פאזל תלת ממדי

פרדי30

New member
אופן ההרכבה

דומה? כאילו קל להרכיב או קשה בטירוף? ואם כמה חלקים כדאי להתחיל ? זה יותר זול יקר? סורי על התקפת השאלות פשוט נורא בא לי לגוון את מגוון הפאזלים שלי

כרמל 1

New member
אופן ההרכבה

דומה, רק שיש עוד כמה שלבים שלא קיימים בפאזל דו-מימדי: שלב ראשון הוא הוצאת כל החלקים הקטנים שלא קשורים לפאזל, שמפוזרים בפני עצמם ובתוך החלקים האחרים. הם מסומנים בנקודות ורודות או שהם ממש קטנים. שלב שני הוא מיון החלקים, לפי כל 'כללי' המיון של פאזל רגיל. שלב שלישי הוא ההרכבה, שהיא רגילה בכל מקום שיש חיבור רגיל של פאזל רגיל. בוא נגיד שעוצרים בשוליים שהם או ישרים כמו בפאזל רגיל, או בצורת חומה _| |_| |_. שלב רביעי הוא, בד"כ לפי ההוראות, אלא אם אתה אמור לחכות לחברים שלך ואתה לא יכול להתפאק ומסיים לאט לאט בטעות את הפאזל לבד, לחבר את הכל ביחד. כל כמה חלקים יוצרים מעין 'רקמה' שהיא חלק אחד גדול, שמהרקמות האלו מורכב הפאזל השלם. אם זה פאזל גדול, כמו ניו יורק, אז כמה רקמות יוצרות איבר וביחד יש לנו גוף
המחיר הוא די יקר, אולי בגלל שזה רק חזר לארץ לא מזמן, אבל בשבילי זה שווה את זה (כי אני עדיין לא עובד). לדעתי כדאי שתקח צורה נחמדה שהיא מיני-פאזל, בסביבות 60-100 חלקים, רק להרגיש למה הכוונה בפאזל תלת מימדי. אם נהנת אפשר להמשיך עד 3141 חלקים.

למעלה