פאזל Zodiac 4000

גרימלוק

New member
פאזל Zodiac 4000

שלום,
סיימנו להרכיב פאזל 4000 חלקים של Educa. אך תם ולא נשלם...
האריזה הייתה פגומה עוד במעמד הרכישה, והתברר שחסרים כעשרה חלקים להשלמתו. לא מצאתי עוד פאזל כזה בארץ, הזמנתי מחו"ל ושם החיתוכים היו שונים. מחברת Educa לא מקבלים תשובה למרות שבקופסה רשום שיש שירות השלמת חלקים.
כתבתי להם באתר שלהם וגם בדואר רגיל לספרד-שום תגובה 3 חודשים. האם יש מישהו בארץ שהצליח לקבל מהם לאחרונה חלקים?

למי שיש את הפאזל הזה יד שנייה או ראשונה Zodiac מק"ט 14450 עם גירסת חיתוכים תואמת למהדורה 494460, אין צורך שהוא יהיה מורכב, אשמח מאוד לרכוש ממנו.
תודה.

עד אז, מצורפת תמונה של מזמן ההרכבה לפני שסיימנו וגילינו שחסרים כמה חלקים. שתהיה שנה עם מזל...

מממאיה35

New member
פאזל מהמם!

בזמנו היו חסרים לי כמה חלקים בפאזל שלהם, מילאתי באתר והם שלחו תוך פחות מחודש, די מוזר שלא עונים לך.
אולי תפני ישירות לשירות לקוחות?
בהצלחה!

גרימלוק

New member
מהחברה אין שום תגובה

תודה.
פניות ישירות לשירות לקוחות שלהם בטופס באתר, הטופס של החלקים החסרים, דואר רגיל - לא עונים שלושה חודשים. ניסיתי להיעזר גם בפאזללנד אולי הם יצליחו לעזור.
אין לי רעיון אחר איך להשלים את החלקים החסרים לבד, מישהו מכיר דרך טובה ויצירתית?
הם לא שלחו את החלקים כמו שהם כותבים, רק פאזל יד שנייה או ראשונה עם אותם חיתוכים יעזרו.
לי הפאזל חשוב, אני גם מתעסק בתחום שלו. את הפאזל צייר אומן מפלורידה שקניתי בזמנו קלפי טארוט שלו, הוא יוצר מדהים והכל על המחשב. אך את הפאזל הזה לא ניתן למצוא יותר.

גרימלוק

New member
תודה, ניסיתי בכל מיני אתרים

ב- ebay לא מצאתי בחודשים האחרונים , באתרים אחרים מוכרים יד ראשונה-האריזות סגורות ובירור גירסת חיתוך דורש פתיחה.
אנסה לחפש שוב, תודה.

אתה יכול לשמור באיביי את החיפוש לפי מילות

מפתח ואז הוא מריץ לך את החיפוש כל יום מחדש ואם מוצא משהו שולח לך מייל (ואז זה חוסך לך לבדוק כל פעם מחדש)

ככה הצלחתי למצוא פאזל שאזל במלאי וחיפשתי מלא זמן- אחרי חודשי וחצי בערך נשלח אליי מייל שמישהו מוכר את הפאזל

גרימלוק

New member
שווה לנסות

תודה על העצה.
הסיכוי לדעתי נמוך מאוד-האריזות סגורות במקרה של מוצרים חדשים, גירסת החיתוך מופיעה רק שפותחים את הקרטון ומי המוכר אשר יסכים לפתוח אריזה חדשה בשביל זה. המשלוחים לארץ לא נעשו באלה שמצאתי שם בחודשים האחרונים. עדיין זה עדיף על לא כלום וכדאי לנסות.

אם מישהו בארץ נתקל בזה יד ראשונה או שנייה אשמח מאוד.

גרימלוק

New member
תודה. ראיתי שהרכבת פאזל אחר של 5000

של מזלות. זה פאזל שאנחנו עובדים עליו כרגע והוא קשה מאוד. כל הכבוד שהצלחת לעשות אותו.
אם את באזור נשמח מאוד לטיפים, עזרה, וגם להראות לך את הפאזל של ה-4000 בגודל אמיתי+את מה שהזמנתי מחו"ל בקופסה, אולי תרצי אותו בתור אתגר

תודה,

נכון לעכשיו, האתגר הזה השביע אותי לאיזה זמן, בפרט שפתחתי פאזל מאתגר נוסף גם אם הרבה יותר קטן :).

