אין אני גם מקווה שלא יהיה בפרקים האחרונים שהיו הם אפילו כבר לא רוצים להיות שותפים ופיית' בקשה לעבור למשמרת יותר נוחה כי היא רוצה לטפל בבת המתוסבכת שלה. בוסקו דלוק על משהי חדשה (שאני אגב שונאת ורוצה שתעוף) כל התמונות שמראות אותם ביחד הם מפוברקות ולא היו מה שיהיה בעתיד אני לא יכולה לחזות כי כבר למדנו שהתסריטאים עושים מה שהם רוצים.

apol

New member
גם אני חושבת ככה../images/Emo58.gif

קראתי את התקציר של הפרק הבא בארה"ב ונראה לי שבפרקים הבאים הם יחזרו ליהיות שותפים (אני מאוד מקווה), אבל אני לא בטוחה.

היי היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התמונה של בוסקו
רעות זו התמונה שאני שלחתי אלייך (סליחה, אני העברתי אותה מגלפו) וזה הכל (חחח.. בר החליטה שמשה אופניק חבר שלי... אוו כמה שזה נחמד...)

למעלה