פאייטים!

Katy Cat

New member
פאייטים!

מה דעתכם על פאייטים? (הנצנצים הזוהרים הגדולים האלה שנראים כמו קשקשים של דג).

Mandyִ

New member
חחח אני יודעת מה זה פאייטים...

זה יכול להיות מאוד זוהר ומדליק כל עוד זה לא יותר מידי כמו החולצות/גופיות האלה שממש מכוסות בפאייטים (שזה ממש לא יפה לדעתי
) אלא הדפס מסוים, עדין ויפה!

Katy Cat

New member
מסכימה...

זה יכול להיות חביב. ראיתי אתמול בזארה חולצה מכוסה לחלוטין בפאייטים כסופים. איכס- זה נראה כמו קשקשים של דג. אפילו כשהסתכלתי על זה חשבי לעצמי לקנות את זה ולהתחפש לדג בפורים, אבל לא היה לי רעיון לסנפיר, אז וויתרתי.

Mandyִ

New member
אני יודעת למה את

מתכוונת! לגופיה הזאת עם הפאייטים המרובעים, שנמצאים בסלסילה בדלפק של המוכרות?? זה באמת מזעזע...במיוחד הזהב, כאילו, מי תלך עם זה??

Katy Cat

New member
לא, יש שם שני סוגים.

סוג אחד הוא עם פאייטים מרובעים...יש בזהב בורדו ושחור. אני בחיים לא אלבש את זה, אבל אם אני אראה מישהי בארוע ממש נוצץ עם השחור אז זה יהיה בסדר, אבל הבורדו...ובמיוחד הזהב...ממש לא! סוג שני זה עם פאייטיםגדולים...אחד בכסף ואחד בורוד וזה ממש נראה כמו דג!

popistit

New member
אההה קטי!

אני יודעת על מה את מדברת! הזהב היה כ"כ מזעזע... זה ממש מגעיל שלא רואים חתיכת בד וזה פשוט נורא... אבל אגב, הצבע של הבורדו ממש יפה, ואם לא היו עליו פייטים זה היה ממש נחמד. אבל בגלל הפייטים השחור הכי נורמלי.

זה יפה רק בשמלות כלה. לדעתי.

למרות שיש לי חולצה מזעזעתתת שהיא כולה מפאייטים כחולים זוהרת ונוצצת כזאת.. ממש מפחידהההה
אני לא יודעת איך הצלחתי ללבוש את הדבר הזה ועוד לצאת איתו לקניוןןןןן בעעעע איזה טעם מגעיל היה לי כשהייתי קטנה...

למעלה