פאן.קון 2004 - סיכום

Hakarpad

New member
פאן.קון 2004 - סיכום

נו, אז איך אתם מסכמים? הגענו למפגש פורום ובו 10 חבר'ה, תמונות יועלו בהמשך (?!) בכל אופן... סתם רציתי לשמוע תגובות ומחשבות.

Oradea

New member
היה נחמד...

אני נהניתי. זה היה מפגש קטן (או אולי גדול?) והיה כיף לדבר עם עוד אנשים על סטארגייט, ולשמוע איך אסנת הולכת להחטיף בכנס שבגלות לדמויות השנואות עלינו
(לא לשכוח את השחקן שמשחק את קולונל מייבורן). צריך עוד כאלה...

[TNT]

New member
היה ממש נחמד

היה ממש כיף לפגוש אחד את השני. אגב מישהו חוץ ממי ו morad נשראר למרתון ?

morada

New member
היה מצויין

אני נהנתי מאוד מהכנס עצמו ולפגוש את האנשים מהפורום. מצפה בקוצר רוח לאייקון

Tollan

New member
היה מצוין

היו יחסית הרבה אנשים (יחסית למפגש הקודם) והיה ממש נחמד לשבת ולדבר על סטארגייט. גם אני מחכה כבר לאייקון

kinspirit

New member
לא יכול היה להיות טוב יותר ../images/Emo13.gif

קודם כל, מפגש הפורום והעובדה שהיינו שם כקהילה - זה היה פשוט מושלם. אני חושבת שבאמת הצלחנו לבסס את עצמינו כקהילה...אנחנו מתקדמים בכל פעם עוד צעד לעבר שליטה על היקום *צחוק מרושע* *כחכוך גרון* אה, כן...איפה הייתי... הופתעתי לטובה (מאוד) מכמות האנשים שהגיעו להקרנה של סטארגייט (וכל מי שהיה בהקרנה באבק כוכבים יבין על מה ההתרגשות הגדולה). והצלחנו לאסוף 56 חתימות על העצומה שלנו (!!!) אז שוב תודה לכל מי שהגיע, ושמחתי מאוד מאוד מאוד לפגוש את כולכם. בצפייה לאייקון! kinspirit נ.ב. בנוגע לתמונה של מפגש הפורום, אני לא מפרסמת אותה עדיין כי אני לא בטוחה שכולם רוצים שאני אשים אותה בפורום...אם למישהו יש התנגדות לעניין הפרסום בפורום, אנא פנו אליי בהודעה אישית. אם לא, אני אשים אותה

nzkiwi

New member
לא הייתי אז סליחה על הבורות...

מה זה אייקון (כן אני יודע שזה סמל... מה חוץ?)???

kinspirit

New member
אייקון

אייקון זה "הכנס" של עולם המדע בדיוני בישראל. הכנס מתקיים כל שנה במהלך חול המועד סוכות, בסינמטק ת"א. עוד פרטים על הכנס של השנה ושל שנים עברו - http://www.icon.org.il/

morashtty

New member
הסבר מילולי

למעשה ICON זה קיצור של ISREL CONVENTION שבתרגום חופשי הכוונה היא כנס ישראלי שמיועד לחובבים.

fancon

New member
המון תודה לכם!!

תודה שבאתם, אני מאוד שמח שנהנתם ושהפרק של סטארגייט היה הצלחה. ותודה מיוחדת ל kinspirit שבחרה את הפרק, דחפה את הכנס כאן בפורום ובכלל. נדב ברוכיאל מנהל כנס פאן.קון 2004 בדימוס

למעלה