פאלם---- המסך נפל

dblutstein

New member
פאלם---- המסך נפל

נפל לי הפאלם v למרות שהיה סגור בתוך הכיסוי המתכתי המסך ניסדק --לא מצליח לתפעל. מה עושים ?????

dblutstein

New member
../images/Emo35.gif

בחברת הראל אמרו לי שהתיקון לא נעשה בארץ אלא בחו"ל בעלות של 150 דולר + מע"מ האם כבר לא כדאי להשקיע בפאלם חדש.

עמי חלק

New member
כמה פעמים?

כמה פעמים אפשר להגיד? תבטחו את המכשיר שלכם בביטוח הדירה! לא חבל? עלה לכם הרבה כסף. תחשבו על זה. אחריות לא מכסה שבר, מים וכו´.

shukyn

New member
ברצינות, האם אפשר לכלול אותו בביטוח

הכוונה לביטוח הדירה. עשית את זה??

עמי חלק

New member
כן בודאי,

זה כמו כל מכשיר חשמלי/אלקטרוני אחר מצלמה, וידאו, מחשב אישי וכו´ התוספת לעלות חודשית/שנתית היא שולית לחלוטין. וגם אם יש השתתפות עצמית היא יותר נמוכה או לחילופין כבר משדרגים לדגם חדש ורק משלמים הפרש (בערך של 400 שח´) ועוברים מ VX ל505 פנה לסוכן הביטוח שלך !!! (נשמע משוגע אבל בסופו של דבר הוא צריך לתת לך שרות, אתה בסופו של דבר משלם עליו)

Dino2

New member
יש כאלה (כמוני) שפעם ראשונה שומעים

על האפשרות שביטוח דירה יכסה גם את הפאלם. התכוונת שביטוח הדירה לא יכסה שבר או הביטוח של הראל?

עמי חלק

New member
תראו,

האחריות מכסה כל תקלה (לא פגיעה) במכשיר כלומר, ספק נשרף, תאורה חדלה לעבוד וכדומה. הביטוח מכסה כמו כל תקלה שיש למכשירים בבית, גניבה, אבידה שבר וכו´ תבינו בשביל זה אתם משלמים ביטוח!!! מה קורה אם הילד של השכן שפך בקבוק מים על הטלויזיה שלכם? מה אתם הולכים ליבואן ומבקשים חדשה? לא ! פונים לביטוח מתקנים את הטלויזיה והביטוח משלם לכם החזר. אין פה נוסחאת קסם, אתם מקבלים את מה ש מ ג י ע לכם!!

shukyn

New member
כן אבל פאלם זה לא רהיט....

אם יפול חלילה בבית אז אולי יכירו בזה, אבל בחוץ לא בטוח.

liat sa

New member
ביטוח פאלם - כה"ס

כעובדת חברת ביטוח אני מבטחת את הפאלם בביטוח כל הסיכונים , דבר שמכסה הכול חוץ מכמה שטויות . כולל גניבה וכו´ התנאי היחיד הינו שהמכשיר צריך להיות צמוד לבעליו . ומי מאיתנו לא מסתובב עם הפאלם יום יום בכיס הגברים שביננו ובתיק הנשים שביננו . המחיר אינו גבוהה במיוחד במסגרת פוליסת ביטוח הדירה ואילו כביטוח נפרד הוא יהיה יקר הרבה יותר , ליאת

כחברת הפורום...

אנו מצפים ממך לקבל מחיר מיוחד לחברי הפורום (והרי שמותיהם מופיעים בסוף הדף).

עמי חלק

New member
לאמנון, לאור חוסר הידיעה של רבים

ממשתתפי הפורום, ולאחר שאמש הייתי צריך להתאמץ לשכנע אנשים באמיתות העניין, אני חושב שצריך להציב הודעה מודגשת בנושא זה שהעניין ניתן לביצוע. אני מקווה שהאנשים יהנו.

עמי חלק

New member
אולי להפיץ MAIL לכל משתתפי

הפורום המודיע כי פעולה זו ניתנת לביצוע.

mordechai6

New member
...ולתומי חשבתי שהפורום שייך לכולם

וכי גם הקורא/כותב הרגיל - יש לו "זכויות" של חבר בפורום

למעלה