פאזל 9,000

פאזלית

New member
פאזל 9,000

האם מישהו כאן הרכיב את הפאזל של גלגל המזלות - זה עם הרקע הסגול? למשהו יש תמונה של זה מורכב? מה הגודל שלו? טכנית איך מרכיבים פאזלים ענקיים ??איפה מרכיבים בבית (לי יש ילדה בת שנה).... למשהו פה יש ילדים קטנים בכלל? האיך מדביקים בדיוק ולוקחים למסגור, זה בטח לא נכנס לאוטו.... הסברים רבותיי, קדימה !

פלגיה

New member
אם יש לך שולחן אוכל גדול

אפשר להרכיב עליו. הניסיון שלי הוא אמנם עם פזלים קטנים יותר (5000 חלקים) אבל בעיקרון בכל פעם שנמאס מההרכבה - שמנו על הפזל את השעוונית, ועליה את המפה של השולחן

Puzzluna

New member
עוד לא הרכבתי כזה גודל

אבל ב-5000 שמתי לוח עץ בגודל המתאים על השולחן ועליו שעוונית לבנה.

tamtal

New member
הפאזל הזה מגיע בשני חלקים של....

4500 כל אחד. זה הפאזל הבא שלי. גם אני התלהבתי ממנו. אני אעשה אותו מיד כשאני אסיים את ה-13,200 שהתחלתי השבוע, אחרי שסיימתי סופסוף את ה-18,000. בעיקרון אני מרכיבה על שולחן האוכל. קרטון גלי גדול או דיקט מהנגריה יכולים לעמוד על השולחן וכך אין בעיה. גם הילדים לא יגיעו לשם. וגם הכלב לא.
בהצלחה. תגידי איך הולך. טלי.

mgos0911

New member
שטיח לפאזל - אין בעית איחסון הובלה

שלום למען הגילוי הנאות , לא יצא לי לבנות פאזל של 9000 חלקים... מעבר לשיטות של בניית הפאזל בחלקים וכו' (רבע בכל פעם) או ניטרול ריצפת חדר / שולחן תמיד ניתן ללכת על איחסון קל ונוח ותפוס את השטח רק בזמן העבודה. ראי נושא של שטיחון (רק אצל זה שטיח ....) בצעי את המוסבר עם צינור של 3 מטר (בדקי על הקופסא לרוב יש מידות מתאימות וחתכי את הצינור כ 20 ס"מ מעבר למידת רוחב הפאזל. או בדקי באתרי מכירות פאזלים (דרך GOOGLE) צרפי את שם הפאזל לחיפוש ותקבלי את המידות... כמובן השיטה מומלצת גם עם עובדים רבע בכל פעם הרי השטח תמיד חסר וגם הרבע בסכנה / עלול לקחת זמן רב... כעת או שימוש בבד לבד - זהירות מגיע עד 1.80 רוחב או סדין / שמיכת פליז זוגית (ראי מידות.....מקסימום לתפור/ להדביק זה לזה לקבלת המידות הרצויות) ההובלה למסגר : סביב הצינור ועם הצינור... החזרה עם התמונה - אם המיסגור בחלקים (כן יש פס באמצע ...דיינו אם לא ... תמיד ניתן למסגר בבית כאשר לוקחים מהמסגר את העץ מבקשים הובלה ..(עלות הזכוכית תהייה מאוד גבוה לדעתי ומיכאן שההובלה שלה אליך תחשב כהוצאה קטנה שהוא יהי מוכן לבצעה עבור העיסקה , הדבקה על קרטוני מיצוע ויאללה לקיר עם מסמרי דיבל עוגן ...
חג ושמח מיכאל גולדשטיין

mgos0911

New member
מידות אסטרולוגיה 9000 חלקים

היי חיפשתי מעט ב GOOGLE מחרוזת - רצ"ב הקישורים הרלוונטיים ויש עוד ... 192 * 132 ס"מ הנחיות לשטיח לגילגול הפאזל : ומיכאן שדי בגג 3 מטר בד לבד (מגיע על רוחב של 1.80 שיהיו הרוחב) מספיק גם להדבקה על הצינור... או שמיכת פליז זוגית (יחיד ??) , צינור 3 מטר שחותכים ב 160 - 2.00 מטר ,לא כולל 10 ס"מ של הקצה הרחב יותר למקרה ותחליטי לחתוך גם אותו כי לא נוח בגילגול (אם על הריצפה)- למה 2 ... הכנה לפאזל גדול יותר .. הערה : כמובן שניתן להשאיר צינור של 2.30 מטר ולגלגל לאורך ולא לרוחב... יעזור גם לפאזל של 18000 ... - לא תירגמתי 74.9” * 107.6” = 9*6 feet ... אם מצליחים לשמור על החלק הרחב של הצינור יהיה קל מאוד להעמיד יפה בפינה של חדר וניפרש רק כאשר רוצים לעבוד... הרבה גילגול... גם אם לא די לחשוב יצירתי על משהו שניתן להשחיל עליו את הצינור והוא יציב... (6 קופסאות שימורים / בדלי / מוט של מטאטא מחוזק לבסיס וכו'...) בהצלחה. חג ושמח , מיכאל

למעלה