פאן חדש של סימפל פלאן הלו אנשים...
S SPFAN New member 1/8/05 #6 נשל"צ (זה נשמע יותר נחמד) כרגע בTRL אמרו שמחר יהיה סימפל זה לפחות מה שהבנתי
J just jenny New member 1/8/05 #9 אומרים *נצל"ש=] ודווקא היום ראיתי ולא שמעתי שאמרו את זה בכל מקרה מחכה למחר אגב- לכל מי שתהה איים סטיל היר, לא נטשתי
אומרים *נצל"ש=] ודווקא היום ראיתי ולא שמעתי שאמרו את זה בכל מקרה מחכה למחר אגב- לכל מי שתהה איים סטיל היר, לא נטשתי
S SPFAN New member 1/8/05 #16 אני יודע שכותבים ככה ../images/Emo10.gif בגלל זה כתבתי (זה נשמע יותר נחמד) הם אמרו את זה שנייה לפני הסוף. דמיאן אמר שמחר יהיה את סימפל ועוד כמה שלא ממש הקשבתי להם
אני יודע שכותבים ככה ../images/Emo10.gif בגלל זה כתבתי (זה נשמע יותר נחמד) הם אמרו את זה שנייה לפני הסוף. דמיאן אמר שמחר יהיה את סימפל ועוד כמה שלא ממש הקשבתי להם
J just jenny New member 1/8/05 #17 חפיף../images/Emo13.gif אעע בגלל זה פיספסתי.. שניה אחרי שנגמר הקליפ של קלי העברתי ל"חברים"
S sp rock New member 1/8/05 #12 תודע חחחחח חשבתי שזה אמור היה להיות היום ומזה התבאסתי כי פספסתי היום טי אר אל אז טנקס !
S sp rock New member 1/8/05 #11 היידיהו!!! הייי אני ליאת מבתים ואתה? ספר על עצמך! או את את/ה רואה אני אפילו לא יודעת אם את/ה בן או בת! אז תהנה/י חיחיח
היידיהו!!! הייי אני ליאת מבתים ואתה? ספר על עצמך! או את את/ה רואה אני אפילו לא יודעת אם את/ה בן או בת! אז תהנה/י חיחיח