פאזל של חשמלאים

פאזל של חשמלאים

מכירים את הבדיחה? איש אחד הלך לחשמלאי וביקש ממנו לחשמל את חמותו, החשמלאי שאל: "בכמה ואט?", אז האיש ענה "מה זאת אומרת?! בבת אחת!" אז מה הקשר לפאזלים? מדי פעם כשמתחשק לי להתחיל פאזל, אבל קטן, אחרי הפסקה או בתקופה שאין הרבה זמן, אני מתחילה פאזל של 300 חלקים. ההורים שלי נבהלים ושואלים "מה, שוב פאזל?" (הם לא אוהבים שאני תופסת את השולחן) אני מרגיעה אותם: אתם לא רואים שזה פאזל של חשמלאים? הם: ??? אני: גומרים אותו בואט אחת!

א ר י ק ל

New member
אתמול מישהו סיפר לי,בדיחה על

פאזלים,הרבה יותר מוצלחת....
מיכאל.

mgos0911

New member
לא אותה בדיחה (ההיא לפורום יחסים)

היי אז ככה : 16:00 - חברתו של איציק מתקשרת בהיסטריה ואומרת לו שהערב היא לא תוכל לצאת איתו כמתוכנן , הסיבה היא נישארת בבית עד שהיא תשלים את הפאזל התרנגול שהתחילה בבוקר , כרגע היא תקועה , הבעיה - יש לה הרבה חלקים צהובים שהיא לא מצליחה להשלים בתמונה. איציק מבואס , מנסה לראות מה ניתן להציל מאותו הערב ... למרות שהוא לא חובב פאזלים , הוא מציע לה את עזרתו. ב 20:00 הוא מגיע אליה ורואה אותה מזיעה עצבנית , עדין שוקדת על הפאזל. וניראה שהיא עדין רחוקה מאוד מסיום.... הוא אומר לה בטון מנחם אולי תלכי להתקלח ובינתיים אני כבר אחזיר את כל הקורנפלקס לקופסא... הערות : 1 יתכן וכבר נמכרה בפורום 2 ניתן לספר על שני המינים 3 הושמט צבע השיער

למעלה