פאנארטים.

ויימס

New member
פאנארטים.

שלי ושל חברות שלי. שימו גם אתם (שלכם או סתם מהאינטרנט, או כל מקור אחר, מפוקפק ככל שיהיה...) ונתחיל בלילית', באדיבותה של חברתי, כפי שצויירה במהלך שיעור משעמם במיוחד...

ויימס

New member
אוקיי, מאגרט על גב של הזמנה

לערב הורים. (אותה החברה ויש מצב שגם אותו השיעור...)
אגב, הבחורה הזאת ממש מוכשרת ותמיד אני מציקה לה שתצייר לי דברים, דמויות שלי וכאלה... כיף להציק!

ויימס

New member
והפעם DOR.

כפי שצוייר על ידי חברה אחרת שלי לצורך Book Report של איש הקציר. גם הבחורה הזאת ממש מוכשרת, היא למדה איור וכעת היא סטודנטית לעיצוב גרפי...

ויימס

New member
קוראים לה סוזי בלי היד. שנים רבות

הייתה לבד. יש כזה שיר של משינה, עזבו. אוקיי, ציירתי אותה לבוק ריפורט של Music. אני מתנצלת על כך שיש לה עגילים, איבדתי שליטה. היא גם נראית קצת כמו sista, אבל לא משנה...

ויימס

New member
תסביר את עצמך, בנאדם!

אתה הולך ונעשה בלתי מובן יותר ויותר עם כל רגע, בסוף זה יהיה, "ביפ ביפ ביפ. ביבל ביבל. מייקינג בוק בוק בוק אין" וכו'.

ויימס

New member
הו, לא, אני פשוט משתוקקת לראות את

הפאנארטים המרובים שאתה ציירת בימי חייך, הם בוודאי מייצגים שילוב מדהים בין הגאוניות של השעונים הנוזליים של דאלי, ליופי של המונה ליזה. ציורים שישפיעו על המשך עתיד האומנות בישראל, בעולם ובגלקסיית שביל החלב. אחרת למה שתגיב ככה?

אהבתי מאוד את DOR וסוזאן...

השניים האחרים קצת לא פרופורציונליים לטעמי (מאגרט רזה מדי, למשל. אבל השמלה שלה מאוד יפה
.

ויימס

New member
האמת שעכשיו שאני מסתכלת על זה,

לילית' ממש דומה למורה שהייתה לנו. אולי תשימי את הפאנארטים שלך? אני יודעת ששמת כבר אבל כך זה יהיה במרוכז...

Athaclena

New member
לי אין (כי אני לא יודעת לצייר), אבל

יצא לי להעלות כמה לפורום, לא כ"כ התייחסו אבל לא נורא
הנה קישורים למי שרוצה:

למעלה