פאלם 505 ונוקיה 6210

zummat

New member
פאלם 505 ונוקיה 6210

האם יש דרך להשתמש בנוקיה כמודם תוך ניצול תקשורת נתונים מהירה(יחסית...) אליה הנוקיה מסוגל? היכן יש דרייבר מתאים? תודה

eligrt

New member
בוודאי... קרא כאן: ../images/Emo22.gif

כדי להגדיר ל 6210 לעבוד ב HSCSD (מהירות גבוהה - High Speed) עליך להוסיף את הסטרינג: at+cbst=16,0,1+chsn=4,4,4,0 ב CONNECTION בהצלחה

zummat

New member
תודה. עובד. איך שולטים על המהירות?

האם הסטרינג מגדיר עבודה ב- 43.2?

eligrt

New member
לגבי ה8210 ולגבי המחיר... ../images/Emo22.gif

נתחיל בזה ש 8210 לא יודע לעבוד ב 43K כי הוא לא מכשיר HSCSD אבל הוא יכול לעבודה ב 14,400 (צריך את הסטרינג המתאים, תן לי דקה שתיים אני אמצא אותו...
לגבי המחיר, כאשר אתם עובדים ב HIGH SPEED אזי התשלום יהיה גבו יותר משיחה רגילה, אמנם אתם גולשים עד פי 3 ממה שהרשת מסוגלת לתת למכשיר סטנדרטי אבל המחיר לא יהיה פי שלוש אלא בין 60-62 אג´ (תלוי בשינויי התעריפים של בזק לאורך היום....) הדגש הוא שהתשלום הזה יגבה רק אם orange הצליחה לספק לכם מהירות הגבוהה יותר ממה שמכשיר סטנדרטי היה מקבל באותה נקודת זמן ומקום...

לתשומת ליבך !!!

אחד הדברים היותר טובים בנוקיה המדוברת (6210) היא האפשרות לסנכרן אותה מול הפאלם לתזכורת פגישות וטלפונים, כאשר אותי יותר מרשים הקטע של הפגישות הבעיה היא שיש כמה בעיות עם העברית בסנכרון הנ"ל. (דרך IR) ...
The Colonel

idobi

New member
המפקד, יש איזו שהיא דרך לגשר

על בעיות העברית או שעוד לא מצאת שיטה? כי אצלי הכל ג´יבריש... idobi

הקשב ! ../images/Emo3.gif

האמת היא שאחזתי בו במשך שעה בערך... כל נסיונותי להעביר בסוגים שונים של עברית וסוגים שונים של סנכרון לא צלחו... דרך עקיפה היא לסנכרן את שנהם עם ה outlook אך זה מאבד מכל הקסם של איחוד היומנים במכשירים בכל מקום ובכל עת ... אי לכך ובהתאם לזאת חזרתי ל SK שלי שאמנם אינו מסתנכרן כלל אך הוא יותר קטן ויותר נוח להפעלה ...
The Colonel

eligrt

New member
6210 + Palm-הפתרון הנוח ביותר ../images/Emo22.gif

נכון, רציתם עברית, תשכחו מלסנכרן את הפאלם ישירות מול ה 6210 (מה לעשות, כבר היו חכמים שאמרו "עברית קשה שפה..." - ואני מוסיף: ובמחשבים קשה עוד יותר.) אולי אליעזר בן יהודה יכעס עלי אבל השפה הזו עושה בעיות בכל נושא/תחום וכו שקשור למחשבים... אז מה הפתרון: כמו שאמר כבר ידידי המפקד
השיטה הטובה ביותר היא לעבוד עם האווטלוק, לוודא שהוא זה שתמיד מעודכן (ובינינו הרי זה מה שקורה בפועל...) ולסנכרן את שני המכשירים הנפלאים האלה מולו. ועכשיו הסתייגות קטנה, אם יש לכם פאלם, ויש לכם גם 6210, חוץ מלסנכרן פעם אחת את כל ה CONTACTים שלכם אני באמת לא מבין למה לעדכן פגישות ביומן של ה6210... הוא פחות עשיר, פחות נוח ופחות ידידותי. - מה רק בגלל שהוא בכיס שלכם כל הזמן והפאלם בפאוץ? אני לא עובד ככה. תהנו

למעלה