שימו לב שפאזל המזלות "מחולק" לקטעים עם חיתוך זהה:
החצי הימני של החלק התחתון זהה לחצי השמאלי שלו והחצי התחתון זהה לחצי העליון אבל הפוך.
המידע הזה עוזר מאד כשרוצים להרכיב את הרקע הכהה.

גרימלוק

New member
תודה, החיתוכים קשים

של פאזל המזלות 5000. ההרכבה שלו לוקחת הרבה יותר זמן מאלה של Educa שעשינו עד היום.
ב-5000 יש המון גוונים דומים לאורך כל הפאזל- הסגלגל,ורוד,תכלת וירקרק. והמסגרות סביב עם הרקע הכהה.
כל הכבוד לך שסיימת אותו עוד בדורינו
, לי נראה שזה יקח אם בכלל עוד הרבה זמן עד שהוא יתקדם במקרה שלי.

תודה רבה על הטיפ, אנסה אותו. בינתיים חוץ מגלופות של חלק מהמזלות אין שום התקדמות עם איזורים אחרים נרחבים שלו. הפאזל של המזלות 4000 של Educa הלך הרבה יותר מהר מה-5000 .

עם התמונות

היה לי מאד קל. מהר מאד הגיע שלב שלמדתי את הפרטים והגוונים שלהן וכל חלק שהרמתי ידעתי לאן הוא שייך בלי צורך אפילו להסתכל בתמונה. הכי קשה היתה לי התמונה של התיש. אני אפילו לא יודעת למה.
העצה שלי: שימו את החלקים הכחולים של הרקע בצד בשלב זה. תעבדו רק על התמונות. כך אני עשיתי ורק אחרי שכל התמונות הושלמו נגעתי בכלל במגש של החלקים עם הרקע הכחול. ואני מתכוונת לחלקים שיש בהם אך ורק כחול. כל נקודה קטנה של צבע אחר שייכת לתמונות.

כשהגעתי לעבוד על הרקע, עשיתי מיון נוסף. הוצאתי את החלקים המיוחדים - יש הרבה מאד כאלה, ולכל צורה נתתי מגש משלה וסידרתי אותם בשורות לאותו כיוון (אגב, זו השיטה של מממאיה - המיון הפרטני והסידור של חיילים בצבא :)). כשמצאתי מיקום של חלק כזה מיד חיפשתי את השלושה הנוספים ומיקמתי אותם.

גרימלוק

New member
במקרה שלי המצב שונה

עם התמונות הולך לאט מאוד. נכון שיוצא לי מעט זמן ביום להגיע לזה, שצריך לתמרן בין עבודה, משפחה, ופרוייקטים אחרים כמו אצל כל אחד, אלא שכבר מגיעים זה לא מתקדם ביותר משלושה-עשרה חלקים ביום.
הניסיון הוא להרכיב גם כן את התמונות, את הרקע לא חשבתי כרגע לנסות אפילו. כל הכבוד שידעת למצוא ישר איפה זה שייך לכל תמונה, אני רואה שהרבה מאוד דומים בגלל הגוונים שמופיעים בכמה מקומות וגם
חלק לא גדול מהאלמנטים שגם חוזרים על עצמם בכמה מקומות-חלק ממילות המפתח או גלופות בקטן, כך למשל גלופת מארס-עיגול חלול עם חץ כלפי מעלה שמופיע גם בטלה וגם בעקרב-כי הוא השליט המסורתי של שני המזלות,
או ונוס שליטת שור ומאזניים וכו', אך מובן שהמיקומים, גוונים, חיתוכים וכו' אינם זהים אם יש מצב כזה. לא רק מזל גדי אצלי הוא הקושי, כמעט כולם בפאזל הזה.
תודה רבה. אעזר בשתי העיצות שלך שאגיע לרקע, וגם זו שכתבת בהודעה הקודמת עם ההקבלה של החיתוכים בחלקים למעלה/למטה/צד ימין/שמאל , כרגע יש כבר הפרדה בין הרקע לבין כל חלק ששייך ל-12 המזלות (תמונות).

האמת ש

הוא בא לי בזמן טוב. הכי טוב שאפשר.
בדיוק פיטרו אותי מהעבודה והייתי צריכה הסחת דעת רצינית. סיימתי אותו והתחלתי לעבוד במקום אחר :).
אני לא מכירה עיתוי יותר טוב מזה.
גם לי לקח זמן להכיר את המיקום של הגוונים בתמונות. זה לא בא במבט אחד.

למעלה