פאט' מתיני בא לארץ!

Oceans Child

New member
פאט' מתיני בא לארץ!

סתםםםםםםם:) הוא לא. ידעתי שזה יגרום לכם להכנס!(?) <מרשעת שכמותי>
בוקר טוב חברים!
בוקר נהדר,הלא כן?
יש לי שאלה שחשבתי עליה- לאיזה דיסק יש משמעות סנטימנטלית בשבילכם? ולאיזה דיסק אתם מתחברים מבחינת רגשות? שאני אתחיל אם כך? :) אצלי זה הדיסק של צ'ט בייקר- Giants of Jazz" Chet Baker sings from "lets get lost" כי היתה תקפוה די מעוררת רחמים
שממש התחברתי למילים שלו(ובטח שלקול שלו) -אגב התקופה עברה:)- למשל: I get along without you very well, אבל אני אוהבת אותו עד היום בלי שום קשר. וגם כי הדיסק הזה הוא הדיסק ג'אז הראשון שלי. :) עכשיו תורכם!D-:

seafox

New member
חחח...ממזרית שכמותך! ../images/Emo8.gif

אמממ.משעמות סנטימנטלית?לא יודע.. אוקיי...מצאתי. Jazz Beatles. אלה חמישה מורים מרימון שהוציאו דיסק עם עיבודי ג'אז לשירים של הביטלס. הם הופיעו לפני כמה שנים בפסטיבל ג'אז והייתי בשתי ההופעות שלהם והתלהבתי נורא.והם אמרו שהם יוציאו דיסק וחיפשתי הרבה זמן אתה דיסק הזה. אחותי בסוף מצאה אותו וקנתה לי
ואני אוהב את הדיסק הזה נורא,נורא כי אני משוגע(!!!) על הביטלס וגםאוהב נורא ג'אז.אז שניהם מתחברים לי ביחד.

Oceans Child

New member
../images/Emo8.gif<חיייייייייייייי>

חחח ממזרית אכן אני
זה עבד די טוב, לא?:) היי ווי זה נשמע ממש אדיר! ביטלס עם ג'אז.. למרות שפעם נסעתי מרעננה הביתה ושמעתי בשמונים ושמונה איזו מישהי שעשתה קאבר לשיר ביטלס בסגנון ג'אז, ולא הפסקתי לקלל אותה
אבל אני תמימה!:) איזה מהמורים מנגנים שם?

seafox

New member
אוקיי.

אריה וולניץ על באס. עמיקם קימלמן סקסופון אלי בנאקוט סקסופון אבי אדריאן פסנתר (ענק ענק ענק ענק ענק!!!) איתן איצקוביץ' תופים. והנה קטע מצחיק. ברסיטל שלי אחד הבוחנים היה עמיקם קימלמן.אז אמרתי לו שראיתי את ההופעות שלהם בפסטיבל ג'אז (ג'אז ביטלס) ושקניתי את הדיסק.אז הוא אמר לי:אנחנו מחפשים אותך...חיפשנו את זה שקנה את הדיסק.. אם יש לך אייסיקיו תפני אליי אני אעביר לך קטע אחד.שתשמעי.

Oceans Child

New member
חע!../images/Emo9.gif

ז'תומרת שאףף אחד לא קנה את הדיסק שלהם חוץ ממך?! אוי זה קצת עצוב!(?)
טוב, יש להם כסף, אני משערת.. לא?
האמתי ששמעתי כל מיני שמועות על עמיקם קימלמן והוא לא נראה הבחור הכי חביב, חוץ מזה שהוא היה ממש פלצני כשהוא נתן ביקורת על חברים שלי בסימני ג'אז...
ישבנו וקראנו אותה וצחקנו נורא:) אבל אני לא מפקפקת בו. ריגע! אין לי מושג בהיר כ
מהו אותו איסיקיו שלך! התגיד לי במטותא

shykedmi2

New member
עבורי זה -

THE DAVE BRUBECK QUARTET. מעלה בי המון זכרונות ישנים, וזה גם אחד הדיסקים הראשונים שלי.

adi2luz

New member
הדיסק הראשון שקירב אותי לג'אז

היה דווקא הדיסק של ג'וני מיטשל "mingus" שבו היא מבצעת בצורה מיוחדת וקסומה קטעים של צ'ארלס מינגוס הנהדר. מי שאוהב דברים מיוחדים כדאי לכם לבדוק. {הקטע עם פאט מת'יני גאוני...}

seafox

New member
שני דברים

מה את לא יודעת?מה זה אייסיקיו?או איזה שלי?אם זאת האפשרות השנייה אז המספר מופיע בכרטיס האישי. דבר שני,יכול להיות שקנו עוד..אבל לא הרבה.בכל מקרה,זה היה קצת מצחיק.

m o r i n k a

New member
משוגעת לגמריי...

כשקראתי את השורה הראשונה פתחתי בנהימות גמלים... משוגעת :) נוותר לך הפעם...

Ruslan Sirota

New member
pat metheny - secret story

also yellowjackets- greenhouse yellowjackets - dreamland sting - soul cages brad mehldau - places brad mehldau - elegac cycles christofer o'riley - true love waits radiohead - ok computer radiohead - kid a to name a few

למעלה