פאלון דאפא

פאלון דאפא

אינקה בקשר להודעה שלך כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=228&msgid=9307462 כתבת, שמוחדר גלגל אנרגטי אל המתאמן ללא ידיעתו. כיצד הם עושים זאת בפעם הראשונה?

אינקה

New member
באמת שאיני שש לדבר עליהם

אבל הגלגל הזה הוא נדבך מרכזי בתרגול שלהם. בספר הראשון מספר המאסטר למאזינים בהרצאה כי כבר התקין להם את הגלגל תוך הסדנה מבלי שחשו זאת. איני יודע כיצד התהליך הזה מבוצע בדיוק, מן הסתם עוסקים בכך המדריכים המתקדמים של השיטה וזה נעשה גם גם ממרחק בתנאי שהכשרה אנרגטית מסויימת כבר בוצעה.

drall

New member
ברוך הבא

ה[[פאלון]] הוא תופעה טיבעית. איש אינו מחדיר אותו. הוא למעשה סחרור של ה[[מאניפור]] סביב ה[[סוואדיסטאן]]. זאת אומרת הוא לא ממש קיים כחפץ אלא הוא תופעה דינאמית שקיימת אצל כל האנשים. תרגולים מסויימים הופכים אותה למודגשת יותר.

אינקה

New member
הם טוענים אחרת

הטענה היא שהמאסטר קיבל פאלון מורכב ומתוחכם מהמורה שלו והוא נותן לתלמידים שלו (בלבד) גירסה פשוטה יותר שמטפחת אותם 24 שעות ביממה. לדבריו אם מפסיקים לתרגל בכת/קבוצה פעולת הפאלון מתבטלת במילא. אני מבין מבכך שאו שהוא משקר, או שהוא מדבר על משהו אחר.

אינקה

New member
שחיתי בזבל בשבילך

קרא את הספר "הפאלון גונג" תחילת פרק שני ואת השו"ת בפרק חמישי על התקנת הפאלון ומקורו.

drall

New member
דווקא לא התכוונתי לבדיקה כזאת

קצת סבלנות , יש לי מודיע מבפנים. תודה בכל אופן.

אינקה

New member
אתה מפסיד

תקבל מידע מכלי שני שיסנן לך את המניפולציות הגסות שהמאסטר משתמש בהם כדי לקשור אליו את המתרגלים. בטקסט זה ברור מאוד וזה יתן לך מושג מדוייק על המהות של העניין. ולמשהו שונה כמעט לגמרי... אני מזכיר לך את המדריך לסאג'ה יוגי המתחיל. זוכר?

drall

New member
ובכל זאת

אל תדאג אני גם מקווה למצוא זמן לטפל בסהג'ה יוגה

drall

New member
כמו שחשבתי

זו לא הפעם הראשונה שלוקחים תופעה טיבעית ומצמיחים לה כנפיים. הפאלון הוא מה שאמרתי.

אינקה

New member
אז בוא ותגיד אם המאסטר שלהם משקר

זהו ציטוט שלו מתוך מתוך הספר: "פאלון הוא בעל ערך רב ולא ניתן להחליף אותו בעד שום סכום כסף. כשהוא העביר אלי את הפאלון, המאסטר שלי אמר לי שאי אפשר להעביר את הפאלון לאף אחד. כל האנשים האלה שתרגלו במשך אלפי שנים רצו שיהיה להם את הפאלון, אבל הם לא יכלו. בדרך התרגול שלנו אפשר היה רק להעביר אותו לאדם אחד, אחרי הרבה מאוד זמן. שלא כמו אלו שמעבירים לאדם אחד בכל כמה עשורים, כך הפאלון יקר מאוד. עכשיו למרות שהפכנו אותו לנחלת הציבור ושינינו אותו כך שאין לו את החוזק המקורי, הוא עדיין בעל ערך רב." המניפולציות על ערך וכסף הם רק חלק מהעניין. חלקים נרחבים אחרים עוסקים בפתיחת העין השלישית ופיתוח כוחות על טבעיים, כמו גם עליונות מעל שיטות תרגול אחרות. אגב, הוא מייחס אתה שיטה ל"אסכולת בודהא".

drall

New member
תחליף את המילה "פאלון"

במילה "מרפק" וקיבלת את ההתייחסות שלי.

אינקה

New member
א. כל כך קשה לך לומר שהאיש שקרן?

ב. ראית את הציור של הפאלון על צלבי הקרס והיאנג-ינגים שבו? האם זה עדיין תואם למה שאתה יודע?

drall

New member
אני מבטיח לך אינקא

אני אסתכל. אני אספור בשבילך צלבי קרס ומה שלא יהיה. פשוט לא היה לי חשק להוריד את כל הספר. אבל בסדר , אני אעשה את זה.

אינקה

New member
זה משהו שחזית בו ישירות?

או שאתה משווה את זה למקורות אחרים?

drall

New member
את צלבי הקרס על הפאלון?

לא , כי אין שם. הוא עשוי מאתר , אי אפשר לצייר עליו דברים. תשמע יש לי את השיטות שלי לבדוק דברים, חלק מזה קשור למה שדיברנו עליו אחרי המדיטציה הציבורית. יאללה.

אינקה

New member
גם אני לא חשבתי שיש אמת בתיאור הזה

ולכן אני לא מבין מה אתה חושב לבדוק. התיאורים מראש כל כך שיקריים שחבל בכלל על המאמץ לקשר אותם לתופעות אמיתיות.

למעלה