ובפופיק למעלה ולמטה לבנים.
E Extraordinary Girl 8 New member 8/1/06 #117 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמוש../images/Emo99.gif
I i married Isis New member 6/1/06 #103 חח מבינה. טוב, אפשר להגיד שהפייבוריטים של הפורום הם: אינדרוסטריאל טארגוס וומפייר לשון
L Lady_in_Red New member 6/1/06 #104 לדעתי אינדסטריאל שלי ז"ל, הורדתי אותו לפני כמה ימים.. הייתי איתו בערך שנה והוא עשה לי קצת בעיות באוזן( אולי אני אעשה מחדש כשאוזן תחלים.. אז בינתיים ברידג' לדעתי הכי מיוחד מהעגילים שיש לי כרגע...
לדעתי אינדסטריאל שלי ז"ל, הורדתי אותו לפני כמה ימים.. הייתי איתו בערך שנה והוא עשה לי קצת בעיות באוזן( אולי אני אעשה מחדש כשאוזן תחלים.. אז בינתיים ברידג' לדעתי הכי מיוחד מהעגילים שיש לי כרגע...
B baby61 New member 7/1/06 #114 אני חייבתת להגיד ש מתאים לך ביוותר!! בחיים לא ראיתי מישו שכ"כ מתאים לו.. יפהלך
כ כבשה פאשיסטית New member 6/1/06 #105 אני לא יודעת מה השם שלו אם יש לו בכלל... חשבתי שזה פרינסס, אבל אז הסתבר שפרינסס זה על הדגדגן עצמו אז בשפה מישהו יודע?
אני לא יודעת מה השם שלו אם יש לו בכלל... חשבתי שזה פרינסס, אבל אז הסתבר שפרינסס זה על הדגדגן עצמו אז בשפה מישהו יודע?
P PUZMAK J New member 7/1/06 #115 ורטיקל ואפמייר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif או סתם ואמפייר.... וגם נייפ, מדיסון, ורוק.